|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| ivy wrote:ala e, din ianuarie a avut saraca un ciclu haotic si lung Da, mi am dat seama acum. Daca ma uitam mai atent, poate intelegeam. Nu am fost smart sa iau in calcul varianta asta, si cand am vazut ianuarie, am zis ca am eu o problema, ca sunt mai certata cu tehnica. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| Adelinuta wrote:Buna dimi, dragelor! Chiar daca nu am mai spus nimic, v-am citit in fiecare zi Eu am fost in 12 la programare pt citirea rezultatelor de la primul set de analize si sa vad rezultatul de la Pap. Slava Domnului, e negativ dar tot au gasit ei niste flora bacilara. Mi-a prescris doctorita Cervucid ovule dar doar pana aseara inclusiv, fiindca azi merg la prima zi de monitorizare. Daca e totul ok ne da verde la bebelit. Daca e totul bine o sa asteptam sa vedem daca vine menstra, daca o sa vina, o sa imi scrie si antibiotic pt flora aia si o sa reiau si Cervucidul, iar daca nu o sa vina a zis ca nu e stres, mai amanam tratamentul In legatura cu corona, ce sa zic...eu lucrez la un birou notarial si ne-a venit un email de la Camera Notarilor Timisoara (Camera care si-a sistat si programul cu publicul si si-a amanat intalniri, adunari, conferinte...) cum ca notarii sunt in centrul vietii sociale si trebuie sa dea exemplu bla, bla, bla, prin urmare birourile isi vor continua activitatea obisnuita, program cu publicul neintrerupt, asa ca lucrul de acasa nu va fi o optiune pentru mine si pentru sotul meu, lucram amandoi in acelasi loc. Ce sa facem, o sa ne protejam cat vom putea, sigur au venit pe la noi si repatriati cu vreo cateva saptamani, zile inainte de luarea masurilor cu carantina, vedem ce o fi, parerea mea e ca suntem abia la inceput, iar cazurile se vor tot inmulti. Aveti grija de voi, fetelor, mai ales cele plecate pe la proceduri! In rest, sa ne aibe Dumnezeu in paza pe toti! Va pup Adelinuta, si tu sa ai grija de tine! Ii dam inainte, asa, cat se poate tinand cont de situatia actuala. Multa sanatate si putere! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| No gata, stau si eu pe tusa luna asta. Am fost azi la clinica si mi-au spus ca au voie sa faca punctii pana duminica si apoi stop. Au sperat ca foliculul meu va creste pana atunci cu putina stimulare, dar se pare ca nu, azi avea doar 6 mm asa ca nada, o sa fie old fashioned way luna asta :) Partea buna e ca mi-au facut o reducere de 10% pt urmatorul FIV si imi va intra si Embryoscopul gratis (normal costa 500 de euro). Sa vedem cand se termina nebunia asta Voi ce mai faceti? Sper ca sunteti toate bine |
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Roser deci chiar s-a sistat activitatea peste tot, speram ca macar unele din noi sa faca ceva eu nici nu stiu ce simt in legatura cu asta, intr-un fel sunt usurata sa incerc natural si poate ca relaxarea asta o ajuta, in alt fel ma gandesc ca e posibil sa se fi dus orice sansa de a avea un copil, date fiind varsta si conditiile... |
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Roser wrote:No gata, stau si eu pe tusa luna asta. Am fost azi la clinica si mi-au spus ca au voie sa faca punctii pana duminica si apoi stop. Au sperat ca foliculul meu va creste pana atunci cu putina stimulare, dar se pare ca nu, azi avea doar 6 mm asa ca nada, o sa fie old fashioned way luna asta :) Partea buna e ca mi-au facut o reducere de 10% pt urmatorul FIV si imi va intra si Embryoscopul gratis (normal costa 500 de euro). Sa vedem cand se termina nebunia asta Voi ce mai faceti? Sper ca sunteti toate bine
Stii vb aia , Roser, "cu rabdarea treci si marea" Eu cred ca sunt atacata psihic de corona asta :)) parca simt un deranj in gat |
| freya1 wrote:Roser deci chiar s-a sistat activitatea peste tot, speram ca macar unele din noi sa faca ceva eu nici nu stiu ce simt in legatura cu asta, intr-un fel sunt usurata sa incerc natural si poate ca relaxarea asta o ajuta, in alt fel ma gandesc ca e posibil sa se fi dus orice sansa de a avea un copil, date fiind varsta si conditiile...
Eu nu prea sunt relaxata ca azi mi-a spus doctorita ca dupa parerea ei nici in aprilie nu vor putea face nimic, poate in mai-iunie doar. Eu, cum mai nou, vad ca numai cate un folicul produc pe luna, sper ca pana atunci sa mai il am pe asta.
|
| Macar sa fie asa, citeam azi ca varful epidemiei in Ro se asteapta sa fie prin iunie, daca e asa se cam duce anul... |
| Maria.mmh wrote:Stii vb aia , Roser, "cu rabdarea treci si marea" Eu cred ca sunt atacata psihic de corona asta :)) parca simt un deranj in gat
Eu sincer cred ca e o furtuna intr-un pahar de apa chestia cu virusul asta. Catastrofa reala va veni dupa ce va trece "amenintarea" virusului si vom intra intr-o criza economica fara precedent. Aici deja cum nu mai poate lucra multa lume, s-au facut concedieri in masa la firme mari precum Burger King, Seat, Starbucks,la firme de haine,etc si se presupune ca ii va reangaja cand se va relua activitatea normala. Nu vreau sa fiu in locul acestor oameni :( |
| freya1 wrote:Macar sa fie asa, citeam azi ca varful epidemiei in Ro se asteapta sa fie prin iunie, daca e asa se cam duce anul...
Da, stiu, ce am scris mai sus e in cazul cel mai fericit :(. |
| oricum nu iti pierde speranta, raman tot timpul femei insarcinate peste 40 de ani cu amh ff mic, mai greu dar raman insa cand nu sunt nici spermatozoizi ce sa mai zici... |
| freya1 wrote:oricum nu iti pierde speranta, raman tot timpul femei insarcinate peste 40 de ani cu amh ff mic, mai greu dar raman insa cand nu sunt nici spermatozoizi ce sa mai zici...
E aici iti dau dreptate... noi nici la urolog nu am apucat sa ajungem. Incerc sa ma consolez ca nu pot schimba eu lucrurile desi cand ma vad neputincioasa in fata situatiei ma apuca toate cele..
|
| Maria, si la voi se poate, ca sunteti foarte tineri si aveti inca destul timp sa incercati diagnosticul vostru nu inseamna ca e imposibil sa reusiti natural, doar ca va dura mai mult |
| freya1 wrote:Maria, si la voi se poate, ca sunteti foarte tineri si aveti inca destul timp sa incercati diagnosticul vostru nu inseamna ca e imposibil sa reusiti natural, doar ca va dura mai mult
Am tot sperat la un voinic de al lui, dar cred ca sunt si ei in izolare Nu avem decat sa ii dam inainte si sa incercam ca pana acum pana se linistesc apele in tara. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/28/2019 Mesaje: 261
| Fetelor, ajutor! Ma manânca mamelonul de la sânul stâng incredibil de tare. Plus ca am si senzatia de arsura. E foarte foarte neplacut. La medic nu îmi vine sa merg în perioada asta, de aceea m-am gândit sa va întreb daca i s-a mai întâmplat cuiva asta, de la ce ar putea fi si cum sa fac sa ma mai lase un pic. |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Irina31313 wrote:Fetelor, ajutor! Ma manânca mamelonul de la sânul stâng incredibil de tare. Plus ca am si senzatia de arsura. E foarte foarte neplacut. La medic nu îmi vine sa merg în perioada asta, de aceea m-am gândit sa va întreb daca i s-a mai întâmplat cuiva asta, de la ce ar putea fi si cum sa fac sa ma mai lase un pic. In cate zile dpo esti? Mi-a sarit in ochi intrebarea ta deoarece am avut si eu mancarimi inainte sa aflu ca am ramas. Bafta! |
|
|