Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Cred ca fiecare dintre noi isi striga sotul si prin alte nume de alint.As vrea sa aflam mai multe despre cu ce nume ne alintam sotul. Eu una niciodata nu-i spun pe nume,el este dulceata mea si Pitzi(fiindca e ca un motanel si asteapta tot timpul alintat)si eu sunt Chiupi ceva rotund si tare moale la atingere.Fetelor va astept si pe voi cum va alintati iubitzeii vostri. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Eu ii mai spun Haimon cand vreau sa-l indulcesc... sau Haimkele mai ironic asa Haim imi zice pe nume... tare romantic de fapt este printre singurii care imi spune pe numele intreg si uite asa il face mai special ( pe el si pe nume ) |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Nu-l mai alint deloc, cand ii spun tati sau daddy deja se simte alintat . Inainte s-o avem pe Karina ne mai alintam cu Piu, dupa aia numai cu mami si tati sau pe nume, ca derutam copila . |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu ii zic tati sau puiu' sau Luci...El imi zice zana mea sau puiu' |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| ... tzutzu... iubitu'... Dada (cu caciulitze pe a-uri)... sau panselutza ... iar eu sunt printesa, frumusetzea sau iubita lui |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
|
Inainte am fost pe rand Mitzule , Dudule ...... Acum eu sunt Oana si mami el e taty si cand sunt suparata pe el - Marius ! Si deja stie ca dace e Marius in secunda aia, e de rau ! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| apropo cind vreau sa vorbesc ceva serios cu sotul meu sau ma suparat si eu il strig direct:Yohanan si el stie ce urmeaza....... |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Inainte ne alintam mai mult si acum dar mai putin.Imi zicea pui,iubi sau p..a .Eu il alintam tot iubi.Acum ii zic tati sau cum a zis si Oana i zic pe numele lui Aurelian si atunci e pe un ton cu accent de cearta. . |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| cand este bine : tati si mami, Drag si Crisa
cand este suparare, cu tonul mai ridicat : tactule si mato :003: :004:
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| cris22tyna wrote:...
|
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| In decursul a 10 ani si jumatate sotul m-a alinatat in multe feluri : chuchi, mitzi, pisi . " bita , bitulina" au fost care mi-au placut cel mai mult , dar s-a oprit de vreo 6 ani la iubi si grasa ( de am auzit-o si pe Kari imitandu-l si ma striga si ea " gataa" . Inainte mai era cum era , ca aratam bine dar dupa ce am nascut nu prea mai suna bine .
Eu pe sot l-am alintat cam la fel : chuchi ( de fapt eu am inceput), pisi, papi ( cum il am si in telefon)apoi ca si el, il alint Iubi si tatutz ( sau tati) .
Iar cand e treaba serioasa il strig Adi iar el Tatiana |
|
| cris22tyna wrote:cand este bine : tati si mami, Drag si Crisa
Cum mai Crisa ... tactule ?... numai de certat nu va certati cand va spuneti asa , pe mine m-ar apuca rasul |
|
| nu ?! pai si pe noi ne mai apuca rasul, in momentele de cearta .... nu prea stam certati mult timp, ca ne mananca limba |
|
| cris22tyna wrote: nu ?! pai si pe noi ne mai apuca rasul, in momentele de cearta .... nu prea stam certati mult timp, ca ne mananca limba
Imi imaginez ... la ce nebuni sunteti (in sensul placut al cuvantului ) |
|
| taty wrote:Imi imaginez ... la ce nebuni sunteti (in sensul placut al cuvantului ) multumim |
|
|