Cu ce ii lasati sa va ajute?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sousourel
Scris: Saturday, August 16, 2008 4:15 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Bravo puiuti! Karina, se vede ca esti mai preocupata decat Darius de limpezimea paharelorras ... sau poate de calitatea apeibounce
carmenush
Scris: Sunday, September 21, 2008 1:54 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/18/2008
Radu ma ajuta la dat cu aspiratorul, la sters mobila si oglinzile sau geamurile de la vitrine. Ar da el si cu matura dar nu-l las decat in curteras ca daca il las in casa cine stie pe unde aterizeaza maturaras
Mela
Scris: Sunday, September 21, 2008 2:22 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
noi avem 2 perii de-alea mici,gen matura fara coada,cate una pentru fiecare,sa-i vedeti ce spor la treaba au cand ii apuca pe amandoialbinita albinita

si nici nu au ce sa distruga cu alea,se simt si ei utili,asta-i cel mai importantyes
tessy
Scris: Thursday, December 4, 2008 5:04 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Si la noi cei mici spala vasele, de trebuie sa-i schimbi pana la piele apoi, dau cu aspiratorul, si baga o multime de jucarii marunte in el...Mai nou Ilinca si-a facut o pasiune din aranjatul hainelor, le scoate din sertare si le impatureste. Problema apare cand se plictiseste si lasa in urma un morman mare pe care trebuie sa-l sorteze mami si sa le puna la loc.
carla
Scris: Tuesday, January 27, 2009 11:15 AM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Cristian,la concurenta cu Bogdan mi-au facut azi pesmet din paine:
Rody
Scris: Tuesday, January 27, 2009 11:22 AM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Cristian si Bogdanel ce harnicuti sunteti voibravo bravo bravo bravo Va pupa mama scumpilorangel angel angel
raly
Scris: Tuesday, January 27, 2009 12:05 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Crostian,Bogdanel ce harnicuti sunteti voi!computerlove computerlove bravo bravo bravo
teea09
Scris: Tuesday, January 27, 2009 12:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/31/2008
Ferlicitari flacai pentru cat de harnicuti sunteti pupici
petro
Scris: Tuesday, January 27, 2009 12:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
Bogdanel, Cristian bravo bravo bravo Sunteti tare harnicuti!newclap

Darius ma ajuta sa duc gunoiul. Cand merge careva sa duca cosul de gunoi trebuie sa ii punem ceva intr-un sac de plastic sa duca si el ceva. Toata chestia asta a luat insa asa o amploare incat pe langa orice tomberon sau cos de gunoi trecem trebuie sa aruncam cate ceva.nervi nervi nervi Niciodata nu mi-am dat seama cate tomberoane sunt in orasul asta. Si cu toate ca numarul lor e mare, tot e plin de gunoaie aruncate la intamplare. nervi nervi nervi
ingerash
Scris: Tuesday, January 27, 2009 12:47 PM
Nivel

Inregistrat: 1/17/2008
Bogdanel, Cristianfirstprize bravo!newclap newclap newclap pupici pupici mami ai ajutoryes

Dariusrasce perseverent esti.
petro copii ne arata de multe ori ca trebuie sa fim constienti de multe din jurul nostru.
Madalina imi arata de vreo doua zile sa ma uit la geam si azi ce crezi,la ajutat pe tati sa repare jaluzelelehohot ,tot imi arata si a mers la geam si a tras de jaluzele,bara de sus nu statea bine intepenita si ea vazuse distanta dintre bara de sustinere si perete,ma gandesc daca cadeapale .

Ionut cand fac mancare imi da la indemana ce am nevoie,cred ca va fi bucatar ,ii place sa priveasca cand gatescdance
carla
Scris: Tuesday, January 27, 2009 12:51 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Da,am ajutor,acuma trebuie sa aspirhohot
bereea
Scris: Tuesday, January 27, 2009 1:15 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ce ajutoare aveti fetelor.newclap

Lasa Carla, chiar daca trebuie sa aspiri dupa, se merita cand ii vezi ca vor sa te ajute.Azi dupa -amiaza ne-am propus - eu si fiica-mea- sa facem paine si un gateau de patate impreuna.
madanuta
Scris: Tuesday, January 27, 2009 1:17 PM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2007
Pai...sa va spun si eu la cate ma ajuta fata mea(9 ani): sterge praful, pune aspiratorul, duce gunoiul, daca fac salata de beuf curata de coaja cartofii fierti, spala vasele...dar sa nu va inchipuiti ca le face in fiecare zi...ca vine de la scoala la 4, doua zile mai are si pregatiri, dar bine ca mai face si cate ceva in casa...
dance dance dance
Cris-DL
Scris: Tuesday, January 27, 2009 1:34 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
Si Deea ma ajuta, dar numai cand are chef. Acum sarcina ei este dusul pampersului lui Luca. Ma ajuta si la baita -ea ii spala piciorusele, tati putza si eu restul hohot.
Isi face curant in camera... mai ales cand vrea la calculator. Da cu mopul si spala vasele cu mareeee placere -se uda pana la cot... dar o las.
In general, o las sa ma ajute, cand vrea -indiferent de situatie- dar sunt cu ochii pe ea. Mai nou insista sa-i faca si lapticul lui Luca -o fascineaza masura formulei- chiar a incercat sa manance cu ea- in loc de lingurita.

Am uitat de Luca... ma ajuta si el -zambind frumos la mine... mai nou "haraie" cand ii vorbesc -ma lumineaza ! coeur
ingerash
Scris: Tuesday, January 27, 2009 1:42 PM
Nivel

Inregistrat: 1/17/2008
ce scumpi santcoeur coeur angel pupici dragi copilasipupici pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.