|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Eu am fost la dr sa facem planul pt luna viitoare si i-am zis sa imi faca si o eco sa vad cum stau, daca sa ma astept sa ovulez luna asta, am pe fiecare ovar cate un folicul de 12 mm in z8 :) deci luna asta avem de lucru, daca nu au iesit gemeni cu fiv poate ies natural
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Adelinuta wrote:La monitorizare incep de luna aceasta, sotul a facut si spermograma si spermocultura si e mai mult decat bine, doctorul lui i-a spus ca din punctul lui de vedere poate sa faca milioane de copii La prima spermograma a fost putin de tot problema cu motilitatea, dar a luat tratament 3 luni, Profertil, si acuma e ok. El sta bine ??
E super daca sotul sta bine. Dupa monitorizare, se poate face si HSG! Asa si la noi, sotul cu spermograma buna, eu la fel, totul bine, ovulez dar nu raman. Deja nu mai stim ce sa facem. Cand imi vine menstruatia urmeaza sa ma programez si eu la HSG. |
| freya1 wrote:Eu am fost la dr sa facem planul pt luna viitoare si i-am zis sa imi faca si o eco sa vad cum stau, daca sa ma astept sa ovulez luna asta, am pe fiecare ovar cate un folicul de 12 mm in z8 :) deci luna asta avem de lucru, daca nu au iesit gemeni cu fiv poate ies natural
Doamne ajuta!! Spor la treaba! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/6/2019 Mesaje: 400
| freya1 wrote:Eu am fost la dr sa facem planul pt luna viitoare si i-am zis sa imi faca si o eco sa vad cum stau, daca sa ma astept sa ovulez luna asta, am pe fiecare ovar cate un folicul de 12 mm in z8 :) deci luna asta avem de lucru, daca nu au iesit gemeni cu fiv poate ies natural
ieei super! esti inca sub influenta stimularii trecute oare? 2 e foarte bine. bagati mare! |
| multumesc, fetelor da, mai mult ca sigur de la stimulare am emotii ca apoi trebuie sa fac beta ca sa incep inainte de menstruatie cu 5 zile de gonapeptyl, in speranta ca nu se vor mai recruta 1-2 foliculi dominanti... sa vedem |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/8/2015 Mesaje: 348
| Sisi2 wrote:E super daca sotul sta bine. Dupa monitorizare, se poate face si HSG! Asa si la noi, sotul cu spermograma buna, eu la fel, totul bine, ovulez dar nu raman. Deja nu mai stim ce sa facem. Cand imi vine menstruatia urmeaza sa ma programez si eu la HSG.
Eu cred ca stresul contribuie foarte mult, nu neaparat acela ca nu ramanem insarcinate, stresul de fiecare zi, alimentatie necorespunzatoare...si daca incercam sa mancam mai multe legume, fructe si acelea sunt crescute fortat, stropite cu tot felul, nimic nimic nu mai e natural in ziua de azi. Sotul meu dragul de el mai glumeste si zice ca o sa taiem net, tv, tot ce ne poate distrage, ca bunicii si strabunicii nostri nu au avut atatea si au avut casa plina de copii . Are dreptate pe o parte, dar pe vremea aceea nici nu existau atatea prostii ca acuma, fiecare manca ce isi crestea in gradina si in grajdi si erau muuult mai sanatosi oamenii. Sisi, noi facem ce tine de noi cu analizele si tratamentul, mai ramane sa puna Dumnezeu mana acolo unde trebuie, stii tu, socoteala noastra nu se potriveste cu a Lui, ne va da, dar cand vrea El si cand ne este de folos, nu cand vrem noi. Asa ca, ne facem investigatiile, tratamentul si avem rabdare, totul vine la momentul potrivit, o sa imi repet asta in fiecare zi pana imi intra la cap
Freya, spor la treaba |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/26/2020 Mesaje: 42
| Sisi2 wrote:E super daca sotul sta bine. Dupa monitorizare, se poate face si HSG! Asa si la noi, sotul cu spermograma buna, eu la fel, totul bine, ovulez dar nu raman. Deja nu mai stim ce sa facem. Cand imi vine menstruatia urmeaza sa ma programez si eu la HSG. Incercati sa plecati in perioada aiia feritila undeva la odihna. Sau intr-un loc mai ambiental, ceva diferit de casa. Multe zic ca au ramas insarcinate anume atunci când au fost departe de casa. Spre ex si eu, a doua sarcina am prins-o cand am fost plecati la odihna la Londra. Succes |
|
| BisIrinka wrote:Incercati sa plecati in perioada aiia feritila undeva la odihna. Sau intr-un loc mai ambiental, ceva diferit de casa. Multe zic ca au ramas insarcinate anume atunci când au fost departe de casa. Spre ex si eu, a doua sarcina am prins-o cand am fost plecati la odihna la Londra. Succes
Buna! Am incercat si asa...de vreo 2 ori am fost plecati anul trecut. Dar nu am reusit. Se pare ca mai avem de muncit. Sa vedem ce-o fi luna asta, caci am fost la monitorizare ovulara si am primit tema de casa . Si cum suntem cuminti, am facut-o intocmai . Zice asistenta catre mine, "cred ca sotul e cel mai fericit ca aveti treaba in weekend" |
|
| Adelinuta wrote:Eu cred ca stresul contribuie foarte mult, nu neaparat acela ca nu ramanem insarcinate, stresul de fiecare zi, alimentatie necorespunzatoare...si daca incercam sa mancam mai multe legume, fructe si acelea sunt crescute fortat, stropite cu tot felul, nimic nimic nu mai e natural in ziua de azi. Sotul meu dragul de el mai glumeste si zice ca o sa taiem net, tv, tot ce ne poate distrage, ca bunicii si strabunicii nostri nu au avut atatea si au avut casa plina de copii . Are dreptate pe o parte, dar pe vremea aceea nici nu existau atatea prostii ca acuma, fiecare manca ce isi crestea in gradina si in grajdi si erau muuult mai sanatosi oamenii. Sisi, noi facem ce tine de noi cu analizele si tratamentul, mai ramane sa puna Dumnezeu mana acolo unde trebuie, stii tu, socoteala noastra nu se potriveste cu a Lui, ne va da, dar cand vrea El si cand ne este de folos, nu cand vrem noi. Asa ca, ne facem investigatiile, tratamentul si avem rabdare, totul vine la momentul potrivit, o sa imi repet asta in fiecare zi pana imi intra la cap Freya, spor la treaba
Asa e!! Cu acest gand ma consolez si eu. Ca facem tot ce tine de noi. Bine, asta nu inseamna ca nu ma mai oftic din cand in cand . E greu sa tot auzi, sunteti ok, mai incercati, relaxati-va . Acum ce-o vrea Dumnezeu. Dupa HSG chiar nu stiu ca as mai putea face. In ceea ce priveste alimentatia, da, sunt de acord. Pe vremea buniciilor totul era mai sanatos, nici nu putem compara. |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1925
Sa iti traiasca foliculii !! :)
Eu sunt in z15 ( iau inogest si de maine ar incep cu duphaston) am fost in z9 si z14 la monitorizare si arata cam asa, se pare ca ovarul stang e pe pauza iar pe cel drept mai am vreo 2 amarati.. trebuie sa ma duc si lunea viitoare (z21) sa vedem care mai este treaba. De asemenea mi-a zis ca endo este doar de 5mm, cam slabut pt z14 Noi am prestat in weekend insa cred ca si luna asta e pierduta
primele 2 poze sunt in z9 si ultima ieri in z14
https://ibb.co/17vFvCf https://ibb.co/mNhdFSs https://ibb.co/M1Jxs0B |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Sisi2 wrote:Asa e!! Cu acest gand ma consolez si eu. Ca facem tot ce tine de noi. Bine, asta nu inseamna ca nu ma mai oftic din cand in cand . E greu sa tot auzi, sunteti ok, mai incercati, relaxati-va . Acum ce-o vrea Dumnezeu. Dupa HSG chiar nu stiu ca as mai putea face. In ceea ce priveste alimentatia, da, sunt de acord. Pe vremea buniciilor totul era mai sanatos, nici nu putem compara.
Am cautat si eu la inceputuri cand am aflat de infertilitate ce o cauzeaza si nu am gasit nimic concis. Pe parcurs am inceput sa inteleg singura. Stresul de zi cu zi, modul de viata, problemele de acasa acumulate cu cele de la serviciu, mancarea sigur au o cota si ele la cauza infertilitatii. Ma uit in general la copii din ziua de azi si sunt mega dezvoltati fata de cum eram eu, cel putin la anii lor.
Toate suntem in asteptarea HSG. Eu fac dansul ploii sa vina menstruatia, m-am hotarat sa ii dau un mail doamnei dr. ca incep sa ma panichez |
|
| mersi deme pai vad ca e unul de 16, ala ar putea sa mai creasca si in vreo 3-4 zile sa ovulezi ... dar daca incepi duphaston nu mai ovulezi
|
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1925
| freya1 wrote:mersi deme pai vad ca e unul de 16, ala ar putea sa mai creasca si in vreo 3-4 zile sa ovulezi ... dar daca incepi duphaston nu mai ovulezi
Da, pai de asta ziceam ca e luna pierduta , mi-a zis sa incep cum am vorbit duphaston-ul in z16, ca sa reglam cat de cat menstra pt inceput, habar nu am , sunt asa fara chef
Si oricum endometrul meu este cam anemic |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Mi-a raspuns si mie dna dr. Mi-a spus sa mai fac un test de sarcina, in caz ca e negativ sa iau duphaston 2/zi pt 5 zile. Oare metforminul il iau in continuare ca asta am uitat sa intreb? |
|
| Maria.mmh wrote:Am cautat si eu la inceputuri cand am aflat de infertilitate ce o cauzeaza si nu am gasit nimic concis. Pe parcurs am inceput sa inteleg singura. Stresul de zi cu zi, modul de viata, problemele de acasa acumulate cu cele de la serviciu, mancarea sigur au o cota si ele la cauza infertilitatii. Ma uit in general la copii din ziua de azi si sunt mega dezvoltati fata de cum eram eu, cel putin la anii lor. Toate suntem in asteptarea HSG. Eu fac dansul ploii sa vina menstruatia, m-am hotarat sa ii dau un mail doamnei dr. ca incep sa ma panichez
Asa cred ca e cel mai bine. Sa ii trimiti un mail sa vezi care e treaba! Am ceva emotii cu HSG-ul. Sper sa nu fie nevoie sa il fac, dar vom vedea caci sperante prea mari nu mai imi fac! |
|
|