Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| carla wrote:Cateodata ii spun Marie,dupa soacra, ca tare bine seamana ,mai ales cand sta in povesti ca ea(a se citi-barfa)
Carlaaaa asta-i cel mai cel nume de alint |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 718
| EU SUNT COCO SI EL COCU |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Carlaaa, ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| John sau motan/motanel (desi Ioan e motanel), DRAGA atunci cand sunt suparata pe el |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| el ma alinta Anabela(ana frumoasa tradus din italiana)...si amore... eu amore ,iubi...si cand sunt suparat iulian...dar nu prea am ocazia |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu l-am poreclit si il alint pe sotul meu SOARE (ca e frumos si bun ca un soare)! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2010 Mesaje: 127
| Eu pe sotul meu il alint pui mic,ingeras ,bebe mic ,printisorul meu ,tati sau Marius cand avem ceva de discut serios sau in public si cel mai folosit este Mau prescurtarea de la Marius.eu sunt pisa sau Carmen |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| eu imi alintam sotul cu numele iubi inainte apoi am tradus in italiana amore si apoi diminutivul " amoricà",:018: , el imi spune liuta sau amorica |
|
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Noi ne alitam intr-un fel mai ciudat.Suntem familia de pasarele.Si in telefon este trecut Pasaroi(cu caciulita la a) iar eu prescurtat Pasa' pt el.Un timp am strigat-o si pe Daria pasarica....acum ne-am revenit si o stirgam Dutza!Cand sunt suparata pe el il strig simplu Cata( prescuratat catalin).Si el sa ma tachineze ma striga Ionela(inca un nume de al meu ...) |
|
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| el imi zice babe sau Bu. eu ii zic uneori tot bu sau bubu. si prin urmare sophie a iesit cu alintul "bubutza" |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Cum m-a cam suparat in ultima vreme il alint spunandu-i gheoghe |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Eu ii zic "Silvica"...ca seamana cu ma-sa, parc-ar fi doua picaturi de apa. Il mai alint cand intra pe usa: "Ai luat salariul?" Ajunge cu atatea alintaturi. |
|
Inregistrat: 12/14/2010 Mesaje: 944
| Eu îi zic Tzitzik |
|
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| mie imi vin in minte parintii mei acum, toata viata si-au vorbit frumos si s-au respectat, mamica era cu 8 ani mai mica decat taticu, s-a maritat la 18 ani cu el si pe ea o chema Constantina, lumea ii zicea Didina, rudele..tanti Didi iar el....fetito, fetita mea, doar cand voia s-o necajeasca o striga apasat Didino ca stia ca nu ii place iar ea nu i-a zis niciodata pe nume, Marin, evita in discutii sa-i pronunte numele, doar cand vorbea despre el ii pronunta numele.... eu ii zic sotului tati, el imi zice simplu dar unic Vera...si altii zic Vera dar la el suna altfel |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| mai fetelor ,,cum se face ca ,cam toate la suparare spunem sotului pe nume ? Asa si eu cari(iubi in spaniola)sau papi(tati) iar la suparare sau cand sunt f serioasa ai spun Angel(numele lui) |
|
|