cu tigari la gradinita????
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Fluturas
Scris: Friday, November 26, 2010 12:57 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
da,asa cum ati citit...cu tigari la gradinita.nu ai mei,bineinteles,dar ieri mi-a spus darius ca un coleg al lui a avut o tigara in mana.nu l-am crezut,dar l-am luat la intrebari.a zis ca era alb cu maro,ceea ce e adevarat,iar el acasa nu a vazut asa ceva,deci de la noi nu avea cum sa stie cum arata o tigara.mi-a spus ca acel coleg i-a aratat-o,i-a aratat cum se tine dupa care a aruncat intr-un tufis.
eu acum nu stiu ce sa fac,oare sa ii spun educatoarei sau mamicii??eram hotarata acum la 12 sa ii spun educatoarei,dar nu era acolo,.era o alta educatoare,iar acum nu stiu ce sa fac.
dati-mi un sfat,mie nu mi se pare ceva normal ca un copil de 5 ani sa apara cu tigari la gradinita....cum vi se pare??
petronela_gav
Scris: Friday, November 26, 2010 1:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/5/2009
parerea mea ca trebuie sa afle si parintii copilului dar si educatoarea
roxy_oxxy
Scris: Friday, November 26, 2010 1:24 PM
Nivel

Inregistrat: 6/11/2008
Eu cred ca mai bine ai spune educatoarei... ptr ca nu poti sti cum reactioneaza mama copilului... pe mine una nu ma mai socheaza nimicuff ... am copii in clasa baieti cu cercel in urechepale ...Nu mai sunt copiii cum erau inainte. Copilul se poate sa fi luat luat tigarea de la parinte si a venit cu ea la gradi si normal ca stia cum se foloseste daca parintii lui fumeaza
Fluturas
Scris: Friday, November 26, 2010 1:30 PM

da,ambii parinti sunt fumatori,ba chiar au un bebe cu lukas deodata si mama fuma si in timpul sarcinii muult
cred ca deocamdata ii spun educatoarei si ea sa hotareasca ce e de facut.
roxy,si karina are un baiat cu cercel in ureche,roman bineinteles
shirel
Scris: Friday, November 26, 2010 4:18 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Trebuie sa vorbesti cu educatoarea ,ca sa nu mai aduca tigari cu el la gradinitza ,sunt sigura ca nici parinti nu stiu .Nu stiu ce sa spun dar si eu la 3 ani am luat tigara in mana fiindca ma atragea sa o tin ,ai mei nu fumau tata odata asa la o ocazie dar stiam ca am tigari in casa asa ca tare imi placea sa le tin in mana ca astia mari.sic dar in incinta gradinitei nu trebuie sa existe asa ceva la copii,ca au cercel in ureche Roxy chiar nu vad ceva rau ,pe bune si eu am vrut sa-i fac lui Oshry ras deci asta nu inseamna ca nu suntem parinti buni ,dar doamne fereste daca mi-ar fura copii tigarii si mi le-ar duce la gradi ,wwooooow ce le-as face fiindca si eu sunt fumatoare de 4 pe zi.
Fluturas
Scris: Friday, November 26, 2010 4:34 PM

si eu m-am gandit la asta,shirel,ca parintii nu stiu,si normal ca nu le-ar cadea bine sa merg eu,sa le zic...dar daca le zice educatoarea,e altceva.pe mine nu ma intereseaza daca ei fumeaza de fata cu copilul,daca isi invata copilul sa fumeze,e problema lor si decizia lor,dar cand e vorba de gradinita e altceva,pentru ca eu altfel imi invat copilul si nu imi convine sa aflu astfel de lucruri
de ceva timp,darius a pus un accent pe asta,pentru ca avem si niste vecini care tot timpul fumeaza in lift iar pentru noi,nefumatori fiind miroase ingrozitor in lift si el vede si simte asta.i-am explicat inca de atunci care e problema,si stia,dar tot nu am crezut ca si la gradinita va vedea asta inca asa repede,asa la o varsta frageda.mi se pare prea repede
Fluturas
Scris: Tuesday, November 30, 2010 2:22 PM

pana la urma i-am zis educatoarei,ea a zis ca nu e adevarat,dar dupa ce l-a intrebat pe darius si darius i-a zis exact ce mi-a zis si mie,a zis ca se va interesa,il va intreba pe respectivul copil.copilul a recunoscut si uite asa educatoarea de fata cu mine i-a zis mamicii si i-a spus sa nu se mai repete,ceea ce sper si eu
t-mihaela
Scris: Tuesday, November 30, 2010 4:31 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Nu mi-e teama de un copil de 5 ani care aduce tigara la scoala pe post de " obiect de observat" ci de unul de 12 care o aduce sa o aprinda in toaleta .Eu in cazul de fata nu m-as agita deloc ,sa ma duc la educatoare , la parinti etc .fool
shirel
Scris: Tuesday, November 30, 2010 6:45 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
t-mihaela wrote:
Nu mi-e teama de un copil de 5 ani care aduce tigara la scoala pe post de " obiect de observat" ci de unul de 12 care o aduce sa o aprinda in toaleta .Eu in cazul de fata nu m-as agita deloc ,sa ma duc la educatoare , la parinti etc .fool

Tigarii aduceau odata acuma aduc droguri si pistoale banghead banghead ,asta ma inspaimanta mai mult.Tigarii aduceam si eu la scoala si fumam!
Fluturas
Scris: Tuesday, November 30, 2010 9:44 PM

mihaela noi fiind nefumatori,bineinteles ca nu imi convine ca copilului meu sa i se arate astfel de lucruri.cu darius am vorbit inca de dinainte,ca din pacate,avem si un vecin care fumeaza in lift si de multe ori abea stateai in lift de mirosul ala si ei simteau,asa ca am avut deja o convertatie.ca se intampla odata,da,nu e jale,se poate intampla,dar daca parintele nu e avertizat,copilul poate va mai repeta,iar in cazul nostru,nici macar educatoarea nu a observat .eu consider ca bine am facut ca i-am spus
zaza_
Scris: Tuesday, November 30, 2010 10:47 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Foarte bine ca i-ai spus, Fluturas! Pana la urma educatoarea poarta o responsabilitate foarte mare. Gradinita face parte din cei 7 ani de acasa. Nu au ce cauta cu asa ceva la gradinita.
Ana
Scris: Wednesday, December 1, 2010 12:00 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
zaza_ wrote:
Foarte bine ca i-ai spus, Fluturas! Pana la urma educatoarea poarta o responsabilitate foarte mare. Gradinita face parte din cei 7 ani de acasa. Nu au ce cauta cu asa ceva la gradinita.
subscriubravo
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.