Cu OB-uri la mare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AmethystRain
Scris: Wednesday, September 3, 2008 1:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/6/2007
Da...am facut-o si pe-asta, dupa ce 3 prietene m-au asigurat din experienta lor sau a mamelor lor, ca e ok sa intri in apa cu OB. SST n-am facut, oricum am inteles ca e rar. Din 2 farmaciste, care erau in Mamaia Nord, una mi-a zis sa stau fara grija, cealalta s-a alarmat foarte, sa nu intru in apa, ca colul e deschis...Si uite asa, acuma am o indoiala, daca nu cumva am gresit. M-am gandit, insa, colul uterin e destul de sus si doar n-am stat in apa in pozitie ginecologica sa ma bata vanturile, valurile... ras alcool Si mai e si presiunea interna...acuma, doar nu intra apa pana in gatalcool
Erau niste valuri, fetelor, de nu m-am putut abtine sa nu intru in ele! Bineinteles ca am facut dus, apoi m-am sters si cu betadina...M-oi fi intors, oare, cu vreun pui de infectie nepoftit, de la mare? Si cum ar trebui sa se manifeste, ca nu am avut ever asa ceva...
Imi amintesc ce reclama aveau la OB, cu tipa aceea care plonja in apa...
Voi ce parere aveti?pupici
dya
Scris: Wednesday, September 3, 2008 1:31 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Pai daca nu ai nici un simptom nu stiu de ce ti-ai face acum griji.....oricum stiu sigur ca nu esti nici prima nici ultima care intra la apa cu OB.
Kiki
Scris: Wednesday, September 3, 2008 3:05 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Serios? Asa ti-a zis? Eu de mult folosesc asa ceva cand se intampla sa se suprapuna marea cu rusii si nu am patit nimic. Sunt in viata, dupa atatia ani...ras Eu zic sa stai linistita. computerlove
AmethystRain
Scris: Wednesday, September 3, 2008 6:33 PM
Nivel

hearts Merci mult de lamuriri. pupici pupici pupici
Cristy
Scris: Wednesday, September 3, 2008 11:11 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
sorry1 prima data cand aud si eu acest lucru ... nu merg mult la mare, dar supravietuiesc ras

Apropo, cel putin din cate zice religia evreilorsic , colul uterin se deschide cam la 24-36 de ore inainte de menstruatie, deci teoretic nici atunci nu ai voie sa intri in apa, nu?
raly
Scris: Thursday, September 4, 2008 8:07 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Nici eu nu am auzit de asa ceva pana acum si eu folosesc tot ob cand merg la apa,normal nu?Daca in atatia ani nu am patit nimic..........
Lilly of the valley
Scris: Thursday, September 4, 2008 4:57 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Eu nu am avut niciodata niciun fel de problema.
Roxanel
Scris: Thursday, September 4, 2008 9:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Eu am incetat sa mai folosesc OB-uri caci ma procopseam tot mereu cu cate o cistita. Daca e sa merg la mare, nu intru in apa decat cu picioarele. Si oricum de la apa rece, se cam opreste in general.
bulibuli
Scris: Friday, September 5, 2008 5:55 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
eu folosesc de fiecare data cand merg la mare, plaja, etc, nu am avut niciodata probleme, dar, atentie trebuie schimbat la maxim 2-3 ore ca sa nu ai complicatii de vreun fel..
giorgia
Scris: Saturday, September 6, 2008 2:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/16/2008
eu cand mergeam la mare mereu foloseam OB . si uite ca nu am patit nimic niciodata . si statem mai mult in apa decac pe nisipras
Miri
Scris: Monday, September 8, 2008 12:01 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Am folosit de foarte multe ori OB-uri in cazul in care urma sa intru in apa...si vorba lui Kiki, uite-ma!ras
AmethystRain
Scris: Monday, September 8, 2008 10:44 AM
Nivel

Da, cine stie cum de-a crezut farmacista aceea ca intra apa in col? M-am lamurit ca-s ok, nu "prezint" nici o urmare nefericita de pe urma lor...si, intre timp, am mai fost la mare o data (de data asta, fara OB-uri si fara urma de stres)

Pup toate fetelecampfire
danamaria
Scris: Monday, September 8, 2008 1:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
eu pot sa va spun ca folosesc OB-uri lunar si asta de ani buni, de cind au aparut si la noi. si inca ...traiesc.ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.