Nivel: Membru
Inregistrat: 8/10/2019 Mesaje: 91
| Buna, fetelor!
Bun venit noilor aspirici! Va doresc ?edere cât mai scurta!
Nu am mai scris pt ca nu am mai avut vesti. Între timp m am confruntat, din nou, cu un ciclu luuuung, 68 de zile... Ieri mi a trimis mail asistenta d-nei doctor Corina Manolea, sa ii trimit anamneza ?i analizele pe care le am, iar în urma discu?iei m a pus sa fac azi: androstendion, SHBG, testosteron total, testosteron liber, HOMA-R, DHEA si DHEAS, Anticorpi antiChlamydia trachomatis IgG. Am fost, am recoltat, rezultatele saptamâna viitoare... Nu ?tiu nimic despre dna doctor, nu ?tiu daca am facut cea mai buna alegere, dar nu mai pot. S au strâns multe, nu mai vreau sa a?tept, am nevoie de parerea unui medic, sa ?tiu ca se poate, ca facem, c o sa reu?im. Asa as plânge... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| LiliAnne wrote: Am 32 de ani, si am inceput incercarile din Septembrie, am ratat 2 luni in care nu am fost acasa in perioada fertila, in rest ne-am tinut de treaba. Sotul nu si-a facut inca anslizele (sau analiza), urmeaza dipa ce se ridica starea de urgenta.
Ar trebui sa faceti, insa la noi sotul avusese operatie de varicocel in tinerete..apoi am descoperit si la mine ?i tot asa...daca acum am obtinut trebuie sa vedem de ce nu se tine... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/25/2020 Mesaje: 448
| Buna fetelor Am fost la control si sunt ca noua Mi.a spus ca putem incerca chiar si luna asta. A vazut si ca voi ovula din ovarul stang cam in 5 zile. Mi.a spus sa iau din ziua 16 a ciclului arefam ovule timp de 10 zile sa continui cu inogest si sa iau si acid folic. Deci, toate bune. Acum nu am decat sa ma rog sa se intample si sa fie sanatos |
|
| AlexandraG wrote:Buna fetelor Am fost la control si sunt ca noua Mi.a spus ca putem incerca chiar si luna asta. A vazut si ca voi ovula din ovarul stang cam in 5 zile. Mi.a spus sa iau din ziua 16 a ciclului arefam ovule timp de 10 zile sa continui cu inogest si sa iau si acid folic. Deci, toate bune. Acum nu am decat sa ma rog sa se intample si sa fie sanatos super!eu abia dupa jumatatea lui mai merg la control |
|
Inregistrat: 4/19/2019 Mesaje: 344
| Ma bucur pentru tine Alexandra ca esti ok si ti a dat dr. vesti bune , ce sa mai zicem : Spor la treaba si Doamne ajuta
Fetele cine ma ajuta si pe mine, de obicei ma descurc,dar azi nu sunt in apele mele . Cum vi se pare testul de ovulatie ? pozitiv? De obicei imi ies intr o zi liniutele la fel de colorate si apoi a doua zi cea de test mai intensa. Nu stiu cum sa il trec pe asta, pozitiv, negativ ??? Multumesc !
https://ibb.co/qBx9szc |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Nu stiu cum iti ies tie de obicei testele, alex, eu as zice ca maine ar trebui sa fie mai intens si il treci pe acela pozitiv Dar am vazut ca pt alte fete mai pozitiv de atat nu se face, ca sa zic asa :) modifici maine daca e cazul |
|
| freya1 wrote:Nu stiu cum iti ies tie de obicei testele, alex, eu as zice ca maine ar trebui sa fie mai intens si il treci pe acela pozitiv Dar am vazut ca pt alte fete mai pozitiv de atat nu se face, ca sa zic asa :) modifici maine daca e cazul
De obicei imi iese mai intensa dupa ce cu o zi inainte imi ies asa cam la fel. Fac si maine sa vedem daca iese mai intensa si modific, vb ta . Multumesc !!! |
|
| alexioana wrote:Ma bucur pentru tine Alexandra ca esti ok si ti a dat dr. vesti bune , ce sa mai zicem : Spor la treaba si Doamne ajuta Fetele cine ma ajuta si pe mine, de obicei ma descurc,dar azi nu sunt in apele mele . Cum vi se pare testul de ovulatie ? pozitiv? De obicei imi ies intr o zi liniutele la fel de colorate si apoi a doua zi cea de test mai intensa. Nu stiu cum sa il trec pe asta, pozitiv, negativ ??? Multumesc ! https://ibb.co/qBx9szc Multumeeesc Posibil sa ai maine un test pozitiv, acesta nu prea pare. Sa ne arati si maine |
|
| ANDREEA2929A wrote: super!eu abia dupa jumatatea lui mai merg la control
Sigur va fi bine si la tine daca spui ca ai cam eliminat. Am avut amandoua sarcinile destul de mici. Eu si fara sfatul medicului as fi incercat. Am tot auzit ca dupa sarcinile asa mici eliminate natural nu sunt probleme. |
|
| AlexandraG wrote:Multumeeesc Posibil sa ai maine un test pozitiv, acesta nu prea pare. Sa ne arati si maine
Daaa, o sa va arat |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| freya1 wrote:Deci e normal,Maria, sa speram ca ieri a fost ovulatia si ati prestat la fix
Mai am unul, îl fac mâine de curiozitate sa vad cum se prezinta situa?ia |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/10/2019 Mesaje: 91
| alexioana wrote:Ma bucur pentru tine Alexandra ca esti ok si ti a dat dr. vesti bune , ce sa mai zicem : Spor la treaba si Doamne ajuta Fetele cine ma ajuta si pe mine, de obicei ma descurc,dar azi nu sunt in apele mele . Cum vi se pare testul de ovulatie ? pozitiv? De obicei imi ies intr o zi liniutele la fel de colorate si apoi a doua zi cea de test mai intensa. Nu stiu cum sa il trec pe asta, pozitiv, negativ ??? Multumesc ! https://ibb.co/qBx9szc
Este cumva test de ovula?ie barza? Mie asa mi au ie?it din z14 pana în z29 ?i am renun?at, ca era clar ca nu se pozitiveaza. |
|
| AlexandraG wrote:
Sigur va fi bine si la tine daca spui ca ai cam eliminat. Am avut amandoua sarcinile destul de mici. Eu si fara sfatul medicului as fi incercat. Am tot auzit ca dupa sarcinile asa mici eliminate natural nu sunt probleme.
Ti a spus cauzele poate? Mie mi a facut o schema...nu ma grabesc, vreau sa fac analizele ?i apoi cu Doamne,Doamne inainte as vrea sa ,,evit" pe cat posibil inca una asa Sper sa fie remediabil prin tratament daca e o pb sau daca a fost genetic ne rugam sa nimerim ,,material" mai bun, a și zis ca e prea putin probabil sa fie la fel dpdv genetic următoarea data. |
|
| ANDREEA2929A wrote: Ti a spus cauzele poate? Mie mi a facut o schema...nu ma grabesc, vreau sa fac analizele ?i apoi cu Doamne,Doamne inainte as vrea sa ,,evit" pe cat posibil inca una asa Sper sa fie remediabil prin tratament daca e o pb sau daca a fost genetic ne rugam sa nimerim ,,material" mai bun, a ?i zis ca e prea putin probabil sa fie la fel dpdv genetic urmatoarea data.
Mi.a spus ca este posibil sa fi fost genetic. A stat ceva timp sa se uite la ecograf si a spus ca uterul este f ok, ovarele la fel si ca am sa ovulez sigur luna asta. I.am aratat si analiza tsh a spus ca este ok si sa reincercam si a spus sa iau arefamul din ziua 16 ca in caz de ceva sa sustina sarcina(asta daca am pierdut sarcina pt ca uterul meu nu ar fi putut sa o sus?ina, ceva de genul a spus). Acum si eu sper sa fii fost genetic.. Si a doua oara sa fie bine |
|
| AmiS wrote:
Este cumva test de ovula?ie barza? Mie asa mi au ie?it din z14 pana în z29 ?i am renun?at, ca era clar ca nu se pozitiveaza.
Da, este barza. Mie imi ies o zi asa si apoi a doua zi linia de test mai intensa. Astept maine sa vad cum iese Ma gandesc ca poate si din cauza ca vad ca ai scris la semnatura ca ai SOP, au mai zis fetele ca asa ies ca si cum ar fi pozitive mereu |
|
|