Cubul aspirantelor - 79
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria.mmh
Scris: Tuesday, March 10, 2020 4:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
Ellena20 wrote:
M-am saturat sa stau sa astept!
Asta e starea mea de azi..
Poate va amintiti de mine si ca am avut pozitiva ureaplasma. Dupa tratament (unul nepotrivit) a iesit negativa insa tot aveam ceva simptome si la o saptamana am repetat...
Am primit rezultatele de dimineata.. de data aceasta pozitive ambele: atat ureaplasma, cat si mycoplasma.
Sunt frustrata, nervoasa si ma simt foarte neputincioasa.
Iar o noua tura de tratament.
Stiu ca tare greu se scapa de ele, dar e foarte frustrant ca ma tin in loc. Nu pot sa inaintez in niciun fel.
Deci... doar o stare de marti.
Va doresc o zi frumoasa! hearts

Te inteleg..cred ca niciuneia nu ne place asteptarea asta, toate am vrea acum , dar trebuie sa mergem mai departe.
Si mie azi imi dicteaza vremea de afara starea, parca-mi vine sa jelesc asa din nimic NuStiu
ivy
Scris: Tuesday, March 10, 2020 6:54 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/6/2019
Deme, si eu sunt de acord cu fetele. Freya si aleahim au expus foarte bine situatia cu motive pertinente.

Si eu i-as da o sansa folicului aluia.. e deja maricel! cand ma gandesc cat trebuia sa ma injectez eu pt un amarat dominant si eram asa happy cand il aveam, zici ca era bebe acolo!

Nu inteleg ideea dr de monitorizare.. cand sa ajungi in varf, taie copacul! (metaforic vorbind)
Nu are nimic daca ovulatia nu se produce fix la in z14! eu am facut inseminare in z18.
Si endometrul nu mi se pare chiar asa praf, cu niste estrogen il ingrosi in cateva zile.

E decizia ta, noi te sustinem aici, dar iti vrem si binele de aia insistam pe anumite aspecte .. pupsi!
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, March 10, 2020 8:44 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
Sisi2 wrote:

E super daca sotul sta bine. Dupa monitorizare, se poate face si HSG! Asa si la noi, sotul cu spermograma buna, eu la fel, totul bine, ovulez dar nu raman. pale Deja nu mai stim ce sa facem.uff Cand imi vine menstruatia urmeaza sa ma programez si eu la HSG.

Ar fi bine o verificare de trompe, ale mele erau blocate si nu mi explicam de ce nu raman, desi ovulam(ne gandeam ca e de la sot ca rezerva lui e slaba,apoi surpriza ambele blocate)

Fetelor, la un cm de 30 zile cam pe unde ar fi ovulatia? ( de 3 luni secretiile egg au inceput prin ziua 12 cam asa). Noi prestam la 2 zile, speram sa nu ratamhearts Buddy1
LiliAnne
Scris: Tuesday, March 10, 2020 10:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/26/2020
ANDREEA2929A wrote:

Fetelor, la un cm de 30 zile cam pe unde ar fi ovulatia? ( de 3 luni secretiile egg au inceput prin ziua 12 cam asa). Noi prestam la 2 zile, speram sa nu ratamhearts Buddy1

Ai incercat sa urmaresti cu teste de ovulatie sau tb? Eu am cm de 28 zile, si eram convinsa ca ovulez in ziua 14, dar mi se parea ciudat ca secreia de tip egg white o aveam cu mult mai repede. Luna asta am facut si teste de ovulatie si au confirmat ca ovulatia e de fapt in ziua 11, asa se pupa si cu secretiile. Si da, luna asta si noi am mers pe o zi da, una nu. Zilnic e NuImiPasa
deme
Scris: Wednesday, March 11, 2020 9:06 AM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
ivy wrote:
Deme, si eu sunt de acord cu fetele. Freya si aleahim au expus foarte bine situatia cu motive pertinente.

Si eu i-as da o sansa folicului aluia.. e deja maricel! cand ma gandesc cat trebuia sa ma injectez eu pt un amarat dominant si eram asa happy cand il aveam, zici ca era bebe acolo!

Nu inteleg ideea dr de monitorizare.. cand sa ajungi in varf, taie copacul! (metaforic vorbind)
Nu are nimic daca ovulatia nu se produce fix la in z14! eu am facut inseminare in z18.
Si endometrul nu mi se pare chiar asa praf, cu niste estrogen il ingrosi in cateva zile.

E decizia ta, noi te sustinem aici, dar iti vrem si binele de aia insistam pe anumite aspecte .. pupsi!

Multumesc ivy, freya, aleahim, tuturor ;) am decis sa nu iau duphaston-ul astazi, sa astept sa treaca ovulatia (daca se petrece) si sa vedem cum se prezinta totul in z21 (luni) la eco.
Dupa ce trece perioada de ovulatie, as putea sa iau duphaston-ul , pt aparitia CM-ului ( daca da, cum, adica cate pastile sau in ce zile?)

Vad ca mi-a disparut durerea de la ovarul drept, care prevestea ovulatia NuImiPasa
Multumesc tuturor coeur
deme
Scris: Wednesday, March 11, 2020 9:07 AM
Nivel

ANDREEA2929A wrote:

Ar fi bine o verificare de trompe, ale mele erau blocate si nu mi explicam de ce nu raman, desi ovulam(ne gandeam ca e de la sot ca rezerva lui e slaba,apoi surpriza ambele blocate)

Eu la un CM de 37 zile, am ovulat in z25 uff
momof2
Scris: Wednesday, March 11, 2020 9:18 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/25/2019
Ellena20 wrote:

Multumesc, freya!
Da, am, dar trebuie sa merg la dr sa imi spuna ce si cum sa iau, atat eu cat si omul meu.. ca eu habar nu am.

Mergeti si la urolog, la barbati trece mult mai greu si tratamentul se face o luna in general ca sa aiba efect pe termen lung. A facut spermocultura + urocultura ?
BisIrinka
Scris: Wednesday, March 11, 2020 9:38 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/26/2020
Nea?a fetelor. Ma primiti in familia voastra? Numele meu e Irina. In iulie am facut tiroidectomie totala, înainte am avut boala Basedow, iar medicii imi spuneau ca operatia e singura optiune. In decembrie am pierdut prima sarcina la 4s5z. Mi-am facut analiza la anticoagulant lupic ?i mi-a ie?it 1, care e mai mic de 1.2. Ant. Antifosfolipidic ?i toxoplasmoza mi-a iesit bine. 21 Ant. Citamegalovirus mi-a iesit ca am avut anterior, igG 12, IgM 0.216.
Ieri la medic mi s-a zis ca embrionul s-a dezvoltat foarte foarte putin, iar inimioara ii batea foarte încet si rar, avea cam 74 de batai. Astfel va urma sa astept pana se va opri din evolutie embrionul si dupa va urma avortul.
Cine a mai trecut prin 2 sarcini oprite în evolutie, ce analize ati facut?
Mi s-a zis sa-mi fac analize de trombofilie, aceasta putand fi singura cauza.
Oare care ar putea fi cauza. Simt ca innebunesc. Niciodata nu am crezut ca voi trece prin asa ceva Cray
deme
Scris: Wednesday, March 11, 2020 9:44 AM
Nivel

BisIrinka wrote:
Nea?a fetelor. Ma primiti in familia voastra? Numele meu e Irina. In iulie am facut tiroidectomie totala, înainte am avut boala Basedow, iar medicii imi spuneau ca operatia e singura optiune. In decembrie am pierdut prima sarcina la 4s5z. Mi-am facut analiza la anticoagulant lupic ?i mi-a ie?it 1, care e mai mic de 1.2. Ant. Antifosfolipidic ?i toxoplasmoza mi-a iesit bine. 21 Ant. Citamegalovirus mi-a iesit ca am avut anterior, igG 12, IgM 0.216.
Ieri la medic mi s-a zis ca embrionul s-a dezvoltat foarte foarte putin, iar inimioara ii batea foarte încet si rar, avea cam 74 de batai. Astfel va urma sa astept pana se va opri din evolutie embrionul si dupa va urma avortul.
Oare care ar putea fi cauza. Simt ca innebunesc. Niciodata nu am crezut ca voi trece prin asa ceva Cray

Buna Irina si bine ai venit, imi pare sincer rau sa citesc prin ce ai trecut pale
Asa stiam si eu , ca trebuie sa faci analizele de trombofilie sa vezi daca sunt ceva probleme accoeur colo, insa poate fetele te pot ajuta mai mult !
Sanatata si putere iti doresc coeur
Maria.mmh
Scris: Wednesday, March 11, 2020 10:43 AM
Nivel

Eu cred ca o sa aman HSG-ul...lucrurile nu suna prea bine la noi in tara, mare minune daca nu ajungem ca Italia in maxim o saptamana, asa ca nu vreau sa risc degeaba, mai bine astept sa se termine cu toata nebunia asta.
Nu mi-e frica de boala in sine cat imi e de ideea de izolare si carantina. uff
freya1
Scris: Wednesday, March 11, 2020 10:55 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
buna Irina, imi pare rau
si eu am pierdut 2 sarcini, am facut analizele de trombofilie care au iesit bune, deci probabil ca a fost vorba de defecte genetice - la mine e si varsta mai inaintata (personal nu cred ca din cauza trombofiliei se pierd sarcini f mici, dar fiecare cu parerile lui)

ma gandesc si eu cum sa fac cu fiv-ul, pe 23-24 ar trebui sa incep tratamentul, pana atunci vad cum evolueaza situatia si vorbesc si cu dr si decid daca il amanam
mie mi-e mai mult de plimbatul pe la analize decat de altceva, ca e plin de tot felul de oameni cu tot felul de probleme pe acolo
Droxana
Scris: Wednesday, March 11, 2020 12:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
BisIrinka wrote:

Buna Irina, am pierdut si eu o sarcina anul trecut in septembrie..a fost groaznic, numai cine trece prin asa ceva stie ce inseamna..
eu mi am facut analizele de trombofilie iar medicul hematolog mi a spus ca in primul rand sarcinile din cauza trombofiliei se pierd dupa 10,11, saptamani si in al doilea rand, toata lumea are mutatii de trombofilie , mai grave sau mai usoare..
eu mi le am facut dupa o sarcina pierduta pentru ca tot asa eram panicata si tot auzeam de asta si am zis sa le fac sa ma mai linistesc, tot auzeam de injectiile clexane ca te ajuta si am zis ca poate daca fac aceste analize, o sa imi dea si mie clexane si o sa fie totul bine, insa doctorul mi a explicat mai mult despre aceste mutatii si mi a spus ca nu e cazul de injectii la mutatiile pe care le am..

nu stiu cum o sa fiu la urmatoarea sarcina pentru ca oricat as vrea sa fiu linistita tot as avea teama aia de a pierde.. deocamdata astept sa raman si incerc sa fiu pozitiva.

multa sanatate iti doresc si putere sa treci peste!computerlove
Maria.mmh
Scris: Wednesday, March 11, 2020 12:04 PM
Nivel

freya1 wrote:
buna Irina, imi pare rau
si eu am pierdut 2 sarcini, am facut analizele de trombofilie care au iesit bune, deci probabil ca a fost vorba de defecte genetice - la mine e si varsta mai inaintata (personal nu cred ca din cauza trombofiliei se pierd sarcini f mici, dar fiecare cu parerile lui)

ma gandesc si eu cum sa fac cu fiv-ul, pe 23-24 ar trebui sa incep tratamentul, pana atunci vad cum evolueaza situatia si vorbesc si cu dr si decid daca il amanam
mie mi-e mai mult de plimbatul pe la analize decat de altceva, ca e plin de tot felul de oameni cu tot felul de probleme pe acolo

Cel mai bine vorbeste cu medicul tau si sfatuiti-va.
Eu una nu vreau sa ma expun acum. Mai ales ca am vazut aseara ca Spitalul Gerota unde mi-am facut endoscopia acum ceva timp e inchis tocmai din cauza asta.
Cum am asteptat atata timp sa ajung la Columna, nu cred ca mai crap pana dupa Paste. Cu toate ca mi-as dori sa termin cu toate cat mai repede ca sa pot da drumul la treaba...
Maria.mmh
Scris: Wednesday, March 11, 2020 12:05 PM
Nivel

freya1
Scris: Wednesday, March 11, 2020 12:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
da, teoretic nu prea m-as expune, as merge la laborator si la clinica de cateva ori si cam atat, nefiind spital de stat si neavand mai multe specialitati ma gandesc ca riscurile sunt mult mai mici
nu stiu cat te-ai expune si tu daca ai merge sa faci hsg... macar ai scapa de o grija si ai avea dosarul complet
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.