Cu piticul la URGENTE
Subiectul anterior · Subiectul urmator
leut
Scris: Monday, January 22, 2007 12:21 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Mi s-a intamplat ce credeam ca nu se poate. Am ajuns la Urgente.
M-am gandit sa deschid topicul pentru ca sa stiti cu ce puteti sa va confruntati, asta daca mai era cazul.
Vineri seara s-a trezit Alex intr-o tuse cu plansete si tipete...sun la Salvare si-mi spune ca trebuie sa ajung la Urgente pentru ca e posibil sa fie ceva faringita sau laringita. Bun!
Alex in afara de tuse nu avea nimic, nu tu febra nu tu stari ciudate. Ajungem acolo si diagnosticul e pus: faringita acuta, care de fapt era laringita dar doctorita de-acolo asa a "vazut". Tipa la noi cat o tine gura: INTERNARE! Poftim? O intreb, normal, daca e asa de grav incat trebuie internare. Iar tipete: ce, sunt inconstienta? Raspunsul scurt venit din partea mea: decat sa stau in picioare, cu 20 de copii in salon sa o pazesc pe Alex mai bine stau acasa si nu inchid niciun ochi. Ca stau in spital sau acasa era acelasi lucru. Dau semnatura si plecam dupa ce-i face lui Alex intravenos hidrocortizon si ampicilina. Imi spune ca sunt necesare 4 injectii. Ma iau dupa smintita aia iar azi dr. pediatru imi spune ca cel putin trei zile trebuie facut. Rezultatul? Pentru ca am intrerupt tratamentul, o luam de la capat!
Astea-a spitalele din Ro si astia sunt doctorii! Oare nu putem si fara ei?
banghead
misha
Scris: Monday, January 22, 2007 1:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Doamne, mai Angela...ce sa mai spun?Macar acum Alex e bine? Imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva! Un pupic pentru printesa ca sa se faca repede binepupici

Ema
Scris: Monday, January 22, 2007 1:29 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Leut, imi pare rau pentru ce ati patit, multa sanatate la Alex, cum mai e acum? pupici pupici

Despre doctorii si serviciul sanitar din Ro si mai ales din Galati nu mai zic nimic, dar stiu exact ce se intimpla inaine de '90 cind , din pacate si mama mea a lucrat 25 de ani prin spitalele orasului...

Va doresc sa nu aveti nevoie de doctori, asistente, tratamente...etc

TatyKS
Scris: Monday, January 22, 2007 1:30 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Leutule...pe mine m-a ferit Dumnezeu de Dr...dar si cand o intra pe mana mea vreunulboxing . Glumesc eu...dar asa ceva este inadmisibil si mai rau este ca noi nu putem afce nimicplans sa se schimbe ceva la noi in tara.
Sanatate multa Alexutei si sa ne zici si noua cum se mai simte si ce tratament urmati.
leut
Scris: Monday, January 22, 2007 1:37 PM
Nivel

Multumesc pentru sprijin!
Ce sa spun...am o schema de toata frumusetea:
- dimineata: Nurofen 2,5ml - antiinflamator; Claritine 2ml; Humex 2,5ml; Visol 1 lingurita
-dupa amiaza: Humex 2,5ml;
- seara: Visol 1 lingurita;Humex 2,5ml; Nurofen 2,5ml
Injectabil la 6 ore: Ampicilina 250ml cu Hidrocortizon 50ml
Mancam si 3 pastilute de citamina C pe zi.
Imi aduceam aminte, cand scriam, de Adriana cu schemele ei!
Numai aici sa nu ajungi!
uff
Ce sa zic, Alex nu are febra, are pofta de mancare si se aude cum "se rupe" din gat, deci e pe trecute. Maine mergem la control dupa amiaza si poate scapam de injectii!
A, Taty, la noi e prima "boala", ca asa ziceam si eu inainte, ca m-a ferit cineva...dar uite ca am luat-o si am ajuns direct la Urgente.
Ca sfat: la prima tuse fuga la doctor...
uff
Ema
Scris: Monday, January 22, 2007 1:42 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Bine ca nu are febra si are pofta de mincare!
Multa sanatate si insanatosire rapida!
Ampicilina aia e un pic dureroasa!
Pupici la Alexpupici pupici pupici
leut
Scris: Monday, January 22, 2007 1:45 PM
Nivel

Multam'!
Ema, mie-mi spui ca e dureroasa? Sa vezi...cand e pe final la injectie, Alex printre lacrimi striga "gata, gata"...mi-e mila de ea dar e tare haioasa!sic Iar la urma, tot plangand ii spune asistentei un pa sfasietor!plans
Kiki
Scris: Monday, January 22, 2007 1:46 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Imi pare rau, Leut! Mai, dar eu cred ca o sa ne apucam de facut sport: batut medici incompetenti prin spitale!

Si eu am ajuns cu Dav duminica, si noi tot cu schema: antibiotic o data pe zi, Nurofen combinat cu Eferralgan o data la 4 ore (cand una cand alta), spray pt infectia in gat de 4 ori pe zi, vitamina C de 2 ori...Diagnostic: amigdalita acuta, rosu in gat, infectie in gat. banghead banghead banghead
LIA
Scris: Monday, January 22, 2007 1:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/6/2006
Leut, multa sanatate puiului tau! Stiu cum este, ca si noi am ajuns la Urgente acum vreo 2 saptamani, si din cate spui vad ca nu e nici o diferenta intre Bucuresti si Galati, astia parca sunt vorbiti intre ei!
leut
Scris: Monday, January 22, 2007 1:50 PM
Nivel

Of, Kiki! N-am fost singura saptamana asta!
David e bine acum? Ai vazut ce tampiti sunt la Urgente? Mai...la Bucuresti e la fel? Se uita la tine de parca voit i-ai imbolnavit!
Sanatate lui David!
Uite, un pupicpupici de la o laringita acuta pentru o amigdalita acuta!ras pupici
Ia uite, Lia...mi-ai raspuns! Sanatate si voua!pupici
g_nicoleta2000
Scris: Monday, January 22, 2007 1:57 PM
Nivel

Alexandra si David noi va pupam si va dorim insanatosire grabnica.pupici
Acum un an am fost diagnosticate cu laringita acuta dar am refuzat sa-i faca antibiotic injectabil. Sincer nu am puterea de a merge cu copila la tratament si am plans cand Leut povesteste cum plange Alex la injectie. Nici nu mai stiu ce sa va scriu uff

Va pupampupici
Kiki
Scris: Monday, January 22, 2007 1:57 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

leut wrote:
Of, Kiki! N-am fost singura saptamana asta!
David e bine acum? Ai vazut ce tampiti sunt la Urgente? Mai...la Bucuresti e la fel? Se uita la tine de parca voit i-ai imbolnavit!
Sanatate lui David!
Uite, un pupicpupici de la o laringita acuta pentru o amigdalita acuta!ras pupici
Ia uite, Lia...mi-ai raspuns! Sanatate si voua!pupici

Multumim. Pupici si de la noi si multa sanatate.pupici pupici
Duminica nu am fost chiar la urgente, ci de urgenta la pediatrul lui, care era de garda la spital.sic

Dar ne-am ars saptamana trecuta, cand am fost la Grigore Alexandrescu (cu degetelul - cand a facut infectie la unul din firele cu care a fost cusut). Doctorita care se ocupa de el era in operatie si urma sa iasa peste 2 ore si sincer nu ma incanta sa stau acolo doua ore sa iasa din operatie. Asa ca era alta doctorita acolo...am plecat cu ura pe ea. Nici macar nu a vorbit cu el cat i-a scos firele alea, sa poata sa il linisteasca putin, i-a tras mana de credeam ca mi-l smulge din brate...Am intrebat-o de ce trage asa, nu poate sa traga mai usor, mai finutz...? S-a uitat urat la mine...Si ce?tunete bataus
g_nicoleta2000
Scris: Monday, January 22, 2007 1:59 PM
Nivel

Kiki wrote:

Nici macar nu a vorbit cu el cat i-a scos firele alea, sa poata sa il linisteasca putin, i-a tras mana de credeam ca mi-l smulge din brate...Am intrebat-o de ce trage asa, nu poate sa traga mai usor, mai finutz...? S-a uitat urat la mine...Si ce?tunete bataus

plans plans va rog nu mai povestitiplans
LIA
Scris: Monday, January 22, 2007 2:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/6/2006
Mai fetelor, eu cred ca unii oameni pur si simplu nu sunt facuti pt.meseria de doctor. O exista vreo metoda sa ii testeze in privinta asta? Adica sa le faca si placere ceea ce fac, nu sa se uite doar cat le intra in buzunar, desi cateodata chiar daca le dai tot zici ca sunt opariti undeva, asa te trateaza!
TatyKS
Scris: Monday, January 22, 2007 2:03 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
leut wrote:
Multumesc pentru sprijin!
Ce sa spun...am o schema de toata frumusetea:
- dimineata: Nurofen 2,5ml - antiinflamator; Claritine 2ml; Humex 2,5ml; Visol 1 lingurita
-dupa amiaza: Humex 2,5ml;
- seara: Visol 1 lingurita;Humex 2,5ml; Nurofen 2,5ml
Injectabil la 6 ore: Ampicilina 250ml cu Hidrocortizon 50ml
Mancam si 3 pastilute de citamina C pe zi.
Imi aduceam aminte, cand scriam, de Adriana cu schemele ei!
Numai aici sa nu ajungi!
uff
Ce sa zic, Alex nu are febra, are pofta de mancare si se aude cum "se rupe" din gat, deci e pe trecute. Maine mergem la control dupa amiaza si poate scapam de injectii!
A, Taty, la noi e prima "boala", ca asa ziceam si eu inainte, ca m-a ferit cineva...dar uite ca am luat-o si am ajuns direct la Urgente.
Ca sfat: la prima tuse fuga la doctor...
uff

Off ce e acolowhat ...dar ma bucur ca e pe trecute. Lasa puiuta Alexandra ca pupa mami si tati locul unde face d-na asistenta injectia si trece imediatpupici pupici Sanatate multa Alex! O sa tin cont de sfaturipupici pupici pupici

Kiki, si lui Dav sanatate multa si sa se faca repede bine .Numai asta nu facea puiul tau ... uff mi pare rau ca iar aveti probleme, rabdare mami suntem aici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.