Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1848
| Raza wrote:
Daca cea din dreapta e liniuta de control, atunci e pozitiv. Daca e invers atunci e inca negativ.
Din dreapta este liniuta de control, este a2a zi cand imi iese pozitiv, din pacate sotul meu abia maine vine, vroiam sa stiu daca si luna asta e pierduta sau mai am o sansa cu o prestare maine :) |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/15/2019 Mesaje: 208
| Update Am avut azi a doua ecografie, endometrul e ok, foliculii au crescut cei mari. Cei mici au recuperat dar nu inca destul, mai am astazi Gonal pentru cei mici, Cetrotide pentru cei mai mari azi si maine. Injectia de declansare o am maine seara la 10:00 - saturday partyyyy. Mi-a facut si analize, astept azi rezultatul pe email. Mi-a zis sa nu ma ingrijorez de numarul foliculilor ca sunt tânara ( ce compliment ) ?i conteaza mult si calitatea lor. |
|
| Raza wrote:Update Am avut azi a doua ecografie, endometrul e ok, foliculii au crescut cei mari. Cei mici au recuperat dar nu inca destul, mai am astazi Gonal pentru cei mici, Cetrotide pentru cei mai mari azi si maine. Injectia de declansare o am maine seara la 10:00 - saturday partyyyy . Mi-a facut si analize, astept azi rezultatul pe email. Mi-a zis sa nu ma ingrijorez de numarul foliculilor ca sunt tânara ( ce compliment ) ?i conteaza mult si calitatea lor.
Ce update frumos Raza, sa fie asa pana la capat !! |
|
| deme wrote:
Din dreapta este liniuta de control, este a2a zi cand imi iese pozitiv, din pacate sotul meu abia maine vine, vroiam sa stiu daca si luna asta e pierduta sau mai am o sansa cu o prestare maine :)
Mulțumesc!
Acuma nu trebuie sa te panichezi ca e pozitiv si ratezi, prestezi cand vine sotul si o sa vezi luna viitoare. Oricum e bine sa ai activitate si dupa ca nu se stie care se rataceste pe acolo la momentul potrivit . |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Cred ca ma pierd rau de tot cu testele astea de ovulatie. Cel de azi mi se pare mai slab fata de cel de ieri
https://ibb.co/VtCs5Pd |
|
| OtiliaC wrote:Cred ca ma pierd rau de tot cu testele astea de ovulatie. Cel de azi mi se pare mai slab fata de cel de ieri https://ibb.co/VtCs5Pd
Daca stanga e liniuta de control, atunci e negativ astazi. |
|
| Raza wrote:Mul?umesc! Acuma nu trebuie sa te panichezi ca e pozitiv si ratezi, prestezi cand vine sotul si o sa vezi luna viitoare. Oricum e bine sa ai activitate si dupa ca nu se stie care se rataceste pe acolo la momentul potrivit .
Mda, din pacate la noi se poate doar in week-end , asta este :) Sa se rataceasca la toata lumea cu noroc ;) |
|
| OtiliaC wrote:Cred ca ma pierd rau de tot cu testele astea de ovulatie. Cel de azi mi se pare mai slab fata de cel de ieri https://ibb.co/VtCs5Pd
In stanga e linia de control , asa? este negativ, ieri parea mai spre pozitiv, doar 2 teste ai facut ? poate ai ovulat mai devreme |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| deme wrote:
In stanga e linia de control , asa? este negativ, ieri parea mai spre pozitiv, doar 2 teste ai facut ? poate ai ovulat mai devreme
Deme, ai inceput sa iei progesteron de ieri? |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Otilia, continua sa le faci, la mine uneori nu arata chiar crescator de la o zi la alta, depinde si de cat de concentrata e urina, important e sa iasa unul pozitiv
deme, voi prestati acolo, poate il mai prindeti :) |
|
| Aleahim wrote: Deme, ai inceput sa iei progesteron de ieri?
Da ; asta sa fie cauza unui test + de ovulatie ? |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| pai nu vorbeam noi ca progesteronul impiedica ovulatia ?
si eu tot astept sa mi se pozitiveze testul de ovulatie, dar dupa toate aparentele abia maine ar fi pozitiv... daca e sa mai fie, nici nu stiu ce sa mai cred |
|
| deme wrote:
Da ; asta sa fie cauza unui test + de ovulatie ?
Pai noi aia iti spuneam aici. Progesteron DUPA ovulatie.Nu inainte, ca o poate impiedica |
|
| Aleahim wrote: Pai noi aia iti spuneam aici. Progesteron DUPA ovulatie.Nu inainte, ca o poate impiedica
Si atunci de ce abia astazi am mucusul acela ca la ovulatie ? Eu citisem ca nu influenteaza testele de ovulatie Of , am inteles, oricum luna e pierduta , ce sa mai zic |
|
| deme wrote: Si atunci de ce abia astazi am mucusul acela ca la ovulatie ? Eu citisem ca nu influenteaza testele de ovulatie Of , am inteles, oricum luna e pierduta , ce sa mai zic Nu influenteaza testele de ovulatie. Nu are nici o treaba. Ma repet Progesteronul luat inainte de ovulatie, poate inhiba, impiedica ovulatia.De aceea se ia NUMAI dupa confirmarea ovulatie.Tu nu ai ovulat inca si nu ai de unde sa stii daca e pierduta luna.Dar noi aia iti explicam. Faci teste de ovulatie, detectezi ovulatia si abia dupa incepi progesteronul |
|
|