Cu caruciorul sau port-bebe-ul?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LIA
Scris: Wednesday, April 19, 2006 12:36 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/6/2006
De obicei cand mergem la plimbare folosim carutul, cand trebuuie sa iau un mijloc de transport in comun sau cand ma duc la cumparaturi, port bebe-ul. Am observat ca e mai cuminte in port bebe.
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, April 19, 2006 12:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Pentru mamicile care merg cu mijloace de trasport in comun: carutul sport incape pe usa de la tramvai sau troleu, sau autobuz?Nu am mers niciodata cu carutul in mijloace de transport in comun singura cu bebe...parca mi-e jena sa nu incapa carutul si sa raman ca o proasta pe peron si lumea din tramvai sa se uite la mine ca la pomul de iarnaras !
Kiki
Scris: Wednesday, April 19, 2006 1:41 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
stele_pe_cer wrote:
Pentru mamicile care merg cu mijloace de trasport in comun: carutul sport incape pe usa de la tramvai sau troleu, sau autobuz?Nu am mers niciodata cu carutul in mijloace de transport in comun singura cu bebe...parca mi-e jena sa nu incapa carutul si sa raman ca o proasta pe peron si lumea din tramvai sa se uite la mine ca la pomul de iarnaras !

He, he! Eu nu am mers din aceleasi motive. ras
Maria & Mario
Scris: Wednesday, April 19, 2006 1:49 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Apropo de discutia mijloacelor de transport in comun. Aici accesul se face pe o singura usa , din fata , unde se plateste ticket. Autobubul e dotat cu suspensii la comanda ( se lasa in jos atunci cand o mama incearca sa urce carutzul ) , la nivelul trotuarului . E loc special pentru carutz in autobuz si pentru mama alaturi. Ce sa va mai zic ? ... sunt tapitzate scaunele oare etc...
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, April 19, 2006 1:52 PM
Nivel

Eu am carut din ala...economras , adica tip "umbrela", dar nu am cum sa-l fac umbrela, ca Matei inca este mic si trebuie tinut strans de mana sau in brate cand il dau jos din carut, si nu as putea sa tin copilul de 10 kile intr-o mana si carutul sa il strang cu o alta mana (ar trebui sa fiu miriapodsic ), ceea ce ma duce cu gandul la intrebarea daca incap sau nu in tramvai, nu de alata dar ieri, trecand cu masina pe langa Unirea, Matei nu-si mai lua okii de la fantanile arteziene, si vreau sa ajung si eu mai repejor acolo, dar parca pe jos fac prea mult, in sensul ca de cand a inceput Matei sa mearga singurel il pun in carut numai cateva minutele pe zi, in rest folosim noua deprindere:mersul pe jos.
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, April 19, 2006 1:54 PM
Nivel

Maria, nu fi reaplans ...e foarte frumos ce ne povestesti tu, dar noi traim in Roplans , unde mai nimeni nu se ridica sa-ti cedeze locul daca esti gravidutza sau ai copil in brate (cu copilul mi s-a intamplat maid es sa mi se cedeze, dar cand eram, gravida numai in picioare am mers).Ce sa mai vorbim de asemena facilitai nemaipomenite, cum ar fi sa iti usurere urcarea/coborarea din autobuzuff !

La noi se practica faza:"nu va suparati, imi urcatti simie carutul?"Eu nu pot sa rog pe cineva sa imi urce carutul, mis ep are jenant.Adica daca stiu ca nu pot singura sa il urc, mai bien nu mai circul.

Deja ma gandesc cu groaza cum va fi cand voi merge de la Parcul Titan pana in Aviatorilor cu metroul, apoi pe jos pana la Elias, la controlul gineco.Apoi, sa vedem daca ma primeste doctorul cu carutul inauntru...ca nu am cu cine-l lasa...
Miri
Scris: Tuesday, April 25, 2006 10:57 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Ura!yes
Am gasit si metoda prin care sa ma descurc cu carutul:
-la plecarea din casa,o pun pe Sara in carut si il cobor scarile pe cele doua roti din spate:
-la intoarcerea acasa,las carutul la intrarea in scara,o aduc pe Sara in casa si o pun in patut,apoi cobor,adun carutul si il aduc sus.

Nevoia te invata!
Kiki
Scris: Wednesday, April 26, 2006 6:37 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Eu stau la parter asa ca scot carutul in scara, apoi aduc baiatul si iesim si cand ne intoarcem la fel, las carutul in scara, duc baiatul in casa si apoi ma intorc dupa carut. Intr-adevar e mai simplu.
Miri
Scris: Wednesday, April 26, 2006 8:24 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Kiki wrote:
Eu stau la parter asa ca scot carutul in scara, apoi aduc baiatul si iesim si cand ne intoarcem la fel, las carutul in scara, duc baiatul in casa si apoi ma intorc dupa carut. Intr-adevar e mai simplu.

Da,dar eu stau la etajul 2plans Iti inchipui ce muschi o sa am la vararas
alinutza
Scris: Wednesday, April 26, 2006 1:54 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2006
stele_pe_cer wrote:

Eu am riscat sa merg in mijloacele de transport in comun si nu am avut nici un fel de probleme cu urcatul caruciorului.Chiar s-au gasit persoane care sa ma ajute.angel
Nu stiu cum sunt tramvaiele la voi, dar in Timisoara au usi duble si se poate sui si caruciorul fara probleme, sunt si locuri speciale pentru carut...yes
alinutza
Scris: Wednesday, April 26, 2006 1:58 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2006
miri_haluca wrote:
Ura!yes
Am gasit si metoda prin care sa ma descurc cu carutul:
-la plecarea din casa,o pun pe Sara in carut si il cobor scarile pe cele doua roti din spate:
-la intoarcerea acasa,las carutul la intrarea in scara,o aduc pe Sara in casa si o pun in patut,apoi cobor,adun carutul si il aduc sus.

Nevoia te invata!

Eu stau tot la etajul 2 dar cobor intii carutul, apoi o iau pe Ana, iar la intoarcere procedez invers. Dar de o vreme nu mai sta singura in casa pina cobor eu carutul; sta in usa si boceste de se aude in tot cartierul.plans Cred ca ii este frica sa nu plec fara ea...uff
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, April 26, 2006 2:02 PM
Nivel

alinutza wrote:

Eu am riscat sa merg in mijloacele de transport in comun si nu am avut nici un fel de probleme cu urcatul caruciorului.Chiar s-au gasit persoane care sa ma ajute.angel
Nu stiu cum sunt tramvaiele la voi, dar in Timisoara au usi duble si se poate sui si caruciorul fara probleme, sunt si locuri speciale pentru carut...yes

La noi usile de tramvai sunt duble, dar au si o bara pe mijloc, asa ca nu foloseste nimanui ca sunt duble.Pe mine n stiu aca m-ar ajuta cineva, ca la cat de cainesti sunt bucurestenii, poti sa si mori pe strada si doars e uita piezis la tine si trec mai departe.

Iar locrui speciale pt.carut:@: ...la noi nici macar locurile pentru invalizi, batrani si gravide nu se pot revendica de multe ori, ca troneaza pe ele brabatii in floarea varstei sau adolescentiiras ....
Anaida
Scris: Wednesday, April 26, 2006 2:19 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/12/2006
miri_haluca wrote:

Da,dar eu stau la etajul 2plans Iti inchipui ce muschi o sa am la vararas

Da, Miri, iti dai seama ce muschi am eu, care stau la 4? ras Noroc ca-mi lasa sotul carutul la parter dimineata, ca si asa Alexandra imi rupe mainile, plus ca trebuie sa-l tin si pe Razvan de manuta, ba cateodata mai am si plasuta cu jucarii, apa, o hainuta in plus daca e urat...
Sotiorul asta al meu mai si facea mutre cand l-am rugat sa-mi lase si mie carutul cu paturicile aranjate, ca le lasa de parca erau picate din avion si eu ma chinuiam cu fata intr-o mana, cu cealalta sa intind paturicile...si el :da, cand scoteai carutul din masina nu era greu, acum ca ti-l aduc in scara mai vrei si paturile intinse...barbatii astia!!! fraiera eu ca zic intotdeauna ca ma descurc, ca ia sa fi facut pe neputincioasa! banghead
Laura&Alfonso
Scris: Saturday, April 29, 2006 12:05 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
noi cand mergem cu autobuzu mami ne pune in marsupiu... si cum ne urcam in autobuz daca sunt locurile ocupate se ridica cineva si iti ofera locul...ras ... cu carutu se poate aici dar tre sa il tii pe bebe in brate si carutul strans( am vazut ca fac asa unii..)eu una nu inca.. daca am ghinionul si autobuzul e aglomerat..ce fac???...in schimb in metro stam in carut si gangurim.......yes

Laura&Alfonso attached the following image(s):
p4270006.jpg

Anaida
Scris: Saturday, April 29, 2006 8:44 AM
Nivel

Inregistrat: 2/12/2006
Noi avem noroc ca nu mergem cu autobuzul...orasul e destul de mic sa-l bati in lung si-n lat cu piciorul...bine-nteles ca nu pot face asta, ca-l am si pe Razvan dupa mine si nu rezista el chiar atat de mult (cand oboseste il urc si pe el pe carutul Alexandrei, cu fata la ea si am grija sa nu alunece pe piciorusele ei.

In ultima vreme, cand am iesit toti 4 la plimbare, am luat si portbebe-ul si, daca Alexandra a dat semne de neliniste, tati a pus-o in portbebe (ii e asa de drag s-o poarte asa, mai ales ca trag fetele la el ca mustele la miere sic ). Aseara am facut si niste cumparaturi si eu le tot indesam in carucior, tati o luase inainte cu copiii...vanzatoarea se uita ciudat ca eu tot pun plasele in carut, nu vazuse ca nu am copilul acolo...m-a intrebat ca sa se convinga daca am sau nu bebe in carut ras

Eu nu mai pot s-o port in porbebe, ma iau niste dureri de spate!!! Are deja 8 kilograme, m-a omorat si de maini, calcaiele ma dor de parca mi-ar iesi oasele prin ele, de spate nu mai spun...m-am ramolit de tot!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.