Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| deme wrote: Si atunci de ce abia astazi am mucusul acela ca la ovulatie ? Eu citisem ca nu influenteaza testele de ovulatie Of , am inteles, oricum luna e pierduta , ce sa mai zic Cred ca ceva nu intelegi din ce zicem noi |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1848
| Aleahim wrote: Nu influenteaza testele de ovulatie. Nu are nici o treaba. Ma repet Progesteronul luat inainte de ovulatie, poate inhiba, impiedica ovulatia.De aceea se ia NUMAI dupa confirmarea ovulatie.Tu nu ai ovulat inca si nu ai de unde sa stii daca e pierduta luna.Dar noi aia iti explicam. Faci teste de ovulatie, detectezi ovulatia si abia dupa incepi progesteronul
Am inteles ! DUPA OVULATIE, duphaston multumesc |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/10/2019 Mesaje: 91
| Ca tot se discuta despre teste de ovula?ie, fac teste din z9 ?i ieri în z18 tinde spre pozitiv. Este posibil sa se mai prinda ceva daca azi sau mâine ovulez? Nu e cam târzie ovula?ia? |
|
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| AmiS wrote:Ca tot se discuta despre teste de ovula?ie, fac teste din z9 ?i ieri în z18 tinde spre pozitiv. Este posibil sa se mai prinda ceva daca azi sau mâine ovulez? Nu e cam târzie ovula?ia?
Eu am ovulat in z19 cand am ramas gravida. Si acum la fel patesc cu ovarul stang. Ovulez ff târziu si cu ovarul drept ovulez in a 14 a zi.. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| Fetelor, help. Am si eu o poza cu un test de ovulatie interesantel si nu ma prind deloc cum sa o atasez. |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Buzbuchi wrote:Fetelor, help. Am si eu o poza cu un test de ovulatie interesantel si nu ma prind deloc cum sa o atasez.
www.imgbb.com
Incarci poza si atasezi link-ul aici. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/10/2019 Mesaje: 91
| Iulia13 wrote:Eu am ovulat in z19 cand am ramas gravida. Si acum la fel patesc cu ovarul stang. Ovulez ff târziu si cu ovarul drept ovulez in a 14 a zi..
Exact acela?i lucru ?i la mine, luna asta vad ca e stângul în func?iune, luna trecuta a fost dreptul ?i a fost mult mai devreme
|
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Primul l-am facut acum 4 zile, arata cam ca si cel de astazi, al doilea ieri care era mai pozitiv ca cel de astazi ??. Sper ca intelegeti ce vreau sa zic, in total sunt 3. Si eu cred ca pe ovarul stang ovulez mai tarziu, pentru ca acum 2 luni am ovulat tarziu pe ovarul stang, luna trecuta pe cel drept in a 13 a zi ( lucru confirmat de ecograf) si acum probabil din nou pe ovarul stang. Am facut si profilul trombofilic la care mi-au iesit niste modificari. Momentan iau aspenter si acid folic in fiecare zii, cred ca nu influenteaza cu nimic ovulatia.. |
|
| Fetelor, am facut mai devreme un test de ovulatie care se prezinta astfel: https://ibb.co/nCSWnX7 Mie imi pare pozitiv, asta ce inseamna,ovulez azi sau maine? Graficul FF zice ca am ovulat deja, eu nu il cred. In prezent, am durerile specifice, mucusul despre care va ziceam (ceea ce e complet neasteptat) si testul cu pricina. Doar ca sunt in z11, si cred ca e un pic devreme pt calitatea ovulului. Va multumesc anticipat! |
|
| Multumesc mult, Maria! |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Eu nu stiu cum va descurcati cu testele alea, am facut si eu vreo 5 mai de mult si m-am enervat maxim, habar nu am sa le citesc corect. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Buzbuchi, maine probabil ovulezi si eu ovulez mai devreme cu un ovar si mai tarziu cu celalalt, stangul e mai prostut la mine si n-a vrut sa raspunda nici la stimulare vad ca suntem multe in cantonament zilele astea |
|
| freya1 wrote:Buzbuchi, maine probabil ovulezi si eu ovulez mai devreme cu un ovar si mai tarziu cu celalalt, stangul e mai prostut la mine si n-a vrut sa raspunda nici la stimulare vad ca suntem multe in cantonament zilele astea Daaaa |
|
| freya1 wrote:Buzbuchi, maine probabil ovulezi si eu ovulez mai devreme cu un ovar si mai tarziu cu celalalt, stangul e mai prostut la mine si n-a vrut sa raspunda nici la stimulare vad ca suntem multe in cantonament zilele astea Freya, daca nu ma insel, ne spuneai tu ceva legat de antiinflamatoare la ovulatie. Un no spa ar fi ok pt durerile astea? |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Da, no spa e ok, nu e antiinflamator Sau paracetamol |
|
|