Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Am luat 2 carucioare pentru strazile din Ro. Nu m-am putut decide pe care, asa ca...
ABC Design- 
Babideal-  |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Sunt frumoase si par sanatoase, Taki! sa le folositi cu placere! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| De ce ai luat doua? |
|

| mihaela75 wrote:De ce ai luat doua?
Nu m-am putut decide pe care + nu stiu cum sunt strazile prin Ro si in caz ca ma lasa vreo roata + erau la reducere si era pacat sa nu profit + mi-au placut ca ambele sunt cu maner reversibil ( cel mai important ). |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Sa va plimbati cu placere cu carucioarele!
I-am luat si noi un carucior nou Karinei, dar asta este sport si de voaiaj, se strange ca o umbrela. Nu s-a obisnuit cu el, ca nu are bara in fata si trebuie mereu sa fie prinsa in ham-uri. TatyKS attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| taty wrote:Sa va plimbati cu placere cu carucioarele!
I-am luat si noi un carucior nou Karinei, dar asta este sport si de voaiaj, se strange ca o umbrela. Nu s-a obisnuit cu el, ca nu are bara in fata si trebuie mereu sa fie prinsa in ham-uri.
Sa-l purtati cu placere !Si noi tot d'asta vrem, dar pe bej...acum, sa vedem daca va mai fi cazul, ca vad ca Matei a inceput sa mearga si fara destul de bine! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Bravoo Matei!
Mersi Stele! |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Noi mai mult cu caruciorul sport ne deplasam...la cele 10kg ale lui Matei...mai greu cu port bebe-ul.Am fost o data cu el in port bebe pana la medicul pediatru(la 15 minute distanta) si am ajuns acasa cocosata(la propriu). |
|

| Si noi tot cu caruciorul ne-am deplasat.
|
|

Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Si noi suntem fani carucior , toata ziua facem km intregi cu el ...cu port bebele cand mai mergem la cumparaturi la Metro sau Kaufland, il duceam in el. Chiar nu demult am fost...si ma cocosasem si eu, mai ales ca am si stat poate mai mult de o ora |
|

Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| eu as zice si caruciorul si marsupiu (fara care chiar nu stiu ce m-as face)...
am purtat-o pe Sonia in marsupiu, pana acum 1 luna... daca iesim la plimbare - evident carutul, dar am avut si situatii in care trebuia sa ajung repede undeva, sau aveam treba prin oras si nu puteam sa ma car cu carutul, asa k am preferat marsupiu - care mi-a fost 100% util...
carutul l-am luat inca inainte sa se nasca capsu', si mi-a placut ce avea in dotare, dar acum o luna am luat si un carut sport - de care sunt incantata
 |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Va place trenuletul nostru? L-am luat acum in ultima zi, am umblat de nebuni pana s-a inoptat , am cotrobait tot orasul si am venit acasa cu asta Abia astept sa fac o tura cu el ,sa ma dau si eu mare ca-s busy mom 
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miha, e super carutul. O sa ii placa si lui Arti, o sa vezi! Daria o sa fie incantata sa se plimbe cu fratiorul in acelasi timp! |
|
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| WOW, super carutul! Si copiii stau fata in fata. Excelent! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Suuuper, Mihalea!Bucura-te ca in Ro unul d'asta te-ar fi costat o avere daca l-ai fi gasit!Te vei descurca de minune cu cei doi !
Ira, pt ca nu am mai frecventat topicul asta, iti spun ca fi-ta e mortala, mai ales in ultima poza !Carutul e luat din Ro, ca nu am mai vazut carut roz in Ro! |
|
|