Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Si noua ne place tare mult cu caruciorul,dar nu reusim sa gasim o metoda sa coborim de la etajul 2. Asa ca mai merge si cu marsupiul.Deocamdata... Miri attached the following image(s):

|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu l-am purtat in portbebe de la 3 luni. Problema e ca transferul de caldura e mult mai mare, iar Tudor transpira. Asa ca am renuntat la portbebe in favoarea caruciorului. E mai dificil, mai ales cand dai de trepte si esti singura la plimbare, dar el sta mult mai comod. Doctorul de familie mi-a spus si el sa-l scot cu caruciorul, pentru ca dormitul in picioare, la o temperatura destul de ridicata, nu-i face nici un bine. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 543
| Imi place sa-l scot cu caruciorul si e foarte fericit. Problema este ca noi stam la etajul 6 si nu ne incape caruciorul in lift si trebuie sa-l pliez si am iesit zilele trecute cu Calin in carut, ancorat cu toate centurile, am pliat carutul si asa l-am bagat in lift. Am avut noroc ca a stat cuminte pana am iesit din lift. Cand ne-am intors, Calin era adormit si l-am urcat dupa acelasi procedeu pe care l-am folosit si la coborare. Nu s-a trezit. Dar cand am ajus la noi pe etaj nu mai reuseam sa desfac carutul ( avea o clema in care se prinsese - este facuta special pt atunci cand starngi carutul, ca sa nu se desfaca, insa eu nu am stiut de ea) si mi-am facut o mie de nervi. Cu marsupiu nu prea vreau sa-l mai scot decat daca este neaparat nevoie, pentru ca ma rupe de spate cu 8,500 kg ale lui. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| mirandolina te inteleg perfect...si la mine e tare grau cu carutul,in lift ma termina...apoi pe trepte...si e greu tare de tot...iar la pliat ma chinui daca sunt singura ...aaaa...si nu vreau sa mai trec prin ce-am trecut...am iesit si numai functina liftul...si eram si singurica,urcat bb si apoi m-am intors dupa carut...si urca din nou 4 etaje..m-au apucat toate caldurile...noi mergem cu port-bb...e mai comod...sta si milan linistit...sa vad cat il mai pot duce cu cele cam 8,5 kg...si eu scandura...o sa ma dea intr-o zi pe spate |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Si eu ma gandesc ca va trebui sa renuntam cat de curand la portbebe.Mi-e tema ca,din cauza ca se incalzeste vremea,sa nu o supraincalzesc pe Sara purtind-o asa. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Uitati si al treilea carucior al nostru:
stele_pe_cer attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Noi iesim afra cu caruciorul, este mai simplu de manevrat si este super usor taki attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si noi am trecut la sezon , cu un carutz usor de primavara vara. Uitati-ne si pe noi de Florii afara ! Maria & Mario attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Maria & mami wrote:Si noi am trecut la sezon , cu un carutz usor de primavara vara. Uitati-ne si pe noi de Florii afara !
Moaaaaaaa...maaa......ce peisaj impresionant ...as vrea sa fiu si eu acolo pentru juma de minutzel .... |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Taki, Maria&Mami, aveti niste carucioare tare frumoase |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Kiki wrote:Taki, Maria&Mami, aveti niste carucioare tare frumoase
Multumim!!! De fapt, nu noi le avem si fetele noastre le au , noi doar suntem pe post de driver !
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| taki wrote:Multumim!!! De fapt, nu noi le avem si fetele noastre le au  , noi doar suntem pe post de driver !
Corect! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Multumim. Conducem si noi tot ce prindem ! |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| noi am stat i toate in marsupiu... cuco maxi-cosi si acuma in carut... Laura&Alfonso attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 3065
| noi am stat si in carut si in portbebe georgy_adinutza attached the following image(s):

|
|
|