Cubul aspirantelor - 79
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ivy
Scris: Wednesday, March 11, 2020 10:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/6/2019
Bafta, Raza! chiar azi ma gandeam la tine, nu mai stiam exact cand mergi in Hu.
Iti tin pumnii, ai incredere! pana acum stai bine
Raza
Scris: Wednesday, March 11, 2020 10:42 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/15/2019
ivy wrote:
Bafta, Raza! chiar azi ma gandeam la tine, nu mai stiam exact cand mergi in Hu.
Iti tin pumnii, ai incredere! pana acum stai bine

Mul?umesc mult!Cheek Kiss
Blondyb
Scris: Wednesday, March 11, 2020 10:51 PM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2019
FetelorDistanceKiss stiti cumva cat ar ajunge inseminarea? (intreb pentru o prietena) si n-am stiut sa-i raspund...
Ma gandesc ca difera dar un aprox..
Multumesc !!!grup
freya1
Scris: Wednesday, March 11, 2020 10:57 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Buzbuchi, mai degraba alba / transparenta e secretia egg, dar nu cred ca e ceva in neregula la tine
ca sa vedeti cum e omul, eu eram cam ingrijorata ca la mine e asa multa si tine multe zile :)

Raza, suna foarte bine, bafta in continuare ! eu am facut 3 ecografii pe durata tratamentului si 3 serii de analize: estradiol si progesteron, dimineata faceam analizele si dupa-amiaza eco

eu pt inseminare am platit ceva gen 1600 ron
Raza
Scris: Wednesday, March 11, 2020 11:04 PM
Nivel

freya1 wrote:
Buzbuchi, mai degraba alba / transparenta e secretia egg, dar nu cred ca e ceva in neregula la tine
ca sa vedeti cum e omul, eu eram cam ingrijorata ca la mine e asa multa si tine multe zile :)

Raza, suna foarte bine, bafta in continuare ! eu am facut 3 ecografii pe durata tratamentului si 3 serii de analize: estradiol si progesteron, dimineata faceam analizele si dupa-amiaza eco

eu pt inseminare am platit ceva gen 1600 ron

Multumesc!! Nu stiu de ce nu mi le-a dat sa le fac, ca doar pe banii pe mei le fac, probabil se bazeaza pe experienta lui si ca arata bine ecografic. Sper ca vineri sa le fac. De eram in tara rupeam usa dimineata la Synevo.
Buzbuchi
Scris: Thursday, March 12, 2020 7:34 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/28/2019
Raza wrote:
Dragelor, noi am avut azi prima ecografie de cand am inceput stimularea. Am vreo 7 foliculi mai marisori intre 10 si 15 ca marime ?i înca vreo 6-7 mai mici nu stiu daca vor mai creste. Endometrul de 11, sper ca trilaminar, am uitat sa îl intreb. Am fost suparata dupa eco ca nu mi-a dat sa fac analize si nu am putut sta asa si l-am intrebat pe email de ele si mi-a zis ca doar spre sfarsitul stimularii, probabil imi va doza progesteronul ca i-am zis de el. In fine, sunt anixioasa si am o mie de ganduri ?i sper sa fie bine pana la urma. Vineri am urmatorul eco, ?i probabil pe luni punctia.

Raza, iti doresc muuult succes! Mergi inainte cu incredere si putere!Buddy1
Sisi2
Scris: Thursday, March 12, 2020 8:12 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Raza wrote:
Dragelor, noi am avut azi prima ecografie de cand am inceput stimularea. Am vreo 7 foliculi mai marisori intre 10 si 15 ca marime ?i înca vreo 6-7 mai mici nu stiu daca vor mai creste. Endometrul de 11, sper ca trilaminar, am uitat sa îl intreb. Am fost suparata dupa eco ca nu mi-a dat sa fac analize si nu am putut sta asa si l-am intrebat pe email de ele si mi-a zis ca doar spre sfarsitul stimularii, probabil imi va doza progesteronul ca i-am zis de el. In fine, sunt anixioasa si am o mie de ganduri ?i sper sa fie bine pana la urma. Vineri am urmatorul eco, ?i probabil pe luni punctia.

Mult succes Raza!! Iti tin pumnii! Sa dea Domnul ca totul sa iasa bine!Cheek Kiss
Raza
Scris: Thursday, March 12, 2020 8:19 AM
Nivel

Multumesc mult fetelor, ma ajuta mult cuvintele de incurajare! SimplyLove
deme
Scris: Thursday, March 12, 2020 9:05 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
ivy wrote:

daca ovulezi, nu mai e nevoie sa fortezi menstruatia sa vina, ca ea vine oricum
dar duphastonul ajuta la fixarea unei posibile sarcini

poti lua linistita 2 pe zi, ca doza per pastila e de 10 mg parca, pe cand ovulele pe baza de progesteron ( care se mai prescriu pe post de ajutor in fixare) sunt de 100, chiar 200.

ca si timp, eu zic sa nu le opresti decat cand ai un test de sarcina negativ, adica dupa minim 12 zile de la ovulatie

bafta Cheek Kiss

ivy, scuze insa sunt cam adormita/ametita in aceasta dimineata si pur si simplu neuronul meu stagneaza chiar daca am citit de 2 ori postul tau, adica pot sa iau pastilele de 10mg si sa le opresc dupa test negativ ?
deme
Scris: Thursday, March 12, 2020 9:06 AM
Nivel

freya1 wrote:
deme, poate iti daduse asa sa fortezi menstruatia, zic si eu ca ivy ca daca ovulezi cu siguranta va veni menstruatia, nu e nevoie de "stimulente"
fa niste teste de ovulatie ca sa vezi

freya, am facut ieri si era negativ, azi arata spre pozitiv uff

https://ibb.co/nQ5MRXj
deme
Scris: Thursday, March 12, 2020 9:09 AM
Nivel

Raza wrote:
Multumesc mult fetelor, ma ajuta mult cuvintele de incurajare! SimplyLove

multa bafta Raza !! majoreta

Sisi2
Scris: Thursday, March 12, 2020 9:12 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Buzbuchi wrote:
Buna seara, fete dragi! Vin catre voi cu rugamintea de a ma ajuta cu cateva informatii. In perioada fertila, eu nu observ niciodata mucus cervical (sau cel putin ce imi imaginez eu ca ar trebui sa fie). Insa in seara asta am observat o secretie (si imi cer scuze pt detaliile astea) cumva elastica, doar ca nu este in niciun caz transparenta (din contra, alb- usor galbuie-cumva un alb tulbure (nu ma pricep deloc la descrieri), dar fara miros sau alte particularitati. Fiind ea asa elastica (am testat intre degete), e posibil sa fie faimosul mucus cervical? Si daca da, asta inseamna ca sunt la ovulatie sau ca urmeaza? Sunt in ziua 9 a cm, deci as zice ca urmeaza in cateva zile, ca parca e prea devreme. Mi as dori tare sa fie MC, caci eu nu am niciodata. Maine musai imi iau si niste teste de ovulatie. Eu stiu ca ovulez, dar inca nu m am lamurit cam in ce ziCrazy va multumesc anticipat si va imbratisez tare!grup

Buna! Eu am mucus de prin ziua 9 pana in ziua 14, cam asa. La inceput mai albicios, apoi din ce in ce mai transparent si elastic. Eu zic ca urmeaza sa fii la ovulatie! Urmareste evolutia lui, vezi daca devinde din ce in ce mai transparent. Bineinteles, cum ziceau si fetele fa si niste teste de ovulatie. Te pup Cheek Kiss
ivy
Scris: Thursday, March 12, 2020 9:42 AM
Nivel

Inregistrat: 12/6/2019
deme wrote:

ivy, scuze insa sunt cam adormita/ametita in aceasta dimineata si pur si simplu neuronul meu stagneaza chiar daca am citit de 2 ori postul tau, adica pot sa iau pastilele de 10mg si sa le opresc dupa test negativ ?

da, test de sarcina negativ.
ca daca iasa pozitiv e indicat de multe ori sa suplimentezi cu progesteron. dar asta vezi mai exact dupa o analiza de sange.
deme
Scris: Thursday, March 12, 2020 9:44 AM
Nivel

ivy wrote:

da, test de sarcina negativ.
ca daca iasa pozitiv e indicat de multe ori sa suplimentezi cu progesteron. dar asta vezi mai exact dupa o analiza de sange.

multumesc, am inceput sa iau de astazi, 2 pastile zi (una dimi si una seara) de 10mg de duphaston.
azi am test ovulatie ce se tinde spre + : https://ibb.co/nQ5MRXj
freya1
Scris: Thursday, March 12, 2020 10:03 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
deme, pai e pozitiv, nu tinde ! linia de test e mai puternica decat cea de control
n-o fi fost asa si zilele trecute ?? sper ca ai trecut la treaba
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.