Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Maria.mmh wrote:Imi cre?tea temperatura daca era pozitiv ala... ?i o puneam original ca nu am prestat atunci.. Ma a?tept sa creasca mâine temperatura. Trebuie sa sarbatoresc cu sotul diseara ca am facut 1 an de la cununia civila La multi ani Maria! Si noi luna viitoare facem 1 an j Sa dea Domnu sa nu mai dureze prea mult pana ne indeplinim visul cel mare! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Droxana wrote:La multi ani Maria! Si noi luna viitoare facem 1 an j Sa dea Domnu sa nu mai dureze prea mult pana ne indeplinim visul cel mare!
Multumesc la fel! |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Maria.mmh wrote:Imi cre?tea temperatura daca era pozitiv ala... ?i o puneam original ca nu am prestat atunci.. Ma a?tept sa creasca mâine temperatura. Trebuie sa sarbatoresc cu sotul diseara ca am facut 1 an de la cununia civila Casa de piatra Maria si la multi ani |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Maria.mmh wrote:Imi cre?tea temperatura daca era pozitiv ala... ?i o puneam original ca nu am prestat atunci.. Ma a?tept sa creasca mâine temperatura. Trebuie sa sarbatoresc cu sotul diseara ca am facut 1 an de la cununia civila
La multi ani fericiti!!! Distractie placuta! |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Ellena20 wrote:Buna, fetelor! Eu pana acum nu am recoltat analiza pt estrogen si sunt convinsa ca am un nivel scazut. Mi-a intrat in cap chestia asta si am citit o gramada despre nivelul scazut al estrogenului. Asa din teorie.. din cauza aceasta am cam toate problemele posibile. Pt a vedea exact si a avea si pe hartie lucrul asta, trebuie sa fac analiza de estradiol nu? Sau ce analiza credeti ca se poate face? Nu mi-a placut niciodata sa imi dau singura un diagnostic dar acum sunt sigura ca am un nivel scazut. Parca ma indepartez din ce in ce mai mult de acest vis.
Imi pare rau pt sarcinile pierdute, fetelor! Va doresc o noua luna plina de speranta si ganduri pozitive!!
Cum ai ajuns la concluzia asta Elena? E putin probabil din moment ce esti in perioada reproductiva si ai foliculi in ovare. Estrogenul scazut apare cand te apropii la menopauza si nu mai ai ovule (din cauza asta apar si bufeurile de caldura, transpiratiile, lipsa lubrificarii vaginului, osteoporoza etc).Daca il faci la inceputul ciclului menstrual si este intre 25-75 pg/ml e ideal. Apoi pe masura ce te apropii de ovulatie creste. Nu mai cititi tot felul de prostii pe internet :) |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Mul?umesc mult fetelor! Poate e cu noroc |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Maria.mmh wrote:Mul?umesc mult fetelor! Poate e cu noroc
Iti tin pumnii! Sa dea Domnul sa fie! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2019 Mesaje: 344
| Maria.mmh wrote:Mul?umesc mult fetelor! Poate e cu noroc
Doamne ajuta, aniversare frumoasa |
|
Inregistrat: 3/25/2020 Mesaje: 448
| Irinan wrote:Ma bucur pt tine Alexandra.. minunea ta pandeste dupa colt Multumesc Sper din suflet sa fie cum spui tu |
|
Inregistrat: 3/25/2020 Mesaje: 448
| Maria.mmh wrote:Mul?umesc mult fetelor! Poate e cu noroc La multi ani minunati Sa fie intradevar cu noroc |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| Roser wrote:
Cum ai ajuns la concluzia asta Elena? E putin probabil din moment ce esti in perioada reproductiva si ai foliculi in ovare. Estrogenul scazut apare cand te apropii la menopauza si nu mai ai ovule (din cauza asta apar si bufeurile de caldura, transpiratiile, lipsa lubrificarii vaginului, osteoporoza etc).Daca il faci la inceputul ciclului menstrual si este intre 25-75 pg/ml e ideal. Apoi pe masura ce te apropii de ovulatie creste. Nu mai cititi tot felul de prostii pe internet :)
Roser, eu cu ovulatia stau foarte prost. Aproape spre deloc. Asa am simtit eu citind despre estrogen.. ca sigur am un deficit. Dar acum o sa astept urmatoarea menstruatie ca sa pot face aceasta analiza sa ma linistesc. Sunt frustrata pt ca in perioada asta nu am putut sa merg mai departe cu stimularile. De fapt, as fi putut.. dar sotul a insistat sa asteptam sa mai treaca nebunia asta. Multumesc de raspuns!
|
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Ellena20 wrote:
Roser, eu cu ovulatia stau foarte prost. Aproape spre deloc. Asa am simtit eu citind despre estrogen.. ca sigur am un deficit. Dar acum o sa astept urmatoarea menstruatie ca sa pot face aceasta analiza sa ma linistesc. Sunt frustrata pt ca in perioada asta nu am putut sa merg mai departe cu stimularile. De fapt, as fi putut.. dar sotul a insistat sa asteptam sa mai treaca nebunia asta. Multumesc de raspuns!
Elena, inteleg ca ai probleme cu ovulatia din moment ce ai ovare micropolichistice. Tocmai asta e cauza din care nu ovulezi, nu are cum sa fie din cauza estrogenului scazut. Estrogenul scade si ramane f scazut doar la menopauza, in rest, nivelurile lui oscileaza in functie de ciclul menstrual. E jos la inceput de ciclu (dar sunt niveluri normale chiar daca sunt joase), creste la ovulatie si apoi dupa ovulatie iar scade pana ajunge din nou la nivelurile de la inceput de ciclu. Esti tanara cu o gramada de foliculi pe ovare, mai ai pana la menopauza si pana sa scada estrogenul si sa ramana jos de tot incat sa dea simptomele de menopauza. Nu ti-ai facut niciodata analizele hormonale din z3? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Continuam aici: http://forum.7p.ro/clubul-aspirantelor---80.aspx?g=posts&m=1086823&goto
|
|
|