Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Bravo puiuti! Karina, se vede ca esti mai preocupata decat Darius de limpezimea paharelor ... sau poate de calitatea apei |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/18/2008 Mesaje: 968
| Radu ma ajuta la dat cu aspiratorul, la sters mobila si oglinzile sau geamurile de la vitrine. Ar da el si cu matura dar nu-l las decat in curte ca daca il las in casa cine stie pe unde aterizeaza matura |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| noi avem 2 perii de-alea mici,gen matura fara coada,cate una pentru fiecare,sa-i vedeti ce spor la treaba au cand ii apuca pe amandoi
si nici nu au ce sa distruga cu alea,se simt si ei utili,asta-i cel mai important |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si la noi cei mici spala vasele, de trebuie sa-i schimbi pana la piele apoi, dau cu aspiratorul, si baga o multime de jucarii marunte in el...Mai nou Ilinca si-a facut o pasiune din aranjatul hainelor, le scoate din sertare si le impatureste. Problema apare cand se plictiseste si lasa in urma un morman mare pe care trebuie sa-l sorteze mami si sa le puna la loc. |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Cristian,la concurenta cu Bogdan mi-au facut azi pesmet din paine: |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Cristian si Bogdanel ce harnicuti sunteti voi Va pupa mama scumpilor |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Crostian,Bogdanel ce harnicuti sunteti voi! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Ferlicitari flacai pentru cat de harnicuti sunteti |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Bogdanel, Cristian Sunteti tare harnicuti!
Darius ma ajuta sa duc gunoiul. Cand merge careva sa duca cosul de gunoi trebuie sa ii punem ceva intr-un sac de plastic sa duca si el ceva. Toata chestia asta a luat insa asa o amploare incat pe langa orice tomberon sau cos de gunoi trecem trebuie sa aruncam cate ceva. Niciodata nu mi-am dat seama cate tomberoane sunt in orasul asta. Si cu toate ca numarul lor e mare, tot e plin de gunoaie aruncate la intamplare. |
|
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Bogdanel, Cristian bravo! mami ai ajutor
Dariusce perseverent esti. petro copii ne arata de multe ori ca trebuie sa fim constienti de multe din jurul nostru. Madalina imi arata de vreo doua zile sa ma uit la geam si azi ce crezi,la ajutat pe tati sa repare jaluzelele ,tot imi arata si a mers la geam si a tras de jaluzele,bara de sus nu statea bine intepenita si ea vazuse distanta dintre bara de sustinere si perete,ma gandesc daca cadea .
Ionut cand fac mancare imi da la indemana ce am nevoie,cred ca va fi bucatar ,ii place sa priveasca cand gatesc |
|
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Da,am ajutor,acuma trebuie sa aspir |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Ce ajutoare aveti fetelor.
Lasa Carla, chiar daca trebuie sa aspiri dupa, se merita cand ii vezi ca vor sa te ajute.Azi dupa -amiaza ne-am propus - eu si fiica-mea- sa facem paine si un gateau de patate impreuna. |
|
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Pai...sa va spun si eu la cate ma ajuta fata mea(9 ani): sterge praful, pune aspiratorul, duce gunoiul, daca fac salata de beuf curata de coaja cartofii fierti, spala vasele...dar sa nu va inchipuiti ca le face in fiecare zi...ca vine de la scoala la 4, doua zile mai are si pregatiri, dar bine ca mai face si cate ceva in casa... |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Si Deea ma ajuta, dar numai cand are chef. Acum sarcina ei este dusul pampersului lui Luca. Ma ajuta si la baita -ea ii spala piciorusele, tati putza si eu restul . Isi face curant in camera... mai ales cand vrea la calculator. Da cu mopul si spala vasele cu mareeee placere -se uda pana la cot... dar o las. In general, o las sa ma ajute, cand vrea -indiferent de situatie- dar sunt cu ochii pe ea. Mai nou insista sa-i faca si lapticul lui Luca -o fascineaza masura formulei- chiar a incercat sa manance cu ea- in loc de lingurita.
Am uitat de Luca... ma ajuta si el -zambind frumos la mine... mai nou "haraie" cand ii vorbesc -ma lumineaza ! |
|
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| ce scumpi sant pupici dragi copilasi |
|
|