Chestionar intrebare: Cu cine sta copilul vostru?
Alegere Voturi Statistici
Cu mine (inca nu am reinceput serviciul) 5 71%
Cu bunicii 0 0%
Cu bona 0 0%
Merge la cresa si il iau cand termin serviciul 0 0%
Merge la cresa si il iau la pranz 0 0%
Merge la gradinita si il iau cand termin serviciul 1 14%
Merge la gradinita si il iau la pranz 0 0%
Merge la scoala si il iau la pranz 1 14%
Merge la scoala si apoi la afterschool 0 0%
Singur (este suficient de mare) 0 0%
Alte optiuni 0 0%

Cu cine sta copilul vostru ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Friday, February 3, 2012 5:28 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Cu cine stau copiii vostri ?

Am tot auzit in ultima vreme printre colegii mei ca tot mai multi iau in calcul cresa, ca optiune, dupa ce copilul implineste 1 an si jumatate - 2 ani, si ulterior gradinita.

Pentru cei mai maricei, cam pana in clasa a 4-a merg la scoala si apoi fie ii iau bunicii acasa, fie merg la un semiinternat care tine de scoala sau la un afterschool. Destul de putini merg singuri acasa dupa ce termina orele, si aceia cam de prin clasa a 6-a, a 7-a.

Voi ce variante ati ales?

Eu am optat la Andrei pentru gradinita cu program prelungit si la Alice deocamdata pentru scoala + afterschool...
Din clasa a 5-a ea nu ar mai vrea sa mearga la afterschool...
kali
Scris: Friday, February 3, 2012 6:40 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Toti copiii nostri sunt la gradi. Am optat pentru program prelungit + bona pentru vacante si boli.
Din toamna, dupa ce incep scoala, ramane bona pentru cei mici iar la cei mari ne ma gandim: ori afterschool, ori angajam o invatatoare pensionara care sa-i ia de la scoala si sa faca temele cu ei. Mai vedem si in functie de ce ne propune scoala.
Mai departe nu mai stiu. Clasa a 5-a mi se pare potrivita sa acorzi copilului mai multa libertate, in conditiile in care se presupune ca scoala e aproape de casa. Nu stiu ce sa spun ca nu am ajuns pana acolo... cine stie cum voi gandi atunci?!

Particularizat, probabil ca bobocii nostri vor depinde de noi o perioada destul de mare, mai ales dupa ce ne vom muta. Asta deoarece casa va fi la distanta destul de mare fata de scoala - care e aproape de noi, acum.
bereea
Scris: Friday, February 3, 2012 6:51 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Alessandra merge 8 ore pe zi la scoala, exact timpul pe care noi il petrecem la servici.Cand era mai mica mergea la gradinita dar aveam si bona.De un an de zile am renuntat la bona pentru ca nu-i mai vedeam rostul, dar avem dureri de cap in vacante, in zilele cand scoala e inchisa - cum a fost azi - sau cand e bolnava.
Abia din clasa a sasea are voie sa mearga si sa iasa de la scoala neinsotita , deci mai avem inca 3 ani jumatate pana atunci.
Maria & Mario
Scris: Friday, February 3, 2012 7:15 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Scoala , respectiv camin, de la 9 la 3:30 si apoi doar eu si tati !

Ne-am facut programul in functie de ei si ne ocupam doar noi de ei : teme , plimbari, party , activitati extra scolare - dans , tenis, inot - ii ducem si ii luam tot noi !
Consider ca sunt foarte frumosi si foarte importanti anii astia , cat sunt mici si acumuleaza precum buretele orice .... asa ca .... Daca e sa dam gres, noi vom fi cei acuzati !

Ma gandesc sa apelez la cineva ( child minder ) pentur perioada vacantelor, sa ne putem continua normal serviciile , dar inca nu am gasit persoana potrivita, asa ca .... eu sunt voluntar , off work ! topai si imi place !!

Bunicii nu sunt prea aproape iar de lasat singuri, no way !!! alcool Dupa 12 ani , altfel e ilegal !

Dar zau ca ma bucur .... si nu as schimba asta ! Oricum consider ca nu am destul timp sa mi-l petrec si sa il dedic exlusiv lor , mai ales pentru chestii fun !!!
delfinasa
Scris: Friday, February 3, 2012 7:15 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Cat am avut-o numai pe K si mergeam la serviciu, mergea la scoala 7 ore, apoi after school inca 3 ore pana ieseam eu si-o luam. Cand aveam bunicele la noi, dupa scoala, o luau ele de la bus si statau cu ea pana veneam acasa.
De cand il avem pe John, nu m-am mai intors la serviciu si am avut-o pe mama si m-a ajutat cu copiii si casa. Acum sunt singura cu ei inca o luna, cand imi vin iar ajutoare, pana la vacanta de vara.
AlinaC
Scris: Friday, February 3, 2012 8:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/8/2010
Eu am ramas in concediu de ingrijire a copilului dupa ce a venit Dalia, concediu care s-a prelungit cu inca 2 ani ca a venit si Andrei.
Stau cu copii acasa si ma ajuta mult si bunica (soacra) si sora mea cand poate.
Din toamna Dalia va merge la gradi program normal si apoi acasa cu familia.
shirel
Scris: Saturday, February 4, 2012 8:10 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
La mine in primul rand am renuntzat la cariera mea pentru a fi alaturi de copii mei ce-l putin pana cand ultimul va avea 2,50 asa ca mai am ceva ani de stat acasa.
Eden si Oshry sunt la gradi pana la ora 14 pe urma vin acasa si raman cu mine sau cu maica mea care acuma se simpte mult mai bine si ma ajuta din nou dar nu binenteles cu toti 3 impreuna fiindca este imposibil.Copii mari Eden in special mai ramane pe la prieteni ,are ea ocupatiile ei si ramane chiar singura acasa daca am programare sa spunem cu ceilalti copii la doctor sau in alta parte.
Taty ajunge acasa de obicei pe la 5.30-6 si intra direct in program .
De foarte putine ori am apelat la parinti lui sa aiba grija de copii ,noi suntem baza si prieteni apropiati .Am noroc ca in caz urgent ei raman la orice cunoscut fara sa faca prea multe nazuri.
Eu sunt extrem de bucuroasa ca am avut aceasta posibilitate de a fi mereu alaturi de copii in toate perioadele ,rezultatele le vad perfect copii foarte sociabili ,cu mare incredere in tot ce fac niciodata nu le este greu sa se desparta de noi au incredere in parintii lor si nu sunt plangaciosi si cu mofturi sunt copii foarte fericiti cu parinti fericiti.
ingerash
Scris: Saturday, February 4, 2012 8:56 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Cu noi!As putea sa merg la servici de la 8:45 la 13:30 iar Vasi sa lucreze schimbul 2 de la 15:00 la 12 noaptea dar prefer sa raman acasa sa savurez fiecare clipa din viata copiilor macar pana David incepe gradinita.Intr-e timp dupa ce David implineste 6 luni sa merg la cursuri.Ionut si Madalina sunt la scoala de la 8:45 la 14:00(Madalina)...15:00(Ionut)....eu raman acasa doar cu David si am in plan dupa ce implineste 3 luni si se mai incalzeste sa merg cu el la joaca prin Sure Start si altele de pe aici,parcuri,etc....mai cunoasc mamici...si nu in ultimul rand continui cu crosetatulras hainoroc
In caz de nevoie am prietene care ma ajuta asa cum si eu le ajut;copii sunt cuminti,nu strica lucruri...nu am avut plangeri.
oanamaria
Scris: Saturday, February 4, 2012 9:02 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Cu mine si cu Sorin cand vine seara pe la 7 de la munca .
Am noroc ca de cateva luni a inceput gradinita cu program prelungit asa ca de la 8 si 30 pana la 16 si 30 e la gradi .
Paula15Paulik
Scris: Saturday, March 3, 2012 11:52 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu ma gandesc sa o dau pe Selena la cresa...de la anulsic .Dar acum,eu fiind casnica,tati cu servici,sta cu mami acasa,iar cand vine tati,sta si cu el,dar o prefera pe mami:
-Noi suntem femei feminine! hohot hohot hohot hohot (nu stiu de unde a scos-o pe asta,parca de la o emisiune pe Travel&Living (la J&K +8)...
In fine,de obicei sta cu mine :018:
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.