Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| prin pantofi? Cred ca ceva sub forma de pudra,un fungicid sau insecticid folosit pentru gradina sau plante |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Cred ca sfatul meu nu e bun, daca transpiri in ei toate chimicalele alea intra in piele...poate mai bine ii arunci daca nu-i poti spala pur si simplu la masina.Am vazut cum arata ciuperca piciorului facuta de la pantofi neigienici ,nu vrei sa treci prin asta cu siguranta |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si noi spalam, si nu doar pantof, adidas , ci si slapi de afara , slapi de casa ..... sa nu aiba strasuri sau margelutze, alea le iau la mana , cu periutza ( de unghiii ), cu apa caldutza si detergent . Sunt , deasemenea spray-uri pt igienizat interiorul pantofilor , adidasilor, sunt si odorizante de incaltaminte.
Da , cum pantofii si adidasii se poarta cu soseta , incepe " deratizarea ! " de acolo, se pun la masina de spalat la program lung, cu inalbire , Ace ( clor ) si temperatura de 90%. Nu scapa nimik viu de-acolo ! Garantat ! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| eu am vazut in austria si in gemania, la Scholl, un spray special pt dezinfectat papucii, dar in romania nu stiu sa existe asa ceva. poate merita totusi sa cauti. |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/30/2007 Mesaje: 139
| exista pe piata un spray de la scholl , se cheama Odour. |