Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Idioti si idioate mai, desi exista si doctori "mamosi", intr-adevar putini, dar exista! Oare meseria de 'bataus de asistente" nu exista? Sa stam cu ciomagul dupa usa, sau cu o injectie lunga sa vada si ele cum e! Nicoleta, daca ai refuzat injectabilul, tratamentul a fost acelasi, ca in cazul lui Alex? In momentul in care mi s-a explicat ca de la tuse poate sa se sufoce, acceptam orice injectie, asa de speriata eram! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Offf, multa sanatate Alex ! Mai Leut, dar chiar ampicilina injectabil la 6 ore ?
Si Alice a tot facut si faringita acuta si laringita cat a fost micuta, dar noi o tratam la recomandarea pediatrului cu OSPAMOX, la 8 ore. Nu i-am facut niciodata injectabil nimic.
Kiki, hai ca ati tras si voi in ultima vremeee !!! Numai parinte sa nu fii, ca ti se rupe sufletul de pitici.
David, multa sanatate puiut si sa treceti cu bine si peste asta. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Kiki wrote: Asa ca era alta doctorita acolo...am plecat cu ura pe ea. Nici macar nu a vorbit cu el cat i-a scos firele alea, sa poata sa il linisteasca putin, i-a tras mana de credeam ca mi-l smulge din brate...Am intrebat-o de ce trage asa, nu poate sa traga mai usor, mai finutz...? S-a uitat urat la mine...Si ce?
bai si-o merita rau astia... |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| leut wrote:Multam'! Ema, mie-mi spui ca e dureroasa? Sa vezi...cand e pe final la injectie, Alex printre lacrimi striga "gata, gata"...mi-e mila de ea dar e tare haioasa!  Iar la urma, tot plangand ii spune asistentei un pa sfasietor! Si eu vroiam sa te intreb cum suporta injectiile... Imi pare rau! |
|
| Adriana, nu ma baga si tu in sperieti! Din cate vad numai noi facem injectabil! Fata, mi-e frica! Oricum, sper ca maine sa terminam! Ca o chestie haioasa, Taty, am ajuns sa "bat" vata aia ce se pune pe bucuta si imediat tace Alex. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Multumim de urari, fetelor!
Taty, oricat as vrea, nu as putea sa o bat. Si-ti spun si de ce: daca vreodata, Doamne fereste, ma mai intalnesc cu ea intr-o situatie grava...se poate razbuna! Si nu vreau sa am pe nimeni pe constiinta! |
|
| Kiki wrote:Multumim de urari, fetelor!
Taty, oricat as vrea, nu as putea sa o bat. Si-ti spun si de ce: daca vreodata, Doamne fereste, ma mai intalnesc cu ea intr-o situatie grava...se poate razbuna! Si nu vreau sa am pe nimeni pe constiinta! Asta asa-i Kiki, unde mai pui ca-i mai dai si bani pentru serviciile prestate, ca nu se stie cand mai ai nevoie! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Multa sanatate micutei tale, Leut si la cat mai putine experiente de genul asta... |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Acum nu vreu sa te supar si eu mai tare dar tot ospamox la 8 ore i-am dat si eu. Si sufocatul apare daca schimba temperatura mediului in care sta copila, este pe undeva un topic deschis de mine numit laringita acuta. Deci este foarte important sa nu fie scoasa afara ( deci la salvare trebuiau sa-ti spuna sa nu o scoti din casa). In fine, medicina umana se face in asa de multe moduri de te lasa fara grai. In privinta internatului si eu sunt total impotriva indiferent de boala copilei. prefer sa platesc medic sa vina zilnic sa o vada decat sa mai capatam 10 boli din spital. |
|
| Multumesc, Kali! Da, Nicoleta, dar acum ce sa fac? Hai ca intru in panica si nu ma mai scoate nici bunica. Poate nu-i asa de rau cu injectabilul asta! Ce sa fac, ascult si eu de medic! |
|

| leut wrote:Multumesc, Kali! Da, Nicoleta, dar acum ce sa fac? Hai ca intru in panica si nu ma mai scoate nici bunica. Poate nu-i asa de rau cu injectabilul asta! Ce sa fac, ascult si eu de medic! Deci nu-i rau injectabilul mai ales ca se absoarbe mai usor decat cel oral si are efect mult mai repede. Doar ca eu ma blochez mai repede... sincer cred ca parintele trebuie sa fie curajos sa-i faca injectabil. Eu imi tin pumnii singura sa nu ajung vreodata cu copila bolnava ca nu pot sa ma descurc, paralizez numai gandindu-ma la subiectul asta. de asta nici nu mai vreau alt copil, loteria cu sanatatea Alexandrei a fost prea buna ca sa risc din nou, sunt fricoasa ca o gaina |
|

| Sa-ti mai spun ca la vaccinari Liviu vine sa stea cu fata ca eu nu pot sa o tin de frica |
|
| Cine-o mai fi inventat seringa! Da' nu vezi ca-i buna la necaz? |
|

| leut wrote: Cine-o mai fi inventat seringa! Da' nu vezi ca-i buna la necaz?
Mamea mea spunea ca fara injectabil nu tratezi boala suficient de bine si ca suspensiile sunt prea "usoare" ca sa aiba actiune pe termen lung. Eu sunt terminata an de an din cauza laringiteler care intradevar ma sufoca de zic cateodata ca am sa mor dar tot nu pot face injectabil. Deci tu ai facut cel mai bun lucru pentru copilul tau pe termen lung pe cand eu am ales varianta cu statul la panda. Eu stiu ca daca Alex are vocea un pic ragusita trebuie sa-i dau neaparat Stodal pe care-l iubesc si l-as ridica pe un pedestal daca as putea. Am invatat sa nu o las nici macar o clipa cu un pic de tuse ca imediat si dezvolta laringita ( a facut de 2 ori pana acum si avea copila sub un an). Din fericire noi nu ne-am mai imbolnavit de absolut nimic din aprilie-mai anul trecut si sper sa ne tina cat mai mult perioada asta de sanatate maxima.
|
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| AdrianaC wrote:Offf, multa sanatate Alex ! Mai Leut, dar chiar ampicilina injectabil la 6 ore ? Si Alice a tot facut si faringita acuta si laringita cat a fost micuta, dar noi o tratam la recomandarea pediatrului cu OSPAMOX, la 8 ore. Nu i-am facut niciodata injectabil nimic.
De aceea ma mir si eu, niciuna dintre felele mele nu au facut injectii pana acum, si fata ce mare a fost cu anghina acuta timp de 3 luni.....
Singura data cand Eden a avut nevoie de injectie a fost cand a facut o infectie pulmonara, dar i-au dat antibiotic - 1800 timp de 3 zile( cand toate pastilele sunt 250-500), dar i la dat cu infuzie ( pastrand acul pe toata perioada tratamentului ), deci nefiind nevoie de o infinge tot timpul....
Cat despre incompetenta doctorilor.... oooffff imi vine sa urlu... nu stiu ce as fii facut daca as fi ramas in Rom... dar cu sigurant as fii luat la bataie cativa
Va doresc tuturor celor bolnaviori Alex, Dav, multa sanatate ......
|
|
|