|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Bafta, Mihaela, abia astept sa ne spui ca gata, vine Diana. Cred ca va trebui sa ascundeti cartile de credit undeva, ca n-o sa te poti opri din cumparat minunatii pentru ea |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| pentru a avea o viata decenta in Italia cred ca trebuie in jur de 2500 de euro pe luna.Asta include chiria, facturile ,rata la masina si pian , scoala+piscina+pianul+limba engleza platite pentru Ale, bani de mancare, iesit restaurant+ cinema cateodata, hane / incaltaminte de buna calitate, carti macar 2-3 pe luna, iesiri .Eu nu dau bani pe bijuterii, pe cosmetice pentru machiaj. Daca vrei sa ai parte de concediu, iesiri in strainatate trebuie ceva mai multi bani sau sa duci o viata mult mai modesta . Bineinteles ca conteaza si cat si cum stim sa ne administram de bine banii. |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| La noi aici se traieste decent cu un salar de peste 30000 sek luna. 3000 euro beerea eu nu cred ca in Italia sunt asa de mari salarile. Eventual amandoi soti impreuna castiga in jur de 2500 euro. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| In Irlana de Nord un trai decent pentru o familie cu 3 copii ,pentru noi inseamna ....cam 1600 lire din care reusim sa economisim pana la 350 lire -chiria 500 lire/luna(din care proprietarul plateste taxele catre consiliu,gunoi,etc) -lumina 20 lire/saptamana X4=80 lire/luna -abonament net,telefon,canale TV =41 lire/luna -pentru cei 2 scolarei aproximativ 90 lire/luna pentru pranz la scoala -pentru haine,produse de spalat,cosmetice,incaltaminte,jucarii,carti alocam 200 lire/luna -pentru bebe ce vine alocam 100 lire/luna(in mare am facut rezerva de hainute,pampers,servetele,produse baitza) -pentru plimbari calatorii,cam 4 calatorii/luna ne costa doar drumul 60 lire(pe tren si autobuz se acorda ticket de familie pe o zi cu 15 lire)plus consumatie restaurant,gustari,fructe,sucuri,bilete zoo,acvariu,depinde unde mergem,200 lire....=260 lire -ulei incalzire=70 lire/luna -alimente =200 lire/luna
Folosim la greu cardurile cu puncte acumulate in urma cumparaturilor,voucere,ne axam pe oferte 2 la pret de 1...reduceri de sezon...etc. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Sunt curioasa cu cat traiesc bine romanii nostri din Romanica. ( intrebarea - care nu e intrebare - e retorica ) ... Si cat de bine traieste Basescu din salariul lui de presedinte?! ( tot retorica, bineinteles ) ... Insa nu pot sa nu ma infior cand imi pun problema cum se descurca majoritatea romanilor cu salariile de la noi. Si, tot asa, nu pot sa nu ma intristez ca la noi e deja un lux sa traiesti... decent ( nu bine ). |

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| kali wrote:Sunt curioasa cu cat traiesc bine romanii nostri din Romanica.  ( intrebarea - care nu e intrebare  - e retorica ) ... Si cat de bine traieste Basescu din salariul lui de presedinte?!  ( tot retorica, bineinteles  ) ... Insa nu pot sa nu ma infior cand imi pun problema cum se descurca majoritatea romanilor cu salariile de la noi. Si, tot asa, nu pot sa nu ma intristez ca la noi e deja un lux sa traiesti... decent ( nu bine ).
Pai conform declaratiilor ministrului(cred ca acum e fost ministru ) 800lei/luna este un salariu de om bogat! Ce atata taraboi? Ca n-are lumea bani, ca una, ca alta... Cand la noi in tara traiesc numai OAMENI BOGATI! As dori, daca dumnealor considera ca 800 lei un super salar, toti cei care au salar de bugetar, indiferent ca parlamentar sau sofer, sa aiba un astfel de salar!
Si as mai dori ca voturile din parlament si senat sa se faca digital, adica cu AMPRENTA! Sa vezi ce de parlamentari fara degete! |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Sunt of-topic ....dar noi cu 2000 ron nu ne descurcam...iarna numai intretinerea(caldura si apa) ajungea la 300-400 ron,nu mai zic de lumina si stateam si in chirie(120 euro/luna),garsoniera....asta prin 2008....vai vai dar sa traiasca parlamentarii din 800 ron lunar |

Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| in iarna asta ne asteptam ca intretinerea sa vina min 600 lei in conditiile in care in casa ne intra 3000 si un pic lei si avem rata de 800 lei. deci .... restul trebuie sa ne ajunga pt mancare, telefon, cablu etc. la noi mersul in oras, cinema etc este un lux |
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| zaza_ wrote:Pai conform declaratiilor ministrului(cred ca acum e fost ministru  ) 800lei/luna este un salariu de om bogat! Ce atata taraboi? Ca n-are lumea bani, ca una, ca alta... Cand la noi in tara traiesc numai OAMENI BOGATI! As dori, daca dumnealor considera ca 800 lei un super salar, toti cei care au salar de bugetar, indiferent ca parlamentar sau sofer, sa aiba un astfel de salar! Si as mai dori ca voturile din parlament si senat sa se faca digital, adica cu AMPRENTA! Sa vezi ce de parlamentari fara degete! Sunt si eu printre BOGATI!!!!Am chiar 800lei salar.Nu ma descurc deloc,daca nu ar fi parintii,ar fi jale.Am 200 euro rata la apartament, 150 pe luna dau la cresa, 200 pe luna iarna doar la gaz..deci nu are cum sa-mi mai ajunga si de lumina,apa, net, telefon, haine, mancare sau altele.. |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| zaza_ wrote:Pai conform declaratiilor ministrului(cred ca acum e fost ministru  ) 800lei/luna este un salariu de om bogat! Ce atata taraboi? Ca n-are lumea bani, ca una, ca alta... Cand la noi in tara traiesc numai OAMENI BOGATI! As dori, daca dumnealor considera ca 800 lei un super salar, toti cei care au salar de bugetar, indiferent ca parlamentar sau sofer, sa aiba un astfel de salar! Si as mai dori ca voturile din parlament si senat sa se faca digital, adica cu AMPRENTA! Sa vezi ce de parlamentari fara degete!
S-ar compensa cu aia cu degete mai multe, sa voteze si pentru vecini. Ar veni si cu borcanul cu formol la purtator, numai sa fure!!
Nah, si bogatia e relativa, asa cum e totul relativ in tara asta. Rusinoasa declaratie!!
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Petronella wrote: beerea eu nu cred ca in Italia sunt asa de mari salarile. Eventual amandoi soti impreuna castiga in jur de 2500 euro.
N-am spus un singur salariul, ci de venitul intregii familii. |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| si noi cu 3000 (un salar plus alocatia picilor) ne descurcam:2 rate,chiria,mancare,haine,cosmeticale,jucarele,scoala,inot,dans,bani trimisi cam o data la 2 luni in tara,facturi (curent,cablu tv/net,telefoane,asigurari),restaurant o data,de doua ori pe saptamana,cate un plin la masina... |
|
|