Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Eu ii spun:harnicutu meu,iubitelu,albastrel,gurita dulce,superman:018: si el mie,ingeras,draguta,p..a |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Ciuci, tzutzi |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/2/2009 Mesaje: 79
| Supermane si eu, durere de cap, durere, iar cand suntem intimi... nu spun.
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/19/2009 Mesaje: 36
| eu i alint pe sotul meu cu iuby,tati pisa printisorul meu si el pisa sau Carmen |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/5/2008 Mesaje: 766
| alex ma alinta Ramocicki sau ubyta sau soare....eu ii zic... alex si mamitzu... cand e de discutat serios il strig "ciobanu alexandru" :018: si el raspunde sec "da doamna Ciobanu" :018: |
|
Inregistrat: 10/23/2008 Mesaje: 869
| cand eram in vorba ii ziceam tigrut iar el imi zicea amore. acum ii zic bire' iar el cand are chef imi zice ca pe vremuri: amore!:002: |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| EU i spun iubi,ubi si el imi zice tutu!!! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Cateodata ii spun Marie,dupa soacra, ca tare bine seamana ,mai ales cand sta in povesti ca ea(a se citi-barfa) |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| carla wrote:Cateodata ii spun Marie,dupa soacra, ca tare bine seamana ,mai ales cand sta in povesti ca ea(a se citi-barfa) Noi nu prea ne alintam, incercase el pe la inceput sa-mi zica "papusica"...Hmm pai ...prietene asa le ziceai si altora cand eram prieteni si credeai tu ca nu sunt atenta E, hai sa nu fiu rea...doar numele ni-l alintam, eu ii zic lui Iulicutza si el mie Madalinutza. |
|
Inregistrat: 4/30/2009 Mesaje: 585
| eu imi alint sotul... "grasule" cu toate k e inalt si slab "pis" "pisiecule" iar cind am chef de misto ii spun "dl.Bara" (dupa numele de familie) si el imi spune "iubita" si "papusa"(mai rar papusa ) |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| carla wrote:Cateodata ii spun Marie,dupa soacra, ca tare bine seamana ,mai ales cand sta in povesti ca ea(a se citi-barfa)
|
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Sotiorul meu ma striga tiganco (mi se trage de cand ma vopseam bruneta) sau iu (de la iubire)
eu ii spun caro (draga) sau "baba" cand imi vine cu idei din alea de la mama-sa vechi de 100 de ani.
si cateodata mai este si motanel |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| carla wrote:Cateodata ii spun Marie,dupa soacra, ca tare bine seamana ,mai ales cand sta in povesti ca ea(a se citi-barfa) ....noi, iubire........ |
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Mi-a placut tare ideea cu soacra.... Noi ne alintam prin..."bui"...cuvant inventat de mine.....la inceput incercam sa il dezvat de "bai" si ma cam zgaraia la urechi"pui" asa ca le-am combinat....si a iesit "bui" :018: Il folosim reciproc... |
|
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| De cele mai multe ori ne adresam cu BEBE - poate si unde ne dorim atat de mult, iar el imi mai spusne "pufos" cand sunt cumite cica Ne mai alintam mai rar cu gurita, iubi, dragoste, etc |
|
|