Cu ce doarme copilul vostru?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roxie
Scris: Tuesday, November 25, 2008 5:55 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
Moamaaaa... ai mei cand merg la culcare au in brate un morman de plusuri, cand le fac biberonul de culcare, si le zic :lapticul! incep sa isi adune disperati din toata casa jucariile cu care dorm, le iau in brate, le mai cad, se opresc sa le ridice, cad altele, toate astea in fuga spre dormitor...
deci Denisa doarme de la 1 an cu un ursulet verde (grasanul verde, pe scurt grasanu') si mai nou cu o pisi, plus elefantelu' plus caracatita (caratatzia). Mihnea doarme cu un catelus si cu un ursulet (uletzu') mai avea mai de mult un Tweety, si acum cu niste masinute, uneori. Si Mihnea cu suzi, bineinteles. ras
mariutza_mea
Scris: Tuesday, November 25, 2008 7:51 PM
Nivel

Inregistrat: 10/5/2008
fetita mea nu doarme fara suzeta..in rest nu pot sa zic ca nu adoarme fara vreun maimutoi de plus sau ceva..prefera sa ia un ursulet de plus sau un catel in brate atunci cand se urca singura in pat la nanita.daca o chem eu in pat nu e neaparat sa aiba langa ea vreo jucarie..insa am observat ca noaptea strange pernuta in brate sau pune un picior peste ea..insa sub nici o forma nu adoarme fara suzeta ras
bulinutza
Scris: Wednesday, March 9, 2011 1:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/14/2007
tare dragutz topicul asta...

Noi nu avem nicio jucarie preferata...in schimb o avem pe RICA-PATURICA!!! Fara ea nu se poate!!! De cand s-a nascut Alexandra, doarme cu ea. Daca o spal trebuie sa avem inlocuitor (noroc ca accepta alta, aceeasi textura dar alta culoaresic )

E tare dragutza...ii e tare draga...nu putem pleca nicaieri fara ea...hohot
Ange blanc
Scris: Wednesday, March 9, 2011 2:19 PM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
"Pusica miau" si papusica Tami. ras ras
delfinasa
Scris: Wednesday, March 9, 2011 2:58 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
ras Bulinutzo, vezi ca paturicile pot creea o dependenta feroceras. Fii-mea are o prietena care nici acum la 5 ani jumate nu se desparte de paturica ei de beberas. Cand vine pe la noi, apare pitica si imediat si trena ras. Maica-sa zice ca e foc pe paturica aia, nu are inlocuitor...a ajuns jerpelita, c-o cara peste tot: parc, magazine, vizite, vacante, iar la somn e indispensabila.

Cat a fost mica, K n-a avut un obiect preferat la somn. Eu eram aia preferata. Acum seara de seara isi alege cu cine sa doarma din mormanul de animale. Mai are dimineti in care vine peste mine dupa ce pleaca taica-su si bineinteles ca-si aduce si prietenul de somn si il uita la noi. Si uite-asa usor-usor se muta ferma de animale la noi in pat si cand e aglomeratie mare si incep sa le gasesc ba sub perne, ba pe sub plapuma, le fac vant inapoi acasa la eleras.
Mela
Scris: Wednesday, March 9, 2011 3:14 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Lara o are pe Lucy (o catelusa jumate cat ea cu care doarme) iar Mihaita are "boaca" (adica o broasca verde).dar nu dorm de multa vreme cu ele,sa fie vreo jumate de an de cand au prieteni de somn.
Alexandra doarme cu...suzeta ras
miriam
Scris: Wednesday, March 9, 2011 3:38 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
chiar ca este dragut topicul, noi nu avem jucarioara cu care sa dormim, doar sa fim in pat cu mami si tati putin timp inainte de culcare si apoi se cere la el in patut. Acum de vreo luna am luat 2 bete de la pat si se urca singur in el.
S-a intamplat doar odata, pe la un an jumatate, ca si-a udat perna intr-o seara, si i-am pus alta . Dar ce sa doarma, nu vroia sa se stea jos deloc, plangea intr-una, pana ne-am prins care-i problema.Asa ca am infasurat-o intr-un prosop pe cea uda si i-am pus-o lui, si asa a adormit.
Mai stiu o cunostinta la care-i doarme fetita cu mana in parul ei, dimineata cu greu o pacaleste sa puna o papusa cu par lung sa aiba ea de ce se tine.
Crestere mare la puiutii vostri !!!
danab
Scris: Thursday, March 10, 2011 8:18 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Delfinasa, si noi suntem in situatia colegei Karinei ras Miru si acum doarme cu "pernutza noua" - fata de perna de la 1 an jumatate. Acum o iau dupa mine, oriunde am merge si tb sa dormim noaptea, ca e jale. Am uitat-o acasa in 2009 de Craciun si a fost cam greu, i-am impaturit prosopul de fata alb si pufos si s-a mai consolat, dormea cu el in brate si mi-a reprosat de 100 de mii de ori ca i-am uitat pernuta, si, uneori isi mai aduce aminte si acum, la un an distanta ras
Noroc (ptiu! ptiu!) ca nu o ia in vizitele scurte si noroc ca mai am 2 de rezerva - una e pt gradinita si una de schimb acasa.maseluta
Anelise
Scris: Thursday, March 10, 2011 8:27 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Ce frumos! coeur La noi multe fete stiu, gazutza e nelipsita si nu doar de la somn. O mai scapa seara din patut daca se mai joaca pana adoarme si e prapad. Imi dau seama dupa cum scanceste sau spune "Bibi, bibi" intr-una. sic Asa ca Bibi al nostru e jale cu el! Am gasit inca 2 sa le avem rezerva, dar chiar credeti ca au succes? Nuuu. Tot Bibi al ei cel jerpelit. De regula, il fur cand doarme si fuga cu el la masina de spalat ca in momentul in care se trezeste sa-l gaseasca langa ea. angel
Fluturas
Scris: Thursday, March 10, 2011 10:17 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
da,si noi avem asa ceva,dar nu e jale inca.
darius are papusoiul lui de pe la un an jumate-doi,primit cadou.fiecare somn al lui este peste papusoi.dar nu are probleme cand stie ca este spalat.alege altceva si doarme linistit.cand nu doarme rar isi ia papusoiul

karina are si ea o papusa si cand isi aminteste isi mai ia papusa cu ea in pat.ea doarme si fara papusa,doarme si cu jumatate din jucarii in pat,nu are probleme

lukas e cu paturica,dar la fel ca si karina,doarme si fara.daca vede paturica ,i-o trebuie,daca nu vede,nici o problema
bulinutza
Scris: Thursday, March 10, 2011 2:04 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
Delfinasa, noi nu mergem cu paturica in vizita...INCA...hohot

Sper sa nu se cronicizeze chestia astasic ...dar nu dormim fara ea!!!

Uneori cand merge la ea in camera, baga mana printre gratii si o smulge din patutz si o taraie prin toata casa....e mortala...hohot hohot hohot

danab
Scris: Thursday, March 10, 2011 2:52 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Miru cu pernuta, dimineata trebuie sa o aiba in brate:
zaza_
Scris: Friday, March 11, 2011 2:52 PM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2008
Ce dulce e Miru!computerlove pupici
crinutza77777
Scris: Friday, March 11, 2011 6:42 PM
Nivel

Inregistrat: 2/1/2009
Si noi cu paturicaras Noroc ca pe la un an si ceva i-am gasit una identica pe care i-o dau doar in ziua cand cealalta e spalata si am reusit sa-l dezvat de plecatul cu ea de acasa.Doar la somn o ia si nu-l pot pacali cu nici o alta patura pentru ca o cunoaste dupa mirosul si textura coltului preferat pe care trebuie sa si-l infiga in nasras Da ,pentru asta ii trebuie paturica lui Robert,asa ma amuza cand il simt pe intuneric cum trece toata paturica prin mana pana gaseste coltul acela (care va inchipuiti ce jumulit a ajuns)si cum il gaseste ofteaza si adoarme multumitsic cu el in nas..
cristinaflorina
Scris: Sunday, March 13, 2011 2:05 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
Si Edy doarme de cins s-a nascut cu vestita omoduta de plus de la Pampers. Nu exista sa faca ceva prin casa fara ea o are pe cea arc si o tine dupa git oriunde.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.