Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| roxana99 wrote:
Sunt draguti si cei din poza ta,asa ceva are (din piele de lac) fetita mea pentru Duminica... Eu pt pantofii de scoala,m-am gandit ca e cel mai bine sa fie un model de pantof inchis,mai ales pentru vremea mai rea,ploioasa,etc...iar pentru iarna ghetute
Este si incaltaminte pentru sezonul rece sau ploios. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Roxana...pantofii prezentati de tine nu sunt ideali pt varsta fetitei tale si mai ales pt o domnisoara in crestere.Tu cand ii cumperi,fetita e de fata?Eu mereu ii cer pararea cand ii aleg ceva fetitei fie si pt gradinita.Aaaaa,daca vad ca abereaza si vrea nu stiu ce tinute oribile,atunci incerc sa ii arat tinute specifice vrastei si sa o fac sa ii si placa.Trebuie tinut cont si de dorinta copiilor,sincer,fetita ta nu va purta pantofii aia cu drag
Eu sunt pro uniforma.In felul acesta copii se vor simti toti egali in scoala |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Daca i-au placut fetei si nu a fost tinta rautatilor colegilor sau daca si colegii au asa ceva, daca atat se poate, atunci asta este si asta se poarta. Personal, eu as fi optat pentru ceva mai "girlish", ceva pentru fete, dar acum depinde de posibilitati si de mediu, daca esti in zona noroioasa de tara n-o sa bagi copilu' cu papuci de carton lucios...nah, fiecare cum stie...Am vazut ca se poarta stilul asta de pantof dar la institutii de invatamant mai stricte, dar am inteles ca nu s-a impus o anumita incaltaminte la uniforma fetei. Stau si ma gandesc si io ca ala...ne plangem cu totii de cum se duc copiii la scoala, insa in cazul asta cand mama a ales ceva mai "robust" sa zic, tot noi parintii strambam din nas...Totusi, eu as fi ales ceva mai pentru fete Gusturile nu se discuta..."nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie" |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/9/2011 Mesaje: 30
| mikaela wrote:Daca i-au placut fetei si nu a fost tinta rautatilor colegilor sau daca si colegii au asa ceva, daca atat se poate, atunci asta este si asta se poarta. Personal, eu as fi optat pentru ceva mai "girlish", ceva pentru fete, dar acum depinde de posibilitati si de mediu, daca esti in zona noroioasa de tara n-o sa bagi copilu' cu papuci de carton lucios...nah, fiecare cum stie...Am vazut ca se poarta stilul asta de pantof dar la institutii de invatamant mai stricte, dar am inteles ca nu s-a impus o anumita incaltaminte la uniforma fetei. Stau si ma gandesc si io ca ala...ne plangem cu totii de cum se duc copiii la scoala, insa in cazul asta cand mama a ales ceva mai "robust" sa zic, tot noi parintii strambam din nas...Totusi, eu as fi ales ceva mai pentru fete  Gusturile nu se discuta..."nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie"
Ar fi vrut niste pantofi tot negri,insa prea decupati in fata,asa ca pana la urma am decis pentru perechea cu siret .Apoi nici in bascheti sau tenisi nu o sa o trimit la scoala( desi i-ar place,nah )ca nu se potriveste la uniforma... Un pantof negru merge mereu OK la o uniforma,e ceva clasic pana la urma urmelor...
Iar la capitolul incaltaminte pt.ora de sport,ar fi vrut niste bascheti de panza din aceia americani,insa atatia bani nu am putut sa dau, asa ca am apelat la din aia simpli ,chinezesti,albi,de gimnastica |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Eu nu sunt de acord cu uniformele. Eu dintotdeauna am urat din tot sufletul fustele si sarafanele,(si nici vestele nu le suport, din noua configuratie a uniformelor scolare) port numai pantaloni, lungi, scurti, trei sferturi, si ma gandesc cum ar fi sa ma oblige cineva sa ma imbrac asa. Denisa are cateva culori preferate, in care se simte bine. Nu mi-ar placea sa o oblige cineva sa se imbrace cu ceva in care nu se simte in largul ei, sau cu o culoare care nu ii place. In alta ordine de idei, unele din uniformele noi, sau specifice unei anumite institutii scolare sunt dragute, cu ceva culoare in ele, nu terne cum erau cele de pe vremea lui Ceausescu. Nu inteleg insa de ce toaaaate aceste uniforme trebuie sa aiba... carouri. Nu suntem scotieni totusi. O combinatie de dungi de diferite grosimi, sau o vipusca la un material uni, sa mai vedem si altceva... |
|

| roxana99 wrote:Sunt foarte similari (neavand alta poza la indemana) pantofii...ce este "oribil" la o pereche de pantofi jumatati cu siret ? neaparat trebuie sa fie balerini ca sa fie frumosi si utili pt scoala  ? In primul rand incaltamintea trebuie sa fie comoda pentru copil, usoara, si copilul sa se simta bine cu ea in picioare. Daca balerinii indeplinesc aceste standarde, atunci sunt perfecti. Pantofii din imaginea pusa de tine mie personal imi plac, pentru ca sunt stilul meu, mai butucanos si mai "army" asa. Dar nu as putea sa imi oblig copii sa incalte asa ceva, pentru ei aleg incaltaminte cat mai usoara. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/9/2011 Mesaje: 30
| Roxie wrote:In primul rand incaltamintea trebuie sa fie comoda pentru copil, usoara, si copilul sa se simta bine cu ea in picioare. Daca balerinii indeplinesc aceste standarde, atunci sunt perfecti. Pantofii din imaginea pusa de tine mie personal imi plac, pentru ca sunt stilul meu, mai butucanos si mai "army" asa.  Dar nu as putea sa imi oblig copii sa incalte asa ceva, pentru ei aleg incaltaminte cat mai usoara.
Stai linistita,ca nu i-as fi cumparat ceva incomod ! sunt mai usori pantofii decat par,si talpa e flexibila,foarte OK ! |
|

Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Maine vedem ce uniforma primeste si Daria.Anul trecut nu au avut dar de anul acesta uniforma este obligatorie Daca ati sti ce discutii aprinse au fost anul trecut pe aceasta tema... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Din acest an,Ale nu mai poarta uniforma la scoala. Doamne ,ce usurare pentru mine |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Si noua ne baga uniforma. Ma gandesc ca o sa-mi fie mai usor! |
|

| Detest uniformele. Bluze sau camasi albe e fix ce le trebuie scolarilor, mai ales cand lucreaza cu acuarele, cand scriu cu stilouri, cand bancile sunt cum sunt de jegoase si totul se aduna pe manecile lor. Sa stai sa faci inventarul bluzelor albe sa le ajunga toata saptamana si mai mult, deja m-am saturat sa deschid dulapurile lor si sa vad teancuri de bluze albe. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Noua ne e super ok cu uniforma; nu-mi trebuie batai de cap dimineata pentru cele n-spe combinatii posibile din garderoba mai ales ca am fete nehotarate, care pierd o vesnicie in fata dulapului deschis...
Apoi... nu e cazul de competitie in ceea ce proveste brandurile, moda, fitzele, etc.
Cat despre camasile albe... aceeasi ar fi fost situatia si in cazul hainelor la alegere, ca oricum nu as fi avut nicio sansa sa-i imbrac in negru - sa nu se vada. La pictura au shortzuri, bancile le-am schimbat deci sunt noi, 2 zile/sapt. avem sport cand au voie sa vina direct in tinuta corespunzatoare deci e ok pentru mine si sunt de acord cu uniformele si acum si pe viitor.
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| kali wrote:...oricum nu as fi avut nicio sansa sa-i imbrac in negru - sa nu se vada. La pictura au shortzuri, bancile le-am schimbat deci sunt noi,
|
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Si eu sant de acord cu uniforma desi avem camasa alba si noi.Il las 2 zile cu una, o spal la lighean si gata.
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| La noi uniforma(un fel de halat alb sau belumarin) se punea peste un rand de haine, deci trebuiau doua randuri de schimburi in fiecare zi. Sunt scoli care au diviza, deci nu poarta si alte haine si e deja altceva. |
|
|