Cubul aspirantelor - 79
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roser
Scris: Saturday, May 2, 2020 1:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2018
freya1 wrote:
alexioana Cheek Kiss

Roser, cam asa as zice si eu, dar cica si un spermatozoid cu probleme genetice ar putea duce la rezultatul asta, si un ovul... sau amandoi
eu cand m-am apucat aveam AMH 2.3 la 38 de ani, intre timp au modificat si intervalul de referinta la laborator, nu doar ca am imbatranit eu si de asta am ajuns la rezultatul asta... deci cel putin atunci nu eram asa expirata ras
stiu cupluri unde spermograma e mai buna si n-au reusit nimic timp de 5 ani si mai bine, am senzatia cumva ca noi tot incercam sa facem tot posibilul cu materialul... asa cum e el, adica face si corpul meu un efort saracul, dar nu are cu ce, nu il condamn

Nu mai stiu daca sotul tau are facut cariotipul si testul halosperm. Daca le are facute si au iesit bine, eu cred ca din moment ce spermatozoidul a ajuns in ovul, e destul de bun (a trecut printr-o gramada bietul de el sa ajunga pana aici, natura l-a selectionat pe cel mai bun). In schimb cu ovulele e mai complicat, stii ca la 40 de ani cam 1-2 din 10 sunt normale dpv genetic (nu vreau sa pun sare pe rana,oricum si la mine e valabil cu amh-ul/fsh-ul meu).
Oricum, nu iti mai bate capul ca o fi spermatozoidul, ca o fi ovulul, daca au alteratii genetice nu prea aveti ce face. Eu as zice sa mai incercati un an cu material propriu, iar apoi sa luati in considerare alte optiuni.
(eu tot dau sfaturi aici aiurea, sa imi zici daca sunt prea nesimtita si ma bag prea multLol ).
pupici
LiliAnne
Scris: Saturday, May 2, 2020 1:29 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/26/2020
alexioana wrote:
Nu m-am putut abtine si am facut un test de ovulatie acum Lol o sa mai fac si pe la 6-7, ora la care l-am facut pe cel de ieri ,dar e mai intens fata de cel de ieri , cred ca il pot considera pe asta pozitiv. Mai vad si diseararas

https://ibb.co/rwWfMzx

Eu nu ma pricep extraordinar la testele de ovulatie, dar mi se pare pozitiv, cred ca pe seara va fi si mai clarras
freya1
Scris: Saturday, May 2, 2020 1:31 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
halosperm da, e ok, cariotip nu am facut, chiar ma gandeam sa il facem acum inainte, in ideea in care chiar o fi nevoie de testare genetica a embrionilor
daca te referi la partea specifica de infertilitate masculina, microdeletiile nu-stiu-care, nu le-a facut si nu i s-au recomandat fiindca nu are probleme cu numarul, doar morfologia e foarte proasta (alea se dau la oligo severa din ce stiu)
stiu treaba cu 1 din 10 :) cand ma gandesc asa nu stiu de ce mai incercam, ca 10 fiv-uri sigur nu facem Lol

alexioana, pune linistita pozitiv azi :)
fetelor Cheek Kiss
Maria.mmh
Scris: Saturday, May 2, 2020 1:38 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
alexioana wrote:
Nu m-am putut abtine si am facut un test de ovulatie acum Lol o sa mai fac si pe la 6-7, ora la care l-am facut pe cel de ieri ,dar e mai intens fata de cel de ieri , cred ca il pot considera pe asta pozitiv. Mai vad si diseararas

https://ibb.co/rwWfMzx

Si eu l-am avut pozitiv înca de acum câteva zile, însa temperatura bazala nu îmi confirma ca a avut loc ovula?ia. Daca ai ovare polichistice.. Nu te baza pe teste prea mult
Roser
Scris: Saturday, May 2, 2020 1:44 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Cat are la morfologie? De fapt nici nu cred ca mai conteaza, daca a reusit sa penetreze ovulul (din cate stiu eu morfologie proasta= nu poate intra in ovul, ceea ce la voi nu e cazul).
Noua ne-a dat la amandoi sa facem cariotipul ca si analiza pre-FIV. Lui nu stiu de ce ca sta bine la toate capitolele, iar mie din cauza amh-ului ca sa excluda prezenta sindromului Turner.
Daca ia in considerare sa faca cariotipul inainte de fiv, ar trebui sa il faca cam de pe acum, daca tin bine minte dureaza cam 3 saptamani pana obtine rezultatele.
freya1
Scris: Saturday, May 2, 2020 1:53 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
1% a avut ultima oara uff cand ne-am apucat avea 6%
am citit pareri de tot felul, ba ca ar conta, ba ca nu ar conta morfologia... nici nu stii ce sa mai crezi
alexioana
Scris: Saturday, May 2, 2020 1:58 PM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2019
Maria.mmh wrote:

Si eu l-am avut pozitiv înca de acum câteva zile, însa temperatura bazala nu îmi confirma ca a avut loc ovula?ia. Daca ai ovare polichistice.. Nu te baza pe teste prea mult

Nop, nu am ovare polichistice .
Urmaresc si temperatura, luna trecuta mi a confirmat Cheek Kiss vedem si luna aceasta
Maria.mmh
Scris: Saturday, May 2, 2020 4:05 PM
Nivel

Mai aveam un test de ovula?ie ?i l-am facut azi. Acum iar e pozitiv. ?i chiar nu mai în?eleg nimic.. Dna Veliscu a spus ca nu am ovare polichistice ci doar 3 chisturi endometriozice pe ovarul drept. Nu gasesc pe nicaieri informa?ia daca chisturile alea influen?eaza testele de ovula?ie. Temperatura înca e constanta jos, normal eu în ziua 18 ovulam, dar având în vedere ca ultimul ciclu a avut durata de 70 ?i de zile acum nu ?tiu daca o sa mai ovulez în aceasi zi..

https://ibb.co/yfN3f9g
https://ibb.co/1QHMQd6
alexioana
Scris: Saturday, May 2, 2020 4:29 PM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2019
Maria.mmh wrote:
Mai aveam un test de ovula?ie ?i l-am facut azi. Acum iar e pozitiv. ?i chiar nu mai în?eleg nimic.. Dna Veliscu a spus ca nu am ovare polichistice ci doar 3 chisturi endometriozice pe ovarul drept. Nu gasesc pe nicaieri informa?ia daca chisturile alea influen?eaza testele de ovula?ie. Temperatura înca e constanta jos, normal eu în ziua 18 ovulam, dar având în vedere ca ultimul ciclu a avut durata de 70 ?i de zile acum nu ?tiu daca o sa mai ovulez în aceasi zi..

Maria si eu am un chist endometriozic de 3,6 cm si iti pot spune ca nu influenteaza testele de ovulatie. Eu am tot facut, anul trecut vreo 4 luni si anul asta e a 2a luna in care le folosesc si mai mult de 2 zile nu am avut niciodata teste pozitive.
Nu inteleg de ce ti au iesit atatea zile la rand pozitive , poate stiu fetele mai experimentate sa ti raspunda. Iti tin pumnii sa fie bine, sunt sigura ca exista o explicatie , probabil ciclul anterior foarte lung influenteaza...Cheek Kiss
Vickyb
Scris: Saturday, May 2, 2020 6:51 PM
Nivel

Inregistrat: 4/29/2020
Maria.mmh wrote:

Ciao Maria, si mie lunea aceasta mi-au iesit din 4 zile 3 la consecuvit la fel ca la tine si tot Barza. Poate e vre-un lot gresit la ei Blushing nici nu stiu ce sa cred.
Daca sa iau ca linia de test tre sa fie intens ultimul ar parea cel mai pozitivras
Si eu inca ma incat cu aceste teste am inceput de 2-3 luni si cei drept prima data am patit asa.
Irinan
Scris: Saturday, May 2, 2020 7:23 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
AlexandraG wrote:
Buna fetelor pupici
Am fost la control si sunt ca noua sic
Mi.a spus ca putem incerca chiar si luna asta. A vazut si ca voi ovula din ovarul stang cam in 5 zile.
Mi.a spus sa iau din ziua 16 a ciclului arefam ovule timp de 10 zile sa continui cu inogest si sa iau si acid folic.
Deci, toate bune. Acum nu am decat sa ma rog sa se intample si sa fie sanatos Hands

Ma bucur pt tine Alexandra.. minunea ta pandeste dupa coltCheek Kiss
Irinan
Scris: Saturday, May 2, 2020 7:26 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
freya1 wrote:
Z1 si la mine intr-un final

Bye2 imi pare rau freya
Maria.mmh
Scris: Saturday, May 2, 2020 8:41 PM
Nivel

Vickyb wrote:

Ciao Maria, si mie lunea aceasta mi-au iesit din 4 zile 3 la consecuvit la fel ca la tine si tot Barza. Poate e vre-un lot gresit la ei Blushing nici nu stiu ce sa cred.
Daca sa iau ca linia de test tre sa fie intens ultimul ar parea cel mai pozitivras
Si eu inca ma incat cu aceste teste am inceput de 2-3 luni si cei drept prima data am patit asa.

Imi cre?tea temperatura daca era pozitiv ala... ?i o puneam original ca nu am prestat atunci.. Ma a?tept sa creasca mâine temperatura. Trebuie sa sarbatoresc cu sotul diseara ca am facut 1 an de la cununia civila Lol
Maria.mmh
Scris: Saturday, May 2, 2020 8:42 PM
Nivel

Vickyb wrote:

Ah, scuze.. Am citit gre?it, citisem ca primul ?i se pare pozitivLol
Ellena20
Scris: Saturday, May 2, 2020 8:51 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Buna, fetelor!
Eu pana acum nu am recoltat analiza pt estrogen si sunt convinsa ca am un nivel scazut. Mi-a intrat in cap chestia asta si am citit o gramada despre nivelul scazut al estrogenului. Asa din teorie.. din cauza aceasta am cam toate problemele posibile.
Pt a vedea exact si a avea si pe hartie lucrul asta, trebuie sa fac analiza de estradiol nu? Sau ce analiza credeti ca se poate face?
Nu mi-a placut niciodata sa imi dau singura un diagnostic dar acum sunt sigura ca am un nivel scazut.
Parca ma indepartez din ce in ce mai mult de acest vis.

Imi pare rau pt sarcinile pierdute, fetelor! Va doresc o noua luna plina de speranta si ganduri pozitive!!

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.