Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Daria e responsabila cu pampersii de dus la cos.Eu ii mai arunc in virtutea inertiei si uit de ei dar am catel de nadejde care vine si strange in urma mea Arti ma ajuta si el ...la starea de spirit |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| t-mihaela wrote: Arti ma ajuta si el ...la starea de spirit
, Arti. |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Multumim |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Alina wrote:Tare de tot, Inger. Ionut, pregateste-te de varuit, Madalina, tu, de spalat hainute.
am un mare ajutor la zugravit si spalat hainute
Arti |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ce de copilasi harnici
Victor are urmatoarele "responsabilitati" : duce pampersul, se incalta/ descalta singur, pune/ scoate rufe in/ din masina (si cand trebuie si cand nu ), "sapa" in gradina (daca am noroc nu scoate si plantele), manaca singur, isi duce farfuria/ cana in chiuveta (mai vrea sa le si spele...aoleu!), aduna (eventual) jucariile risipite prin casa, "parcheaza" seara excavatoarele in garaj si ajuta la orice i se pare interesant. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Victor, . |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Bravo copilasi cuminti |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Pupam harnicutii. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Bravo pentru pitici, dar si pentru mamici. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Al meu ajuta tot timpul. Si nu numai pe noi. A ajutat de multe ori si vecinii. (la udat de flori, maturat, le deschide usa cand au bagaje in mana etc) Cel mai mult sare la ajutor la udatul florilor si la facut mancare. Cu facutul curateniei sta teribil de prost, adica pe cand termin de strans jucariile, le "aranjeaza" prin camera, de parca n-as fi facut nimic. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Azi domnisoara mea a ajutat-o pe bona ei (care imi face si curatenia in casa) sa spele pe jos.Numai ca a spalat in alta parte decat i se spusese si bona , nestiind ca e ud, a luat o tranta buna. Ale , foarte serioasa, i-a spus: "vezi ce se intampla daca nu te uiti pe unde mergi?" |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ai mei sunt prea mici ca sa ma ajute (7 luni.....si 3 ani) insa cel mare imi mai da legumele la bucatarie ...mai sparge cateo farfurie (ma scapa de spalatul ei )duce painea si servetelele la masa etc |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| trebuie neaparat sa ma laud cu baiatul meu,care e atat de harnic si grijuliu,ca de multe ori imi vine sa urlu la el,doar sa ma lase sa imi vad de treaba,dar el saracul nu stie ca ma deranjeaza ci vrea doar sa ma ajute deci...cand e vorba de facut ciorba,el isi ia scaunul si vine sa ii deau toate legumele in mana sa le bage el in apa cand spalam hainele,el ar vrea sa puna detergentul si balsamul uneori ia matura sa mature prin casa ultima data cand am cumparat paine(nu mai stiu exact ziua,luni..marti..?!?!) fara sa ii zica nimeni nimic,s-a dus in bucatarie si a bagat toata painea in congelator(stie ca acolo tinem noi painea) cand ajungem cu cumparaturile,el e primul la ajutat sa le punem fiecare la locul lui punga cu sticle e al lui ca sa duca la gunoi ceea ce nu vrea sa faca...e sa duca pampersul la gunoi
ce mai...am un baiat harnic...lasa oricand jucariile doar sa vina sa ma ajute |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Fluturas o sa fie foarte incintata nora ta cind va constata ca Darius stie sa gateasca... Stiu ca si eu am fost incintata de Marius ca stia sa faca mai mult decit niste oua prajite sau cartofi prajiti. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Bravo, Darius , esti baiat mare si harnic Sa-i fii de ajutor mamei toata viata |
|
|