Cubul aspirantelor - 79
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Buzbuchi
Scris: Friday, March 13, 2020 7:54 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/28/2019
Maria.mmh wrote:
Eu nu stiu cum va descurcati cu testele alea, am facut si eu vreo 5 mai de mult si m-am enervat maxim, habar nu am sa le citesc corect.NuStiu

Am facut si eu de cateva ori Minut si nu le intelegeam, pareau sterse si credeam ca sunt defecte. Dar Mihaela a zis aici ca asa sunt ele, ca nu sunt defecte. Si asta tot Minut e, ca altul nu am gasit (de abia am gasit la o farmacie, si am fost la 4). Cred ca asta e pozitiv si desi graficul FF e pe campii, azi sau maine cred si eu ca voi ovula. Cum ar fi sa fie asta luna mea, iar am sperantele pana la cer si inapoi.
Buzbuchi
Scris: Friday, March 13, 2020 7:58 PM
Nivel

freya1 wrote:
Da, no spa e ok, nu e antiinflamator
Sau paracetamol

No spa am luat. Am si paracetamol simplu. Sa fie. Freya, esti si tu in cantonament, nu? Eu zic sa i dam bataie.
Sisi2
Scris: Friday, March 13, 2020 8:18 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Buzbuchi wrote:

Am facut si eu de cateva ori Minut si nu le intelegeam, pareau sterse si credeam ca sunt defecte. Dar Mihaela a zis aici ca asa sunt ele, ca nu sunt defecte. Si asta tot Minut e, ca altul nu am gasit (de abia am gasit la o farmacie, si am fost la 4). Cred ca asta e pozitiv si desi graficul FF e pe campii, azi sau maine cred si eu ca voi ovula. Cum ar fi sa fie asta luna mea, iar am sperantele pana la cer si inapoi.

Eu am folosit teste de ovulatie de la Trussa. Le-am recomandat si fetelor acum ceva vreme. Au fost singurele cu care "m-am inteles". Cele de la Minut m-au zapacit de tot.Big Surprise
Oricum nu mai folosesc de cateva luni bune.
Iulia13
Scris: Friday, March 13, 2020 8:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2017
Sisi2 wrote:

Eu am folosit teste de ovulatie de la Trussa. Le-am recomandat si fetelor acum ceva vreme. Au fost singurele cu care "m-am inteles". Cele de la Minut m-au zapacit de tot.Big Surprise
Oricum nu mai folosesc de cateva luni bune.

Trussa recomand si eu! Cele mai bune
freya1
Scris: Friday, March 13, 2020 8:35 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
da, da, sunt pe baricade ras
eu in general am facut minut, m-am obisnuit cu ele, cand sunt negative poate sunt confusing, dar cand sunt pozitive mi se pare ca arata foarte clar
Buzbuchi
Scris: Friday, March 13, 2020 8:54 PM
Nivel

freya1 wrote:
Da, no spa e ok, nu e antiinflamator
Sau paracetamol

O ultima intrebare si scapi de mine in seara asta: in cazul in care calitatea spermei nu e cea mai grozava, ar trebui sa il "pastrez" pe sot pt maine? Sau sa bebelim si azi, si maine? Doar ca eu am observat ca e mai putin material, cantitativ, a doua zi la rand. Si daca maine ar fi ziua ovulatiei, oare sa dam tot ce avem mai bun maine?ras
freya1
Scris: Friday, March 13, 2020 9:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
exploateaza-l cat mai mult ras
tehnic e chiar mai bine cu o zi-doua inainte, e bine sa fie deja spermatoizii acolo cand se elibereaza ovocitul
dar de ce, stii sa existe probleme ? doar cand concentratia e f mica e bine o zi da, una nu... daca problema e morfologia, de ex, e bine cat mai des, sa se improspateze materialul
Sisi2
Scris: Friday, March 13, 2020 11:06 PM
Nivel

Buzbuchi wrote:

O ultima intrebare si scapi de mine in seara asta: in cazul in care calitatea spermei nu e cea mai grozava, ar trebui sa il "pastrez" pe sot pt maine? Sau sa bebelim si azi, si maine? Doar ca eu am observat ca e mai putin material, cantitativ, a doua zi la rand. Si daca maine ar fi ziua ovulatiei, oare sa dam tot ce avem mai bun maine?ras

Si eu zic sa incepeti de astazi hearts Mie medicul mi-a recomandat zilnic in perioada ovulatiei. O zis ca cele mai fertile zile sunt 2 inainte si una dupa ovulatie. Ne-o dat "tema de casa" 4 zile SimplyLove . Aceste sfaturi la mine au venit dupa monitorizarea ovulara.
Buzbuchi
Scris: Saturday, March 14, 2020 9:45 AM
Nivel

freya1 wrote:
exploateaza-l cat mai mult ras
tehnic e chiar mai bine cu o zi-doua inainte, e bine sa fie deja spermatoizii acolo cand se elibereaza ovocitul
dar de ce, stii sa existe probleme ? doar cand concentratia e f mica e bine o zi da, una nu... daca problema e morfologia, de ex, e bine cat mai des, sa se improspateze materialul

Pot sa zic ca l am exploatat pe bune aseara, ca saracul era cam obosit si nu parea prea entuziasmatras (dar nu a zis nu).
Nu am testat inca la el, dar am observat eu ca nu stam prea bine pe cantitate. A doua zi la rand deja e destul de putin. Dar am bebelit, continuam si azi. Eu nu pricep cum a putut FF sa spuna ca am ovulat in ziua 8Crazy te imbratisez!
LE: dupa ce am mai introdus cateva date, imi spune ca va fi in z16.
Buzbuchi
Scris: Saturday, March 14, 2020 9:49 AM
Nivel

Sisi2 wrote:

Si eu zic sa incepeti de astazi hearts Mie medicul mi-a recomandat zilnic in perioada ovulatiei. O zis ca cele mai fertile zile sunt 2 inainte si una dupa ovulatie. Ne-o dat "tema de casa" 4 zile SimplyLove . Aceste sfaturi la mine au venit dupa monitorizarea ovulara.

Multumesc, Sisi! Sunteti si voi la bebelit, daca am citit bine, nu?ras te imbratisez!
Sisi2
Scris: Saturday, March 14, 2020 9:58 AM
Nivel

Buzbuchi wrote:

Multumesc, Sisi! Sunteti si voi la bebelit, daca am citit bine, nu?ras te imbratisez!

Noi am fost in weekend. Noi oricum bebelim cand avem chefhohot . Am bagat maraton, ca doar suntem cuminti, ascultam de medic hohot . Mie vineri, in 20 ar trebui sa imi vina. Deci sunt in perioada de asteptare si de a incerca sa nu imi fac sperante prea mari.uff Te pupCheek Kiss
Buzbuchi
Scris: Saturday, March 14, 2020 10:02 AM
Nivel

Sisi2 wrote:

Noi am fost in weekend. Noi oricum bebelim cand avem chefhohot . Am bagat maraton, ca doar suntem cuminti, ascultam de medic hohot . Mie vineri, in 20 ar trebui sa imi vina. Deci sunt in perioada de asteptare si de a incerca sa nu imi fac sperante prea mari.uff Te pupCheek Kiss

Iuhuuu, bun, bun! Haide sa fie cu ochisori, Sisi, tare m as bucura!coeur Hands
OtiliaC
Scris: Saturday, March 14, 2020 11:48 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2020
Buzbuchi
Scris: Saturday, March 14, 2020 12:04 PM
Nivel

OtiliaC wrote:
Cam asa arata testul de azi, cred ca ovulatia e tot mai aproapeDistanceKiss

https://ibb.co/SxQctRZ

Din ce am invatat de la fete, asa pare!ras
Sisi2
Scris: Saturday, March 14, 2020 12:20 PM
Nivel

Buzbuchi wrote:

Iuhuuu, bun, bun! Haide sa fie cu ochisori, Sisi, tare m as bucura!coeur Hands

Multumesc mult!! Esti o scumpaCheek Kiss

Si eu imi doresc tare mult. Desi am prins ovulatia luna asta, nu ma etuziasmez foarte tare.uff Sanii ma dor mai putin ca de obicei, si de ieri am crampe care prevestesc apropierea menstruatiei(sindormul meu premendtrual debuteaza cam cu 7-8 zile inainte de mesntruatie, uneori chiar mai repede)pale . Deci pastrez simtul realitatii. Asta este...sunt cam dezamagita, dar mergem inainte.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.