Cubul aspirantelor - 79
Subiectul anterior · Subiectul urmator
deme
Scris: Friday, March 13, 2020 1:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Raza wrote:

Daca cea din dreapta e liniuta de control, atunci e pozitiv. Daca e invers atunci e inca negativ.

Din dreapta este liniuta de control, este a2a zi cand imi iese pozitiv, din pacate sotul meu abia maine vine, vroiam sa stiu daca si luna asta e pierduta sau mai am o sansa cu o prestare maine :)
Raza
Scris: Friday, March 13, 2020 1:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/15/2019
UpdateLol
Am avut azi a doua ecografie, endometrul e ok, foliculii au crescut cei mari. Cei mici au recuperat dar nu inca destul, mai am astazi Gonal pentru cei mici, Cetrotide pentru cei mai mari azi si maine. Injectia de declansare o am maine seara la 10:00 - saturday partyyyyLol. Mi-a facut si analize, astept azi rezultatul pe email. Mi-a zis sa nu ma ingrijorez de numarul foliculilor ca sunt tânara ( ce complimentLol ) ?i conteaza mult si calitatea lor. Hands Hands
deme
Scris: Friday, March 13, 2020 1:51 PM
Nivel

Raza wrote:
UpdateLol
Am avut azi a doua ecografie, endometrul e ok, foliculii au crescut cei mari. Cei mici au recuperat dar nu inca destul, mai am astazi Gonal pentru cei mici, Cetrotide pentru cei mai mari azi si maine. Injectia de declansare o am maine seara la 10:00 - saturday partyyyyLol. Mi-a facut si analize, astept azi rezultatul pe email. Mi-a zis sa nu ma ingrijorez de numarul foliculilor ca sunt tânara ( ce complimentLol ) ?i conteaza mult si calitatea lor. Hands Hands

Ce update frumos Raza, sa fie asa pana la capat !! majoreta
Raza
Scris: Friday, March 13, 2020 1:51 PM
Nivel

deme wrote:

Din dreapta este liniuta de control, este a2a zi cand imi iese pozitiv, din pacate sotul meu abia maine vine, vroiam sa stiu daca si luna asta e pierduta sau mai am o sansa cu o prestare maine :)

Mulțumesc!

Acuma nu trebuie sa te panichezi ca e pozitiv si ratezi, prestezi cand vine sotul si o sa vezi luna viitoare. Oricum e bine sa ai activitate si dupa ca nu se stie care se rataceste pe acolo la momentul potrivitLol .
OtiliaC
Scris: Friday, March 13, 2020 1:52 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/22/2020
Cred ca ma pierd rau de tot cu testele astea de ovulatie. Cel de azi mi se pare mai slab fata de cel de ieriNuStiu

https://ibb.co/VtCs5Pd
Raza
Scris: Friday, March 13, 2020 1:54 PM
Nivel

OtiliaC wrote:
Cred ca ma pierd rau de tot cu testele astea de ovulatie. Cel de azi mi se pare mai slab fata de cel de ieriNuStiu

Daca stanga e liniuta de control, atunci e negativ astazi.
deme
Scris: Friday, March 13, 2020 1:55 PM
Nivel

Raza wrote:

Mul?umesc!

Acuma nu trebuie sa te panichezi ca e pozitiv si ratezi, prestezi cand vine sotul si o sa vezi luna viitoare. Oricum e bine sa ai activitate si dupa ca nu se stie care se rataceste pe acolo la momentul potrivitLol .

Mda, din pacate la noi se poate doar in week-end , asta este :)
Sa se rataceasca la toata lumea cu noroc ;)coeur
deme
Scris: Friday, March 13, 2020 1:57 PM
Nivel

OtiliaC wrote:

In stanga e linia de control , asa? este negativ, ieri parea mai spre pozitiv, doar 2 teste ai facut ? poate ai ovulat mai devreme
Aleahim
Scris: Friday, March 13, 2020 2:03 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
deme wrote:

In stanga e linia de control , asa? este negativ, ieri parea mai spre pozitiv, doar 2 teste ai facut ? poate ai ovulat mai devreme

Deme, ai inceput sa iei progesteron de ieri?
freya1
Scris: Friday, March 13, 2020 2:08 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Otilia, continua sa le faci, la mine uneori nu arata chiar crescator de la o zi la alta, depinde si de cat de concentrata e urina, important e sa iasa unul pozitiv

deme, voi prestati acolo, poate il mai prindeti :)
deme
Scris: Friday, March 13, 2020 2:11 PM
Nivel

Aleahim wrote:

Deme, ai inceput sa iei progesteron de ieri?

Da ; asta sa fie cauza unui test + de ovulatie ?
freya1
Scris: Friday, March 13, 2020 2:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
pai nu vorbeam noi ca progesteronul impiedica ovulatia ?

si eu tot astept sa mi se pozitiveze testul de ovulatie, dar dupa toate aparentele abia maine ar fi pozitiv... daca e sa mai fie, nici nu stiu ce sa mai cred
Aleahim
Scris: Friday, March 13, 2020 2:21 PM
Nivel

deme wrote:

Da ; asta sa fie cauza unui test + de ovulatie ?

Pai noi aia iti spuneam aici. Progesteron DUPA ovulatie.Nu inainte, ca o poate impiedica
deme
Scris: Friday, March 13, 2020 2:29 PM
Nivel

Aleahim wrote:

Pai noi aia iti spuneam aici. Progesteron DUPA ovulatie.Nu inainte, ca o poate impiedica

Crazy

Si atunci de ce abia astazi am mucusul acela ca la ovulatie ? Eu citisem ca nu influenteaza testele de ovulatie sorry1
Of , am inteles, oricum luna e pierduta , ce sa mai zic nervi
Aleahim
Scris: Friday, March 13, 2020 2:32 PM
Nivel

deme wrote:

Crazy

Si atunci de ce abia astazi am mucusul acela ca la ovulatie ? Eu citisem ca nu influenteaza testele de ovulatie sorry1
Of , am inteles, oricum luna e pierduta , ce sa mai zic nervi

Nu influenteaza testele de ovulatie. Nu are nici o treaba.
Ma repet
Progesteronul luat inainte de ovulatie, poate inhiba, impiedica ovulatia.De aceea se ia NUMAI dupa confirmarea ovulatie.Tu nu ai ovulat inca si nu ai de unde sa stii daca e pierduta luna.Dar noi aia iti explicam. Faci teste de ovulatie, detectezi ovulatia si abia dupa incepi progesteronul
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.