Cubul aspirantelor - 79
Subiectul anterior · Subiectul urmator
deme
Scris: Thursday, March 12, 2020 10:05 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
freya1 wrote:
deme, pai e pozitiv, nu tinde ! linia de test e mai puternica decat cea de control
n-o fi fost asa si zilele trecute ?? sper ca ai trecut la treaba

aoleu da, ti-am zis ca sunt ametita, eu ma uitam invers la el alcool
ieri era negativ sigur .. sotul vine sambata pale
duminica a fost ultima prestare NuStiu
Maria.mmh
Scris: Thursday, March 12, 2020 10:16 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Fetelor eu nu mai gasesc Metformin, oare pot sa il inlocuiesc cu Meguan?scratch
freya1
Scris: Thursday, March 12, 2020 10:18 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
deme, incercati, poate-poate
deci s-ar zice ca ovulezi si nu e nevoie de duphaston

Maria, daca e aceeasi substanta da
freya1
Scris: Thursday, March 12, 2020 10:18 AM
Nivel

postasem de 2 ori :)
deme
Scris: Thursday, March 12, 2020 10:25 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
freya1 wrote:

mda, la noi mai greu din cauza serviciului lui, este acasa doar in week-end, deci ultima prestare a fost duminica spre luni, ca era miezul noptii :)) si acum abia sambata, deci ca naibauff

later edit : pt Buzbuchi, luna trecuta am avut un mucus ce am zis eu ca este cel de ovulatie confirmat si de teste, acum .. pauza , nimic Boredom
Maria.mmh
Scris: Thursday, March 12, 2020 10:49 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
freya1 wrote:

M-am uitat pe internet si vad ca amandoua contin acelasi lucru.
O sa mai incerc odata azi cand ies de la munca sa iau si sa cumpar si Duphaston macar sa imi vina CM, ca vad ca nu am sanse altfel. Azi vad ca a scazut TB dar nu e nici cel mai mic semn de venit.
ivy
Scris: Thursday, March 12, 2020 11:15 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/6/2019
Maria.mmh wrote:
Fetelor eu nu mai gasesc Metformin, oare pot sa il inlocuiesc cu Meguan?scratch

medicamente cu subst activa metformina sunt multe, ca e un fel de paracetamol pt diabetici.

siofor, metfogama, glucophage s.a.
Aleahim
Scris: Thursday, March 12, 2020 12:00 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
deme wrote:

multumesc, am inceput sa iau de astazi, 2 pastile zi (una dimi si una seara) de 10mg de duphaston.
azi am test ovulatie ce se tinde spre + : https://ibb.co/nQ5MRXj

Deme nu lua duphaston decat DUPA ovulatie.Tu nu ai ovulat inca.
carlita
Scris: Thursday, March 12, 2020 1:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Raza wrote:
Dragelor, noi am avut azi prima ecografie de cand am inceput stimularea. Am vreo 7 foliculi mai marisori intre 10 si 15 ca marime ?i înca vreo 6-7 mai mici nu stiu daca vor mai creste. Endometrul de 11, sper ca trilaminar, am uitat sa îl intreb. Am fost suparata dupa eco ca nu mi-a dat sa fac analize si nu am putut sta asa si l-am intrebat pe email de ele si mi-a zis ca doar spre sfarsitul stimularii, probabil imi va doza progesteronul ca i-am zis de el. In fine, sunt anixioasa si am o mie de ganduri ?i sper sa fie bine pana la urma. Vineri am urmatorul eco, ?i probabil pe luni punctia.

Raza, asteptam update urile tale. Inca putin si depasesti o prima faza pe care eu o consider tare naspa.
Asadar, doar 2 eco de monitorizare ... nu e cazul sa te agiti, eu cred ca medicul a considerat ca evoluezi foarte bine si nu e cazul sa te incovoaie cu analize, monitorizari, etc. Chiar stai bine si, probabil ca avand o stimulare mai light, nici nu e cazul sa te monitorizeze asa drastic. Estradiolul se face pt a urmari evolutia foliculilor, pentru a determina existenta ovocitelor in foliculi... de ex, valoarea estradiolului de aprox 1000 - inaintea ovulatiei indica 1 ovocit matur, parca asa stiam. Progesteronul ar trebui facut sa nu sara calul inainte de ovulatie ...
Eu imbatranesc; am uitat care era problema la voi, trompele tale cumva?

Eu sunt intr-o stare de incertitudine totala, nu stiu ce sa fac, sa ma apuc sapt viit de stimulare sau sa aman ... NuStiu Mi-e frica de multe chestii care ar putea aparea intre timp, cum ar fi restrictii de circulatie intre judete, inchiderea laboratoarelor unde ar trebui sa recoltez, limitarea programarilor la cabinete unde as putea face monitorizarea, dar cel mai tare ma tem sa nu ma infectez inaintea punctiei si sa nu-mi poata face punctia sau chiar sa transmit ceva embrionului.... O sa discut aspectele astea si cu medicul, dar ma gandesc ca o sa zica ca e alegerea mea .... Roser, freya, voi ce faceti, va apucati de tratament sau mai amnati? pale
freya1
Scris: Thursday, March 12, 2020 1:33 PM
Nivel

nici eu nu stiu inca ce voi face... mai am vreo 10-12 zile sa ma decid, vazand cum merg lucrurile acum as amana...
sa stii ca prima faza nu e cea mai naspa (ma rog, poate daca primesti vesti proaste sa nu functioneaza, ca la mine), cea mai rea e cea de asteptare dupa ET
carlita
Scris: Thursday, March 12, 2020 1:59 PM
Nivel

freya1 wrote:
nici eu nu stiu inca ce voi face... mai am vreo 10-12 zile sa ma decid, vazand cum merg lucrurile acum as amana...
sa stii ca prima faza nu e cea mai naspa (ma rog, poate daca primesti vesti proaste sa nu functioneaza, ca la mine), cea mai rea e cea de asteptare dupa ET

Cred ca se vor inrautati lucrurile, acum e parfum, dar cel tarziu luni voi lua o decizie.
Cred ca e naspa asteptarea de dupa ET, dar pt mine e grea per pana la punctie, organizarea programarilor, sincronizarea cu serviciul, gasirea tratamentului, toate astea sa fie facute ca la carte, sa nu ratez vreun segment .... Dupa ET, e nasol emotional, dar eu imi gasesc treaba sa nu-mi stea gandul doar la ce se intampla in burtica ... Buddy1
freya1
Scris: Thursday, March 12, 2020 2:28 PM
Nivel

da, cu plecatul de la munca e intr-adevar greu, altfel am vazut ca lumea e foarte stresata de ideea de injectii, mie nu mi s-a parut ceva greu... cumva cat timp alergi de colo-colo nu ai timp sa te gandesti la nimic
Raza
Scris: Thursday, March 12, 2020 3:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/15/2019
carlita wrote:

Raza, asteptam update urile tale. Inca putin si depasesti o prima faza pe care eu o consider tare naspa.
Asadar, doar 2 eco de monitorizare ... nu e cazul sa te agiti, eu cred ca medicul a considerat ca evoluezi foarte bine si nu e cazul sa te incovoaie cu analize, monitorizari, etc. Chiar stai bine si, probabil ca avand o stimulare mai light, nici nu e cazul sa te monitorizeze asa drastic. Estradiolul se face pt a urmari evolutia foliculilor, pentru a determina existenta ovocitelor in foliculi... de ex, valoarea estradiolului de aprox 1000 - inaintea ovulatiei indica 1 ovocit matur, parca asa stiam. Progesteronul ar trebui facut sa nu sara calul inainte de ovulatie ...
Eu imbatranesc; am uitat care era problema la voi, trompele tale cumva?

Eu sunt intr-o stare de incertitudine totala, nu stiu ce sa fac, sa ma apuc sapt viit de stimulare sau sa aman ... NuStiu Mi-e frica de multe chestii care ar putea aparea intre timp, cum ar fi restrictii de circulatie intre judete, inchiderea laboratoarelor unde ar trebui sa recoltez, limitarea programarilor la cabinete unde as putea face monitorizarea, dar cel mai tare ma tem sa nu ma infectez inaintea punctiei si sa nu-mi poata face punctia sau chiar sa transmit ceva embrionului.... O sa discut aspectele astea si cu medicul, dar ma gandesc ca o sa zica ca e alegerea mea .... Roser, freya, voi ce faceti, va apucati de tratament sau mai amnati? pale

Mul?umesc, Carlita!
Problema este la so?, la mine nu s-au gasit probleme momentan. Da, cred ca pe asta merge ?i el, ca sunt relativ tânara fara fiv-uri esuate, fara probleme descoperite pâna acuma asa ca o ia mai light. Dar totusi asta nu inseamna ca trebuie sa fiu tratata superficial. Ma linistesc singura ca pana la urma stie ce face si nu e Gigi de la colt de strada.

Cât priveste situatia ta, eu as mai astepta avand in vedere situatia incerta din tara. Si aici au luat masuri de prevenire dar nu au atatea cazuri. Nu pot sa nu ma gandesc ca poate ma întorc gravida, dar nu ?tiu la ce.
PS Daca m-a invatat ceva toata aventura asta a infertilitatii a fost lectia rabdarii: asteapta luna urmatoare, asteapta rezultatele analizelor, asteapta programarea, asteapta doctorul, asteapta diagnosticul etc. Asa ca asteptam si o sa vedem cum va fi??.
carlita
Scris: Thursday, March 12, 2020 4:07 PM
Nivel

freya1 wrote:
da, cu plecatul de la munca e intr-adevar greu, altfel am vazut ca lumea e foarte stresata de ideea de injectii, mie nu mi s-a parut ceva greu... cumva cat timp alergi de colo-colo nu ai timp sa te gandesti la nimic

Asa e, multe trebuie sa se alinieze intr-o prima etapa si am si eu teama de injectii, dar sper sa ma descurc dupa primele 2 care sigur vor fi cu tremurat din toate alea ..... In faza 2, am treaba suficienta cat sa nu-mi stea mintea-n loc, pe de alta parte, vor fi niste emotii super frumoase, ca si cand astepti sa ti se intample o surpriza frumoasa ... na, asta zic acum, teoretic, ca practic voi vedea ras
OtiliaC
Scris: Thursday, March 12, 2020 4:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/22/2020
Buna, fetelor! Eu nu am un ciclu foarte regulat, in general este intre 29 si chiar 35 de zile. Pana lunile trecute nu ma interesa exact cand ovulez, dar cum acum ne dorim bebe incerc sa imi dau seama cand este exact acea zii. Luna trecuta am avut secretia egg in ziua 13, in data de 18 am fost la control si doctora mi-a zis ca deja ovulatia fusese. Azi sunt in ziua 12 si am facut un test de ovulatie care arata asa. Credeti ca sunt aproape? Sa continui sa mai fac teate pana ambele linii sunt mai pronuntate?

https://ibb.co/PWRjrm9
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.