Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Alexandra ,Dav sanatate multa pui mici, voua si tuturor piticilor ! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Offf, mai Angelica, prin ce emotii cred ca ati trecut. Banuiesc ca ati fost la Urgente la Spitalul de Copii. Tot acolo am ajuns si noi anul trecut de 1 mai, cand Ruxy a avut problemele cu enterocolita. In primul rand ce coada era acolo, asta mai ales pentru ca, de 1 mai, in oras nu erau niciun fel de cabinete deschise. Am crezut ca moooor. Care mai de care cu urgente, si trebuia sa stai sa astepti ditamai randul. Pai, frate, daca e URGENTA, ar trebui sa fie cineva sa faca o prima evaluare imediat ce ajungi acolo. Poate chiar e ceva grav, care nu poate astepta pana ii vine randul. In fine, noi parca nu am mai asteptat la rand cand am vazut ce e acolo. Ma gandeam cine stie ce microb mai ia copilul si de acolo in cele 2 ore cat am fi stat la usa la Urgente. Doamne, chiar ca sa ne fereasca Dumnezeu de asemenea momente. Parca nu e destul de groaznic ca ajungi acolo cu puiutul, mai trebuie sa ai parte si de asemenea tratament.
Alexuta, sa te faci bine, scumpa mica. Noi pupam dulce de tot fetita.
David, pupici de la Buburuxa, sa te faci repede bine, frumuselule. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Alexandra si David, multa sanatate.
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Alexandra, David, va uram insanatosire grabnica si multi pupici dulci si multi! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Multumim fetelor! Si noi speram sa ne facem bine repede-repede! |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Multa sanatate ALex si Dav, sa va faceti bine repede si sa nu mai aveti parte de asemenea tratamente |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Multa sanatate tuturor puiutilor bolnaviori! Iar despre sistemul sanitar din Romania, da-ti voie sa nu comentez nimic! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| DA, Oana! Din cate stiu numai la Spitalul de copii putea sa ma primeasca. ce bine-ar fi sa se infiinteze ceva privat, macar acolo stiu de ce dau bani!
Multumesc, fetelor! Da Doamne sa nu ajungeti aici!
|
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Leutule imi pare asa de rau ca ati patit asa ceva. Va doresc multa, multa sanatate Aaaaa....cand eram noi mici nu erau atatea suspensii...faceam la penicilina, moldamin si ampiciline...pt fiecare rosu in gat, asa ca zic eu, stai linistita ca rau nu ii fac, se si absorb mai repede si nici nu ii deranjeaza stomacelul si flora intestinala....doar ca dor
Davidutzu' uite un de la noi sa te faci si tu repede bine, pui. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Leut, mama, ... asta este... lasa, bine ca a trecut... tot sprijinul nostru moral si toate gandurile de bine pentru voi si pt David & mami!!! Eu ii dau antibiotic (doar la recomandarea medicului) doar daca face temperatura. Daca doar tuseste , de la primele simptome ii administrez 10 picaturi de Ambroxol, si... gata... a doua zi nu mai are nimic... Daca nu ii trece in 24 ore, sau daca mai apar si alte simptome, fuguta si noi la medic! Aveti grija de voi! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Sousourel, Monique, multumim! Pupici de la noi! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| abia acum am zarit topicul multa sanatate si noi am facut laringita la inceput de an si pt ca am luat tratament doar 3 zile cat a zis dr am facut rosu in gat(asa cred) si noi am trecut prin febra nu prea mare , dar sa ma sperie destul de tare,varsaturi, dar manact f bine..si de atunci avem in sfarsit 3 mese pe zi normale pitici din nou sanatate |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 971
| Multa sanatate pentru Alexandra si David si multa rabdare pentru mamici |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Alexandra, te pupam si noi sa treaca mai repede si sa nu doara asa tare injectiile ...eu as fi facut un scandal monstru daca vreo nesimtita s-ar fi purtat urat cu mine sau cu copilul; Kiki, ii spuneam cateva dulci acelei asistente si ma duceam direct si la sefa ei cu o reclamatie...aici nu exista asa ceva, cred ca daca se intampla iti stau si-n genunchi sa-i ierti, imediat remediaza situatia cumva sa fii multumit de ei...asistentele/medicii trebuie sa aiba si putina etica, pana la urma din banii nostrii traiesc ei si-si mananca painea...cand te duci la doctor in tara, te simti de parca-ti fac o favoare, parca nu ai plati pentru serviciile lor...aici nu exista asa ceva, esti tratat cu mult respect si bun simt, n-ar face nimeni nimic sa te deranjeze, din contra, tot timpul te intreaba daca mai ai nevoie de ceva, sa te ajute, bineinteles, fara sa astepte nimic in schimb...multa sanatate la toti puiutii si voua |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Leut nu-ti fa probleme injectabil este mult mai bun decat siropul atat ca etse dureros micuta si mie mi-au dat lacrimile cand povesteai cum plange Alex dupa injectie. .Eu cred ca ti-au dat mai mult injectabil pentru ca tusea rau si s-au gandit sa nu verse daca i-ar fi dat sirop si actioneaza si mai repede decat un sirop.Multa sanatate puiutei.
David puisor multa sanatate . Kiki multa rabdare si mult calm si totul o sa fie bine |
|
|