Cubul aspirantelor - 79
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carlita
Scris: Thursday, March 12, 2020 4:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
Raza wrote:

Mul?umesc, Carlita!
Problema este la so?, la mine nu s-au gasit probleme momentan. Da, cred ca pe asta merge ?i el, ca sunt relativ tânara fara fiv-uri esuate, fara probleme descoperite pâna acuma asa ca o ia mai light. Dar totusi asta nu inseamna ca trebuie sa fiu tratata superficial. Ma linistesc singura ca pana la urma stie ce face si nu e Gigi de la colt de strada.

Cât priveste situatia ta, eu as mai astepta avand in vedere situatia incerta din tara. Si aici au luat masuri de prevenire dar nu au atatea cazuri. Nu pot sa nu ma gandesc ca poate ma întorc gravida, dar nu ?tiu la ce.
PS Daca m-a invatat ceva toata aventura asta a infertilitatii a fost lectia rabdarii: asteapta luna urmatoare, asteapta rezultatele analizelor, asteapta programarea, asteapta doctorul, asteapta diagnosticul etc. Asa ca asteptam si o sa vedem cum va fi??.

Asaaa, da, hai ca-mi revine memoria .... nu esti tu primul caz al lor si cred ca sunt profesionisti, probabil nu te expun inutil la ceea ce nu considera necesar. Starile tale mai vin si de la excesul hormonal, deci, nu te speria! computerlove Cand te vei intoarce acasa, cu bebe la purtator, vei fi extraprecauta si va fi bine!
Cat despre mine, as astepta si eu, singura graba e sa nu fie cazul sa repet analize. Da parca nu m-as risca acum, am asteptat atata, mai astept 1-2 luni .... faza e ca, daca nu fac acum, luna urmatoare mi-ar pica punctia in preajma Pastelui, dar poate ca o sa fie nevoie sa asteptam chiar dupa Paste sa incepem, la cum prezinta sit autoritatile. Nu mai stiu nimic .... uff
freya1
Scris: Thursday, March 12, 2020 4:18 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
as zice ca mai dureaza macar vreo 2 zile pana cand va fi pozitiv, Otilia, continua sa le faci
Maria.mmh
Scris: Thursday, March 12, 2020 4:26 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
carlita wrote:

Asaaa, da, hai ca-mi revine memoria .... nu esti tu primul caz al lor si cred ca sunt profesionisti, probabil nu te expun inutil la ceea ce nu considera necesar. Starile tale mai vin si de la excesul hormonal, deci, nu te speria! computerlove Cand te vei intoarce acasa, cu bebe la purtator, vei fi extraprecauta si va fi bine!
Cat despre mine, as astepta si eu, singura graba e sa nu fie cazul sa repet analize. Da parca nu m-as risca acum, am asteptat atata, mai astept 1-2 luni .... faza e ca, daca nu fac acum, luna urmatoare mi-ar pica punctia in preajma Pastelui, dar poate ca o sa fie nevoie sa asteptam chiar dupa Paste sa incepem, la cum prezinta sit autoritatile. Nu mai stiu nimic .... uff

Si eu am ales sa aman HSG-ul si controalele medicale pana dupa Paste. Cred ca numai de HSG-ul meu nu le arde acum la spital, iar la Columna din ce am citit la ei pe pagina au limitat accesul si ca activitatea prioritara este FIV-ul, apartinatorii neavand acces in departamentul RUA in ziua punctiei. Deci cam strict si pe la ei. Haideti fetelor ca o sa trecem cu bine peste asta in drumul nostru catre bebic
freya1
Scris: Thursday, March 12, 2020 4:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
m-am gandit si eu ca s-ar putea sa se inchida clinicile sau sa-si restrictioneze activitatea in perioada asta...o s-o intreb pe dr, cred ca stie mai bine
de pasti cred ca inchideau oricum, eu asa am patit de craciun si a trebuit sa aman totul pana luna urmatoare
carlita
Scris: Thursday, March 12, 2020 5:12 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Si eu am ales sa aman HSG-ul si controalele medicale pana dupa Paste. Cred ca numai de HSG-ul meu nu le arde acum la spital, iar la Columna din ce am citit la ei pe pagina au limitat accesul si ca activitatea prioritara este FIV-ul, apartinatorii neavand acces in departamentul RUA in ziua punctiei. Deci cam strict si pe la ei. Haideti fetelor ca o sa trecem cu bine peste asta in drumul nostru catre bebic

La HSG nu e asa grava situatia, ca te programezi si toata procedura dureaza 10-15 min. Daca se agraveaza lucrurile, anuleaza ei si te reprogramezi, dar daca tot nu arde la tine ...
La FIV e aiurea ca incepi un protocol si nu poti renunta la jumatatea drumului; iar situatia se schimba de la o zi la alta ... Clar ca cei cu procedurile in curs, trebuie sa ajunga la capat, dar nu stiu ce va fi cu cei la inceput de protocol.
Cei de la Origyn n-au niciun comunicat referitor la cum abordeaza situatia.
carlita
Scris: Thursday, March 12, 2020 5:16 PM
Nivel

freya1 wrote:
m-am gandit si eu ca s-ar putea sa se inchida clinicile sau sa-si restrictioneze activitatea in perioada asta...o s-o intreb pe dr, cred ca stie mai bine
de pasti cred ca inchideau oricum, eu asa am patit de craciun si a trebuit sa aman totul pana luna urmatoare

Asa am socotit si eu, sigur la Paste vor avea inchis.
Buzbuchi
Scris: Thursday, March 12, 2020 7:24 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/28/2019
deme wrote:

mda, la noi mai greu din cauza serviciului lui, este acasa doar in week-end, deci ultima prestare a fost duminica spre luni, ca era miezul noptii :)) si acum abia sambata, deci ca naibauff

later edit : pt Buzbuchi, luna trecuta am avut un mucus ce am zis eu ca este cel de ovulatie confirmat si de teste, acum .. pauza , nimic Boredom

Mai urmaresc si eu...bata-l vina de mucusCrazy
Maria.mmh
Scris: Thursday, March 12, 2020 8:07 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
carlita wrote:

La HSG nu e asa grava situatia, ca te programezi si toata procedura dureaza 10-15 min. Daca se agraveaza lucrurile, anuleaza ei si te reprogramezi, dar daca tot nu arde la tine ...
La FIV e aiurea ca incepi un protocol si nu poti renunta la jumatatea drumului; iar situatia se schimba de la o zi la alta ... Clar ca cei cu procedurile in curs, trebuie sa ajunga la capat, dar nu stiu ce va fi cu cei la inceput de protocol.
Cei de la Origyn n-au niciun comunicat referitor la cum abordeaza situatia.

Nu stiu cât ar face ei HSG-uri. Am o prietena în Bucure?ti care mi-a spus ca u limitat ?i acolo întrarile în spital. Eu nu as vrea sa ma duc prin locuri aglomerate. E ok sa reluam treaba dupa luna aprilie. În cazul unui protocol pt fiv nici eu nu as ?ti ce sa fac. E o nebunie totala tot ce se întâmpla dar va trece..
Roser
Scris: Thursday, March 12, 2020 8:33 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
carlita wrote:

Roser, freya, voi ce faceti, va apucati de tratament sau mai amnati? pale

Carlita, eu o sa incep saptamana viitoare. Luni dimineata o sa am prima ecografie, de moment nu m-au sunat sa mi-o amane. Inca sunt linistite lucrurile aici in Barcelona dar stiu ca in curand vor aparea tot mai multe cazuri, asa ca as vrea sa profit cat de cat de normalitate, plus ca mi-am luat concediu din 19 in 29 ca sa ma pot duce linistita la ecografii si analize ca tare greu mi-e sa ma organizez cu serviciul daca nu. Daca nu, ma apuca Pastele, e inchisa clinica cateva zile, imi expira unele analize si iar ma lungesc.
Am vazut ca esti preocupata de embrion si coronavirus, dar sa stii ca nu sunt evidente ca se transmite de la mama la bebe. Nu stiu exact cum stau lucrurile in Ro, acum dar eu as profita cat inca se mai poate, daca de la clinica iti da ok-ul. Nu se stie cum vor evolua lucrurile, ce masuri se vor lua in viitor si vorba aia, nu mai avem 25 de ani sa ne permitem sa asteptam :).
Maftei ce zice?
BisIrinka
Scris: Thursday, March 12, 2020 10:51 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/26/2020
Fetelor ce e HSG-ul?
carlita
Scris: Thursday, March 12, 2020 11:30 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Nu stiu cât ar face ei HSG-uri. Am o prietena în Bucure?ti care mi-a spus ca u limitat ?i acolo întrarile în spital. Eu nu as vrea sa ma duc prin locuri aglomerate. E ok sa reluam treaba dupa luna aprilie. În cazul unui protocol pt fiv nici eu nu as ?ti ce sa fac. E o nebunie totala tot ce se întâmpla dar va trece..

Da, cred ca o sa cam dea ignore procedurilor care nu reprezinta o urgenta. Mai bine te linistesti si o iei de la capat dupa ce se mai linistesc apele. grup
carlita
Scris: Thursday, March 12, 2020 11:36 PM
Nivel

Roser wrote:

Carlita, eu o sa incep saptamana viitoare. Luni dimineata o sa am prima ecografie, de moment nu m-au sunat sa mi-o amane. Inca sunt linistite lucrurile aici in Barcelona dar stiu ca in curand vor aparea tot mai multe cazuri, asa ca as vrea sa profit cat de cat de normalitate, plus ca mi-am luat concediu din 19 in 29 ca sa ma pot duce linistita la ecografii si analize ca tare greu mi-e sa ma organizez cu serviciul daca nu. Daca nu, ma apuca Pastele, e inchisa clinica cateva zile, imi expira unele analize si iar ma lungesc.
Am vazut ca esti preocupata de embrion si coronavirus, dar sa stii ca nu sunt evidente ca se transmite de la mama la bebe. Nu stiu exact cum stau lucrurile in Ro, acum dar eu as profita cat inca se mai poate, daca de la clinica iti da ok-ul. Nu se stie cum vor evolua lucrurile, ce masuri se vor lua in viitor si vorba aia, nu mai avem 25 de ani sa ne permitem sa asteptam :).
Maftei ce zice?

Aceleasi puncte pro continuare le am si eu pe lista, dar tu esti in avantaj ca esti in concediu, eviti si virusii... Eu o sa-i scriu un e-mail lui Maftei sa ii cer parerea.
Sisi2
Scris: Friday, March 13, 2020 8:09 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
BisIrinka wrote:
Fetelor ce e HSG-ul?

E o procedura prin care de verifica permeabilitatea trompelor.Cheek Kiss
deme
Scris: Friday, March 13, 2020 9:16 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
OtiliaC wrote:
Buna, fetelor! Eu nu am un ciclu foarte regulat, in general este intre 29 si chiar 35 de zile. Pana lunile trecute nu ma interesa exact cand ovulez, dar cum acum ne dorim bebe incerc sa imi dau seama cand este exact acea zii. Luna trecuta am avut secretia egg in ziua 13, in data de 18 am fost la control si doctora mi-a zis ca deja ovulatia fusese. Azi sunt in ziua 12 si am facut un test de ovulatie care arata asa. Credeti ca sunt aproape? Sa continui sa mai fac teate pana ambele linii sunt mai pronuntate?

https://ibb.co/PWRjrm9

Otilia, cred ca vreo 2-3 zile si ies ambele linii la fel de pronuntate, continua cu testele :) succes!!

La mine arata asa (a2a zi la rand) , din pacate sotul abia maine vine pale

Sper sa nu fie prea tarziu prestarea de maine, ce ziceti ,pareri ? acum vad ca am si un inceput de mucus Boredom

deme attached the following image(s):
13.03.jpg

Raza
Scris: Friday, March 13, 2020 1:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/15/2019
deme wrote:

Otilia, cred ca vreo 2-3 zile si ies ambele linii la fel de pronuntate, continua cu testele :) succes!!

La mine arata asa (a2a zi la rand) , din pacate sotul abia maine vine pale

Sper sa nu fie prea tarziu prestarea de maine, ce ziceti ,pareri ? acum vad ca am si un inceput de mucus Boredom

Daca cea din dreapta e liniuta de control, atunci e pozitiv. Daca e invers atunci e inca negativ.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.