Cu ce produse curatam si dezinfectam obiectele din baie?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Wednesday, December 27, 2006 8:04 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Baia este un loc in care ne petrecem ceva timp in fiecare zi si trebuie sa fie curata...cu ce curatam chiuveta, cada, wc-ul, gresia, oglinda, caloriferul si la ce interval de timp ca sa pastram o baie curata si dezinfectata? Este necesar sa punem filtre la chiuveta sa inlaturam eventuala rugina sau alte impuritati ale apei? Cum curatati rugina depusa, petele, calcarul de pe obiectele sanitare: cu burete din plastic, carpa, prin frecare, stergere usoara? Din ce material este mai practic sa fie facute obiectele sanitare: fonta, ceramica, plastic? Ati avut experiente placute/neplacute legate de utilizarea unor anumite produse pt curatarea baii sau anumite obiecte sanitare si le recomandati sa fie achizionate sau sa ne ferim de ele? Spuneti-va parerea si impartasiti-ne experientele sa invatam unele de la altele cateva lucruri despre intretinerea unei bai curate si frumoase.
TatyKS
Scris: Wednesday, December 27, 2006 8:18 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
pai sa incepem :
oglinda si geamuri : Ajax si Clin
cada, chiuveta - Cif, Cilit Bang
WC - Domestos si Bref odorizant
Eu sterg cu lavete si niste prosopele si se curata foarte bine.
Nu prea sunt multumita de Domestos-ul pentru WC ( miroase f urat ) si am sa iau din nou Anitra
Kiki
Scris: Wednesday, December 27, 2006 8:34 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Oglinda - Clin
Cada, chiuveta - Cif, Mr Proper
WC - Domestos si Peak odorizant
Mobilier de baie - Pronto pt lemn
Gresie si faianta: Mr Proper
Calorifer: Mr Proper
Ema
Scris: Wednesday, December 27, 2006 8:38 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Si eu folosesc cam aceleasi produse ca si Taty;

Pt geamuri si oglinda Vetril sau Ajax
Cada, chiuveta, bidè si ceramica imi place Cif-ul sau Ajax limone
Wc -cilit-bang sau anitra wc

La mine o data la 2 zile curat chiuveta, bide si oglinda (mai e citeodata cind curat si in fiecare zi)
Geamuri o data la saptamina
Baia dupa fiecare folosinta

Oricum de obicei , fiecare lasa curat wc si bide dupa folosit

Problema e ca am 3 bai in casa, una la fiecare etajuff
TatyKS
Scris: Wednesday, December 27, 2006 10:02 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Cam nasol...eu d-abia tin pasul cu unasic dar apoi cu 3. Dar daca o vrea bunul Dumnezeu sa imi de-a 3 bairas sa fac curat , eu nu ma suparsic

Eu fac zilnic curat in baie, ca mai intra domnisorica mea si nu vreau sa am surprizeuff
mihaela75
Scris: Thursday, December 28, 2006 7:42 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
baia mea e mica( ehehe, nu ca acasa de intorceam carul)si are aerisirea pt uscatorul de rufe comuna asa ca eu am vesnic praf si scame in baie.Tre sa frec in fiecare zi, deja mi-a intrat in reflexnervi Daca astept doua trei zile se aseaza praful pe oglinda si ce-i pe etajera de nu-l mai iau decat prin frecare cu smirgglbanghead Cand era Daria mica- mica eram prea obosita sa frec baia si i-am zis lui Kaze sa nu-l prin cu musafiri o sa-mi ia trei zile doar sa curat baia , nu mai zic alte 10 pt bucatarie si inca alte 2 saptamani pt dormitoare.Acum mi-am mai revenit la normal cu curateniafirstprizeSi sa revin la produse, eu folosesc un fel de crema cu clor peste tot in baie ,ramane curat sclipitorcyclops
Roxanel
Scris: Thursday, December 28, 2006 8:11 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Si eu tot o crema cu clor + Harpic pentru wc.

Si ca sa fiu sigura ca am dezinfectat mai dau si cu spray Dettol. Pe capacul de la toaleta si pe colac, pe robinete, pe clapa cu care tragi apa la toaleta, etc.
mihaela75
Scris: Friday, December 29, 2006 1:03 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Acum am descoperit alta minunatie.E ca un mop cu rezervor, usor de folosit ,o sa-mi iau si eu.Umpli rezervorul cu solutie si mopuiesti in fiecare zi pe jos si pe faianta.Buna inventie.scratch
leut
Scris: Friday, December 29, 2006 1:56 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Folosesc in mod special Domestos, asta avand in vedere ca am si pisicute pe-acasa si mi se pare cel mai bun produs pentru indepartarea microbilor. In rest Cif-ul sa traiasca si Bref-ul!sic
sousourel
Scris: Friday, December 29, 2006 1:59 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Ca tot pomenirati rastocmai am terminat de frecat prin baie, si inca ma simt intoxicata de mirosul de la Domestos...in asta am incredere. MAi ales dupa ce mi-a refulat fosatunete ... va imaginati, cred, sau nu uff In rest, cif, domestos wc, mr proper sau clin sau mr muscolo pt faianta, geam, oglinda. SI o intrebare: cat de des dezinfectati olita?
Vesna
Scris: Saturday, December 30, 2006 10:14 AM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2006
Noi nu ne-am schimbat cada (ca sper sa nu imbatranim in casa asta), asa ca e cada veche. Dar am descoperit un detartrant super-cred ca nu a mai fost cada mea asa de alba de cand era noua (adica acum 20 de ani...hohot ); e vorba de un produs romanesc, Nufarul de la Farmec. Credeti-ma, am incercat de toate, si Cif, si Mr Proper...de la Cilit galben ma usturau ochii cat frecam. E drept ca si Nufarul asta "arde", dar macar stiu ca face treaba! yes

Pt WC, oglinda, gresie folosesc cam aceleasi produse ca voi.
leut
Scris: Wednesday, January 3, 2007 8:51 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
sousourel wrote:
SI o intrebare: cat de des dezinfectati olita?

Olita fetei? Pai dupa fiecare kk sau pipi pun o picatura de domestos si clatesc...olita sta in camera cu ea, deci iti dai seama ca manutele ei sunt pe-acolo!sic
sousourel
Scris: Thursday, January 4, 2007 10:50 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
leut wrote:

Olita fetei? Pai dupa fiecare kk sau pipi pun o picatura de domestos si clatesc...olita sta in camera cu ea, deci iti dai seama ca manutele ei sunt pe-acolo!sic

Faceam si eu asa intr-o vreme...din aceleasi motivesic , acum o tin in baie si nu-l mai las sa-si bage manutele.
georgy_adinutza
Scris: Thursday, January 4, 2007 11:23 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Vesna wrote:
Noi nu ne-am schimbat cada (ca sper sa nu imbatranim in casa asta), asa ca e cada veche. Dar am descoperit un detartrant super-cred ca nu a mai fost cada mea asa de alba de cand era noua (adica acum 20 de ani...hohot ); e vorba de un produs romanesc, Nufarul de la Farmec. Credeti-ma, am incercat de toate, si Cif, si Mr Proper...de la Cilit galben ma usturau ochii cat frecam. E drept ca si Nufarul asta "arde", dar macar stiu ca face treaba! yes

Pt WC, oglinda, gresie folosesc cam aceleasi produse ca voi.

Ai grja cum dai cu detr acesta ca poti sa patezi cada , si vezi o matuieste cu timpul , aaa si la scurgere vezi ca arde atat de tare ca din argintiu devine rosiatic .... cel putin asta am patit eu nervi nervi nervi
Vesna
Scris: Friday, January 5, 2007 1:51 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2006
georgy_adinutza wrote:

Ai grja cum dai cu detr acesta ca poti sa patezi cada , si vezi o matuieste cu timpul , aaa si la scurgere vezi ca arde atat de tare ca din argintiu devine rosiatic .... cel putin asta am patit eu nervi nervi nervi

Cada nu numai ca nu s-a patat, dar s-a albit ca-n poveste-eu sunt tare incantata de cum arata acum...Cat despre luciu, e drept ca se cam duce...Oricum, detartrantul asta il folosesc mai rar, cand e forta-majora, mai ales la curateniile generale; in rest, Cilitul sa traiasca! hainoroc
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.