Cu piticul la URGENTE
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Monday, January 22, 2007 4:27 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Alexandra ,Dav sanatate multa pui mici, voua si tuturor piticilor ! flowers
oana_nicole
Scris: Monday, January 22, 2007 4:28 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Offf, mai Angelica, prin ce emotii cred ca ati trecut. pale pale pale Banuiesc ca ati fost la Urgente la Spitalul de Copii. Tot acolo am ajuns si noi anul trecut de 1 mai, cand Ruxy a avut problemele cu enterocolita. uff In primul rand ce coada era acolo, asta mai ales pentru ca, de 1 mai, in oras nu erau niciun fel de cabinete deschise. Am crezut ca moooor. Care mai de care cu urgente, si trebuia sa stai sa astepti ditamai randul. Pai, frate, daca e URGENTA, ar trebui sa fie cineva sa faca o prima evaluare imediat ce ajungi acolo. Poate chiar e ceva grav, care nu poate astepta pana ii vine randul. nervi In fine, noi parca nu am mai asteptat la rand cand am vazut ce e acolo. Ma gandeam cine stie ce microb mai ia copilul si de acolo in cele 2 ore cat am fi stat la usa la Urgente. Doamne, chiar ca sa ne fereasca Dumnezeu de asemenea momente. Parca nu e destul de groaznic ca ajungi acolo cu puiutul, mai trebuie sa ai parte si de asemenea tratament. angry banghead banghead banghead

Alexuta, sa te faci bine, scumpa mica. Noi pupam dulce de tot fetita. pupici pupici pupici

David, pupici de la Buburuxa, sa te faci repede bine, frumuselule. pupici pupici pupici
Alina
Scris: Monday, January 22, 2007 4:36 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Alexandra si David, multa sanatate.
taki
Scris: Monday, January 22, 2007 4:36 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Alexandra, David, va uram insanatosire grabnica si multi pupici dulci si multi!pupici pupici pupici pupici pupici angel angel
Kiki
Scris: Monday, January 22, 2007 4:55 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Multumim fetelor! Si noi speram sa ne facem bine repede-repede! pupici pupici pupici
Cris-DL
Scris: Monday, January 22, 2007 5:08 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
flowers Multa sanatate ALex si Dav, sa va faceti bine repede si sa nu mai aveti parte de asemenea tratamente pupici pupici pupici pupici
Miri
Scris: Monday, January 22, 2007 8:29 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Multa sanatate tuturor puiutilor bolnaviori!angel
Iar despre sistemul sanitar din Romania, da-ti voie sa nu comentez nimic!tunete
leut
Scris: Monday, January 22, 2007 9:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
DA, Oana! Din cate stiu numai la Spitalul de copii putea sa ma primeasca. ce bine-ar fi sa se infiinteze ceva privat, macar acolo stiu de ce dau bani!

Multumesc, fetelor! Da Doamne sa nu ajungeti aici!
sousourel
Scris: Monday, January 22, 2007 10:03 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Leutule imi pare asa de rau ca ati patit asa ceva. Va doresc multa, multa sanatate pupici pupici pupici Aaaaa....cand eram noi mici nu erau atatea suspensii...faceam la penicilina, moldamin si ampiciline...pt fiecare rosu in gat, asa ca zic eu, stai linistita ca rau nu ii fac, se si absorb mai repede si nici nu ii deranjeaza stomacelul si flora intestinala....doar ca dor uff

Davidutzu' uite un pupici de la noi sa te faci si tu repede bine, pui.
monique
Scris: Monday, January 22, 2007 10:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Leut, mama, ... asta este... lasa, bine ca a trecut... tot sprijinul nostru moral si toate gandurile de bine pentru voi si pt David & mami!!!
Eu ii dau antibiotic (doar la recomandarea medicului) doar daca face temperatura. Daca doar tuseste , de la primele simptome ii administrez 10 picaturi de Ambroxol, si... gata... a doua zi nu mai are nimic... Daca nu ii trece in 24 ore, sau daca mai apar si alte simptome, fuguta si noi la medic!
Aveti grija de voi!
Kiki
Scris: Monday, January 22, 2007 10:47 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Sousourel, Monique, multumim! Pupici de la noi!
miraa
Scris: Monday, January 22, 2007 11:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/16/2006
abia acum am zarit topicul
multa sanatateangel si noi am facut laringita la inceput de an si pt ca am luat tratament doar 3 zile cat a zis drangry am facut rosu in gat(asa cred)
si noi am trecut prin febra nu prea mare , dar sa ma sperie destul de tare,varsaturi, dar manact f bine..si de atunci avem in sfarsit 3 mese pe zi normale
pitici din nou sanatatepupici
solomon gabriela
Scris: Tuesday, January 23, 2007 1:46 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/12/2006
Multa sanatate pentru Alexandra si David si multa rabdare pentru mamici pupici pupici
delfinasa
Scris: Tuesday, January 23, 2007 2:44 PM
Nivel

Alexandra, te pupam si noi sa treaca mai repede si sa nu doara asa tare injectiilepupici...eu as fi facut un scandal monstru daca vreo nesimtita s-ar fi purtat urat cu mine sau cu copilul; Kiki, ii spuneam cateva dulci acelei asistente si ma duceam direct si la sefa ei cu o reclamatie...aici nu exista asa ceva, cred ca daca se intampla iti stau si-n genunchi sa-i ierti, imediat remediaza situatia cumva sa fii multumit de ei...asistentele/medicii trebuie sa aiba si putina etica, pana la urma din banii nostrii traiesc ei si-si mananca painea...cand te duci la doctor in tara, te simti de parca-ti fac o favoare, parca nu ai plati pentru serviciile lor...aici nu exista asa ceva, esti tratat cu mult respect si bun simt, n-ar face nimeni nimic sa te deranjeze, din contra, tot timpul te intreaba daca mai ai nevoie de ceva, sa te ajute, bineinteles, fara sa astepte nimic in schimb...multa sanatate la toti puiutii si voua pupici
Ely
Scris: Wednesday, January 24, 2007 12:56 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Leut nu-ti fa probleme injectabil este mult mai bun decat siropul atat ca etse durerosplans micuta si mie mi-au dat lacrimile cand povesteai cum plange Alex dupa injectie.pale .Eu cred ca ti-au dat mai mult injectabil pentru ca tusea rau si s-au gandit sa nu verse daca i-ar fi dat sirop si actioneaza si mai repede decat un sirop.Multa sanatate puiutei.pupici

David puisor multa sanatate . Kiki multa rabdare si mult calm si totul o sa fie binepupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.