Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| stele_pe_cer wrote:Fata draga, esti normala ? Kiar ca offff... alt "user" in suferinta... Vestea buna e ca bolile psihice se trateaza, vestea proasta e ca nu definitiv.
Parerea mea sincera este ca exagerezi. Este exclus sa ai dreptate tot timpul, pe deasupra sa mai si jignesti. Daca stii sa iei ca atare un adevar de la o amica, fara sa te superi, ma bucur, daca nu...asta e. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| katy_lumika wrote:
Parerea mea sincera este ca exagerezi. Este exclus sa ai dreptate tot timpul, pe deasupra sa mai si jignesti. Daca stii sa iei ca atare un adevar de la o amica, fara sa te superi, ma bucur, daca nu...asta e.
Eu zic ca se vede clar cine pe cine jigneste.Eu nici macar nu am facut aluzie la cineva, doar o remarca haioasa care ma includea si pe mine, dar...continuarea s-o scrie cine vrea si dupa cum il taie capul.
Cu dreptatea...subiect lung care nu are legatura cu topicul asta si nici cu postarile mele. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Pe mine ma mira, si na, nu pot sta linistita , faptul ca postarea lui Stelutze a fost haioasa si nu jignea pe nimeni, aia cu "geniile la romani". Cel putin eu asa ma tratat-o. Mai mult, Alyna, si tu ai recunoscut intr-o postare ulterioara. Stele, de multe ori sinceritatea sau chiar faptul ca esti mai glumeata poate fi inteleasa eronat. Si tu stii prea bine! Mie mi s-a intamplat. Alyna, o cunosc "virtual" pe Stele de multisor si-i citesc mesajele fara sa ma gandesc ce lucruri ascunse ascunde. Sper ca n-am deranjat pe nimeni... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Haideti sa nu picam in off topic.
Revenind la subiect, eu nu prea am cu ce ma lauda la acest capitol, nici cu Catinca, cu atat mai putin cu Tudor. Eu zic ca au viata inainte si timp berechet sa munceasca. Singurul lucru la care chiar vreau sa ma ajute este sa ma asculte. Din pacate nu-mi iese 100%.
|
|
| Pai sa intru si eu "in topic"...Alex e foarte ordonata, am mai scris pe undeva... Daca un lucru e pus undeva si e deranjat, cand trece pe langa el, il pune la loc. Isi aduna jucariile si daca-i spum ceva, sa-mi aduca ceva spune "imediat mami", si face. E o scumpa. Imi place cum imi raspunde de fiecare data. S-o pupe mama de fata! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| leut wrote:Pe mine ma mira, si na, nu pot sta linistita , faptul ca postarea lui Stelutze a fost haioasa si nu jignea pe nimeni, aia cu "geniile la romani". Cel putin eu asa ma tratat-o. Mai mult, Alyna, si tu ai recunoscut intr-o postare ulterioara. Stele, de multe ori sinceritatea sau chiar faptul ca esti mai glumeata poate fi inteleasa eronat. Si tu stii prea bine! Mie mi s-a intamplat. Alyna, o cunosc "virtual" pe Stele de multisor si-i citesc mesajele fara sa ma gandesc ce lucruri ascunse ascunde. Sper ca n-am deranjat pe nimeni...
Alina,scuze pentru un ultim off topic Leut..m-a deranjat ca postarea a venit imediat dupa a mea(ciudat ca pana atunci nu a avut asta de spus) si mi-a parut ca are o doza mare de sarcasm in ea.Ca sa clarific,chiar am intrebat daca mi s-a parut mie..In loc de un raspuns diplomat,am primit replicile lui Stele,care au culminat cu concluzia ca eu sunt "nebuna"si am nevoie de ajutor.Eu nu stau sa discut integritatea mintala a nimanui.Au fost multe replici acide si deplasate ale lui Stele pe forum,dar m-am abtinut de la orice comenatrii pentru a nu starni discutii.Acum am fost eu atacata si normal ca am reactionat defensiv.Era destul sa renunte la superioritate si egoismul auto-proclamat si sa-mi raspunda frumos.Nu mai vreau sa alimentez acest conflict,asa ca nu voi mai raspunde la nici o provocare.O zi buna tuturor |
|
| Alyna, stiu ca ti-a trecut, da' un pup mare de la mine primesti? Stelute, uite unul si pentru tine maaaaaaaaaare! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| leut wrote:Alyna, stiu ca ti-a trecut, da' un pup mare de la mine primesti?
Sigur ca primesc Si dau si inapoi
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| deci,fiica-mea e un copil roman si da,e geniu in ale curateniei cred ca am mai scris pe undeva cam ce face ea:ii place sa-si aranjeze hainele in dulap(eu nu i-am cerut asta niciodata,o face pentru ca vrea),mai da cu aspiratorul,cu mopul,ar spala vase intreaga zi dar nu o las pentru ca sunt satula de cata apa da pe jos uneori,ma ajuta la intins haine,la magazin pune ea cumparaturile in cos,ma ajuta sa duc plasa daca are chef,are grija de fratele ei sa nu cada din pat,sa nu puna mana la prize,il spala,imi aduce scutece si servetele cand il schimb... nici Mihaita nu se lasa la ea:da cu aspiratorul 2 minute si apoi se plictiseste,in schimb ar sta toata ziua cu mopul in mana duce mizeria la gunoi,daca gaseste haine prin casa le baga in dulap claie peste gramada... ce mai,peste cativa ani o sa faca ei toata treaba in casa |
|
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Si Luana ma ajuta la supermarket...la cheltuit banuti |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| katy_lumika wrote:Si Luana ma ajuta la supermarket...la cheltuit banuti
Sper sa nu facem cumparaturi vreodata impreuna cu fetele noastre la un loc....altfel riscam sa dam faliment
si ale mele ar pune tot magazinul in cos, norucul meu ca este limitat altfel |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| katy_lumika wrote:Si Luana ma ajuta la supermarket...la cheltuit banuti
Luana nu vrei sa vi pe la mine... ca si mie-mi place sportul asta. Sotul meu stie cel mai bine . Acum am motivatie si mai mare de cand e Darius |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Mi-a placut mult topicul si ma bag si eu, chiar daca nu am prea mult timp. Isabelle, chiar daca e mai mare, are 12 ani si cateva luni, nu am pus-o sa ma ajute. Ea trebuie doar sa-si tina in ordine cartile si jucariile si sa-si mai scoata mancarea din frigider, daca e singura acasa. Consider ca, mai ales, fiind fata, se va satura, cand va fi la casa ei, de cata treaba/munca va avea de facut. Nici pe mine nu m-a pus mama la nimic, cat am stat la ea, pana la 25 de ani, iar acum fac toata treaba in casa, dar nu ma plang. O mai trimit pe Isabelle la cumparaturi, cand eu mai uit cate ceva, sau daca nu am timp. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Ionut ma ajuta la omorat tantari si murdarit pereti ,la cumparaturi imi goleste portofelul ,duce hainele murdare la spalat si cand gatesc trage cu ochiul .Poate in viitor va face si mancare Madalina,duce pampersul la gunoi,duce hartiute la cosul de gunoi,sterge praful cu haine din dulap ,da cu aspiratorul,si imita tot ce fac Ma mandresc cu ei |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Tare de tot, Inger. Ionut, pregateste-te de varuit, Madalina, tu, de spalat hainute. |
|
|