|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/6/2007 Mesaje: 82
| Da...am facut-o si pe-asta, dupa ce 3 prietene m-au asigurat din experienta lor sau a mamelor lor, ca e ok sa intri in apa cu OB. SST n-am facut, oricum am inteles ca e rar. Din 2 farmaciste, care erau in Mamaia Nord, una mi-a zis sa stau fara grija, cealalta s-a alarmat foarte, sa nu intru in apa, ca colul e deschis...Si uite asa, acuma am o indoiala, daca nu cumva am gresit. M-am gandit, insa, colul uterin e destul de sus si doar n-am stat in apa in pozitie ginecologica sa ma bata vanturile, valurile... Si mai e si presiunea interna...acuma, doar nu intra apa pana in gat Erau niste valuri, fetelor, de nu m-am putut abtine sa nu intru in ele! Bineinteles ca am facut dus, apoi m-am sters si cu betadina...M-oi fi intors, oare, cu vreun pui de infectie nepoftit, de la mare? Si cum ar trebui sa se manifeste, ca nu am avut ever asa ceva... Imi amintesc ce reclama aveau la OB, cu tipa aceea care plonja in apa... Voi ce parere aveti? |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Pai daca nu ai nici un simptom nu stiu de ce ti-ai face acum griji.....oricum stiu sigur ca nu esti nici prima nici ultima care intra la apa cu OB. |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Serios? Asa ti-a zis? Eu de mult folosesc asa ceva cand se intampla sa se suprapuna marea cu rusii si nu am patit nimic. Sunt in viata, dupa atatia ani... Eu zic sa stai linistita. |
|

| Merci mult de lamuriri. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| prima data cand aud si eu acest lucru ... nu merg mult la mare, dar supravietuiesc
Apropo, cel putin din cate zice religia evreilor , colul uterin se deschide cam la 24-36 de ore inainte de menstruatie, deci teoretic nici atunci nu ai voie sa intri in apa, nu? |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Nici eu nu am auzit de asa ceva pana acum si eu folosesc tot ob cand merg la apa,normal nu?Daca in atatia ani nu am patit nimic.......... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Eu nu am avut niciodata niciun fel de problema. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Eu am incetat sa mai folosesc OB-uri caci ma procopseam tot mereu cu cate o cistita. Daca e sa merg la mare, nu intru in apa decat cu picioarele. Si oricum de la apa rece, se cam opreste in general. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| eu folosesc de fiecare data cand merg la mare, plaja, etc, nu am avut niciodata probleme, dar, atentie trebuie schimbat la maxim 2-3 ore ca sa nu ai complicatii de vreun fel.. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/16/2008 Mesaje: 162
| eu cand mergeam la mare mereu foloseam OB . si uite ca nu am patit nimic niciodata . si statem mai mult in apa decac pe nisip |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Am folosit de foarte multe ori OB-uri in cazul in care urma sa intru in apa...si vorba lui Kiki, uite-ma! |
|

| Da, cine stie cum de-a crezut farmacista aceea ca intra apa in col? M-am lamurit ca-s ok, nu "prezint" nici o urmare nefericita de pe urma lor...si, intre timp, am mai fost la mare o data (de data asta, fara OB-uri si fara urma de stres)
Pup toate fetele |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| eu pot sa va spun ca folosesc OB-uri lunar si asta de ani buni, de cind au aparut si la noi. si inca ...traiesc. |
|
|