Cubul aspirantelor - 79
Subiectul anterior · Subiectul urmator
freya1
Scris: Saturday, May 2, 2020 9:21 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Z1 si la mine intr-un final
AlexandraG
Scris: Saturday, May 2, 2020 9:31 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/25/2020
freya1 wrote:

Offf.. Freya. Eu chiar aveam sperante pt tine pale
freya1
Scris: Saturday, May 2, 2020 9:36 AM
Nivel

Alex Cheek Kiss din pacate nu prea avea cum sa fie ok
o luam de la capat
tu cum esti ? ma bucur ca a zis dr ca esti ok si ovulezi, o sa fie bine, o sa vezi
AmiS
Scris: Saturday, May 2, 2020 10:09 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/10/2019
alexioana wrote:

Da, este barza.
Mie imi ies o zi asa si apoi a doua zi linia de test mai intensa. Astept maine sa vad cum iese NuStiu
Ma gandesc ca poate si din cauza ca vad ca ai scris la semnatura ca ai SOP, au mai zis fetele ca asa ies ca si cum ar fi pozitive mereu NuStiu Blushing Cheek Kiss

Cu siguran?a acela este motivul pt care nu mi se pozitiveaza, dar cele barza mi se par greu de interpretat. M am descurcat mult mai bine cu cele de la Trussa. A?tept vesti azi de la tine, sa vii cu unul pozitiv Cheek Kiss

freya, îmi pare sincer rău pt tine... Îți doresc din tot sufletul multă putere. Știu și sunt convinsa ca toate ne vom strânge puiuții în brate mai devreme sau mai târziu... Numai ca sper sa fie mai devreme pt toate.
freya1
Scris: Saturday, May 2, 2020 10:12 AM
Nivel

Ami Cheek Kiss bafta multa si tie, eu am auzit de bine de d-na dr Manolea, sper sa te intelegi bine cu ea si sa te ajute
AmiS
Scris: Saturday, May 2, 2020 10:20 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/10/2019
freya1 wrote:
Ami Cheek Kiss bafta multa si tie, eu am auzit de bine de d-na dr Manolea, sper sa te intelegi bine cu ea si sa te ajute

Doamne ajuta! Am ni?te emo?ii de nu î?i po?i închipui. Am facut ?i analizele ieri ?i rezultatele le primesc abia saptamâna viitoare, iar eu staaaau într un stres maxim. Astea nu cred ca mai ies cum trebuie...
Roser
Scris: Saturday, May 2, 2020 10:22 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
freya1 wrote:

Imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta dar, ciclu nou, sansa noua. Pana la urma trebuie sa apara si ousorul de aur.
Te imbratisez Buddy1
freya1
Scris: Saturday, May 2, 2020 10:24 AM
Nivel

Roser Cheek Kiss ousorul de aur sau... spermatozoidul de aur ras cum suna
iti tin pumnii luna asta, cum ar fi sa nu mai ajungi la FIV ?
Roser
Scris: Saturday, May 2, 2020 10:39 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
freya1 wrote:
Roser Cheek Kiss ousorul de aur sau... spermatozoidul de aur ras cum suna
iti tin pumnii luna asta, cum ar fi sa nu mai ajungi la FIV ?

Haha freya dream on :). Si Dra m-a sunat miercuri sa vada in ce zi sunt ca sa incepem in mai fiv-ul, i-am zis ca numai ce am ovulat si mi-a zis ca poate cine stie, nu va mai trebui sa incepem nimic. I-am zis, da sigur, hai trimite-mi reteta sa-mi scot medicatia. Deja o am la frigiderLol Deci, in capul meu 0% sanse.

Freya, eu zic ca mai degraba ousorul pt ca din moment ce ajung sa se fecundeze, cate un spermatozoid mai breaz vad ca se gaseste. Daca nu era asa, nu putea sa fecundeze. Opinia mea...
alexioana
Scris: Saturday, May 2, 2020 10:48 AM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2019
freya1 wrote:

Asta este Freya , mergem inainte Cheek Kiss o luam de la capat Cheek Kiss
Iti tin pumnii sa fie ultima zi 1 pentru 9 luni majoreta coeur
freya1
Scris: Saturday, May 2, 2020 10:59 AM
Nivel

alexioana Cheek Kiss

Roser, cam asa as zice si eu, dar cica si un spermatozoid cu probleme genetice ar putea duce la rezultatul asta, si un ovul... sau amandoi
eu cand m-am apucat aveam AMH 2.3 la 38 de ani, intre timp au modificat si intervalul de referinta la laborator, nu doar ca am imbatranit eu si de asta am ajuns la rezultatul asta... deci cel putin atunci nu eram asa expirata ras
stiu cupluri unde spermograma e mai buna si n-au reusit nimic timp de 5 ani si mai bine, am senzatia cumva ca noi tot incercam sa facem tot posibilul cu materialul... asa cum e el, adica face si corpul meu un efort saracul, dar nu are cu ce, nu il condamn
Maria.mmh
Scris: Saturday, May 2, 2020 11:29 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
freya1 wrote:

Capul sus! Te îmbratisez, draga mea! Cheek Kiss
AlexandraG
Scris: Saturday, May 2, 2020 11:31 AM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2020
freya1 wrote:
Alex Cheek Kiss din pacate nu prea avea cum sa fie ok
o luam de la capat
tu cum esti ? ma bucur ca a zis dr ca esti ok si ovulezi, o sa fie bine, o sa vezi

Sunt f bne..acum ma incarc iar cu sperante peste sperante, simt o bucurie fiindca stiu ca am sa ovulez cu siguran?a dupa spusele doctorei si acum ma astept ca spre finalul lunii sa vad iar 2 liniute.. Nu stiu ce este cu sentimentul asta asa puternic. Asta inseamna ca va fi o luna f grea uff.
Poate si din cauza ca mie niciodata nu mi.i s.a confirmat asa ca am sa ovulez sigur.. Si doctora mi.a dat incredere. Toate astea au facut un pachet maaaaareee de sperante! Si exact ca si tine acum ma gandeam ca eu ovulez in 5 zile dar sa.si faca treaba si soldateii sotului cum trebuie Big Laugh
Sisi2
Scris: Saturday, May 2, 2020 12:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
freya1 wrote:

Imi pare tare rau, Freya! Te pup si te imbratisez!grup
alexioana
Scris: Saturday, May 2, 2020 1:12 PM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2019
Nu m-am putut abtine si am facut un test de ovulatie acum Lol o sa mai fac si pe la 6-7, ora la care l-am facut pe cel de ieri ,dar e mai intens fata de cel de ieri , cred ca il pot considera pe asta pozitiv. Mai vad si diseararas

https://ibb.co/rwWfMzx
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.