Cu ce ii lasati sa va ajute?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
katy_lumika
Scris: Wednesday, June 18, 2008 11:48 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/14/2008
stele_pe_cer wrote:

Fata draga, esti normalacyclops cyclops cyclops ?

Kiar ca offff... alt "user" in suferinta...
Vestea buna e ca bolile psihice se trateaza, vestea proasta e ca nu definitiv.

Parerea mea sincera este ca exagerezi. Este exclus sa ai dreptate tot timpul, pe deasupra sa mai si jignesti.
Daca stii sa iei ca atare un adevar de la o amica, fara sa te superi, ma bucur, daca nu...asta e.
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, June 18, 2008 12:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
katy_lumika wrote:

Parerea mea sincera este ca exagerezi. Este exclus sa ai dreptate tot timpul, pe deasupra sa mai si jignesti.
Daca stii sa iei ca atare un adevar de la o amica, fara sa te superi, ma bucur, daca nu...asta e.

Eu zic ca se vede clar cine pe cine jigneste.Eu nici macar nu am facut aluzie la cineva, doar o remarca haioasa care ma includea si pe mine, dar...continuarea s-o scrie cine vrea si dupa cum il taie capul.

Cu dreptatea...subiect lung care nu are legatura cu topicul asta si nici cu postarile mele.
leut
Scris: Wednesday, June 18, 2008 1:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Pe mine ma mira, si na, nu pot sta linistita ras , faptul ca postarea lui Stelutze a fost haioasa si nu jignea pe nimeni, aia cu "geniile la romani". Cel putin eu asa ma tratat-o. Mai mult, Alyna, si tu ai recunoscut intr-o postare ulterioara.
Stele, de multe ori sinceritatea sau chiar faptul ca esti mai glumeata poate fi inteleasa eronat. Si tu stii prea bine!
Mie mi s-a intamplat. Alyna, o cunosc "virtual" pe Stele de multisor si-i citesc mesajele fara sa ma gandesc ce lucruri ascunse ascunde.
Sper ca n-am deranjat pe nimeni...
Alina
Scris: Wednesday, June 18, 2008 1:17 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Haideti sa nu picam in off topic. sic sic sic

Revenind la subiect, eu nu prea am cu ce ma lauda la acest capitol, nici cu Catinca, cu atat mai putin cu Tudor. Eu zic ca au viata inainte si timp berechet sa munceasca.
Singurul lucru la care chiar vreau sa ma ajute este sa ma asculte. Din pacate nu-mi iese 100%.

pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici pupici
leut
Scris: Wednesday, June 18, 2008 1:24 PM
Nivel

Pai sa intru si eu "in topic"...Alex e foarte ordonata, am mai scris pe undeva... Daca un lucru e pus undeva si e deranjat, cand trece pe langa el, il pune la loc. Isi aduna jucariile si daca-i spum ceva, sa-mi aduca ceva spune "imediat mami", si face. E o scumpa. Imi place cum imi raspunde de fiecare data.
S-o pupe mama de fata!pupici
Alyna
Scris: Wednesday, June 18, 2008 1:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

leut wrote:
Pe mine ma mira, si na, nu pot sta linistita ras , faptul ca postarea lui Stelutze a fost haioasa si nu jignea pe nimeni, aia cu "geniile la romani". Cel putin eu asa ma tratat-o. Mai mult, Alyna, si tu ai recunoscut intr-o postare ulterioara.
Stele, de multe ori sinceritatea sau chiar faptul ca esti mai glumeata poate fi inteleasa eronat. Si tu stii prea bine!
Mie mi s-a intamplat. Alyna, o cunosc "virtual" pe Stele de multisor si-i citesc mesajele fara sa ma gandesc ce lucruri ascunse ascunde.
Sper ca n-am deranjat pe nimeni...

Alina,scuze pentru un ultim off topicflowers Leut..m-a deranjat ca postarea a venit imediat dupa a mea(ciudat ca pana atunci nu a avut asta de spus) si mi-a parut ca are o doza mare de sarcasm in ea.Ca sa clarific,chiar am intrebat daca mi s-a parut mie..In loc de un raspuns diplomat,am primit replicile lui Stele,care au culminat cu concluzia ca eu sunt "nebuna"si am nevoie de ajutor.Eu nu stau sa discut integritatea mintala a nimanui.Au fost multe replici acide si deplasate ale lui Stele pe forum,dar m-am abtinut de la orice comenatrii pentru a nu starni discutii.Acum am fost eu atacata si normal ca am reactionat defensiv.Era destul sa renunte la superioritate si egoismul auto-proclamat si sa-mi raspunda frumos.Nu mai vreau sa alimentez acest conflict,asa ca nu voi mai raspunde la nici o provocare.O zi buna tuturorpupici
leut
Scris: Wednesday, June 18, 2008 1:32 PM
Nivel

Alyna, stiu ca ti-a trecut, da' un pup mare de la mine primesti? pupici
Stelute, uite unul si pentru tinepupici maaaaaaaaaare!
Alyna
Scris: Wednesday, June 18, 2008 1:33 PM
Nivel

leut wrote:
Alyna, stiu ca ti-a trecut, da' un pup mare de la mine primesti? pupici

Sigur ca primescflowers Si dau si inapoipupici pupici pupici pupici

Mela
Scris: Wednesday, June 18, 2008 4:44 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
deci,fiica-mea e un copil roman si da,e geniu in ale curatenieiras
cred ca am mai scris pe undeva cam ce face ea:ii place sa-si aranjeze hainele in dulap(eu nu i-am cerut asta niciodata,o face pentru ca vrea),mai da cu aspiratorul,cu mopul,ar spala vase intreaga zi dar nu o las pentru ca sunt satula de cata apa da pe jos uneori,ma ajuta la intins haine,la magazin pune ea cumparaturile in cos,ma ajuta sa duc plasa daca are chef,are grija de fratele ei sa nu cada din pat,sa nu puna mana la prize,il spala,imi aduce scutece si servetele cand il schimb...
nici Mihaita nu se lasa la ea:da cu aspiratorul 2 minute si apoi se plictiseste,in schimb ar sta toata ziua cu mopul in mana hohot duce mizeria la gunoi,daca gaseste haine prin casa le baga in dulap claie peste gramada...
ce mai,peste cativa ani o sa faca ei toata treaba in casadance
katy_lumika
Scris: Wednesday, June 18, 2008 4:52 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Si Luana ma ajuta la supermarket...la cheltuit banutihohot
Cristy
Scris: Wednesday, June 18, 2008 5:18 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
katy_lumika wrote:

hohot hohot Sper sa nu facem cumparaturi vreodata impreuna cu fetele noastre la un loc....altfel riscam sa dam faliment hohot hohot

si ale mele ar pune tot magazinul in cos, norucul meu ca este limitat altfel cyclops
petro
Scris: Thursday, June 19, 2008 8:39 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
katy_lumika wrote:

Luana nu vrei sa vi pe la mine... ca si mie-mi place sportul asta. Sotul meu stie cel mai bine ras. Acum am motivatie si mai mare de cand e Darius ras
TeosOf
Scris: Thursday, June 19, 2008 10:01 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Mi-a placut mult topicul si ma bag si eu, chiar daca nu am prea mult timp.
Isabelle, chiar daca e mai mare, are 12 ani si cateva luni, nu am pus-o sa ma ajute. Ea trebuie doar sa-si tina in ordine cartile si jucariile si sa-si mai scoata mancarea din frigider, daca e singura acasa. Consider ca, mai ales, fiind fata, se va satura, cand va fi la casa ei, de cata treaba/munca va avea de facut. Nici pe mine nu m-a pus mama la nimic, cat am stat la ea, pana la 25 de ani, iar acum fac toata treaba in casa, dar nu ma plang.
O mai trimit pe Isabelle la cumparaturi, cand eu mai uit cate ceva, sau daca nu am timp.
ingerash
Scris: Sunday, June 22, 2008 4:50 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Ionut ma ajuta la omorat tantarihohot hohot hohot si murdarit peretiras ,la cumparaturi imi goleste portofelulhainoroc ,duce hainele murdare la spalat si cand gatesc trage cu ochiulcyclops .Poate in viitor va face si mancarethumright
Madalina,duce pampersul la gunoi,duce hartiute la cosul de gunoi,sterge praful cu haine din dulapuff ,da cu aspiratorul,si imita tot ce facyes
Ma mandresc cu eidance dance dance flowers flowers flowers flowers
Alina
Scris: Sunday, June 22, 2008 5:05 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Tare de tot, Inger. Ionut, pregateste-te de varuit, Madalina, tu, de spalat hainute.pupici pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.