Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| draga stele pe cer in primul rand as vrea sa te rog sa ignori postarile mele si sa nu mai raspunzi la ele (doar o rugminte). in al doilea rand cand am zis "straini" m-am referit la cei ce nu sunt chinezi, nu la cei ce nu sunt romani. Pe acei straini care nu sunt asiatici ii vad in oras si stiu casut straini, poate chiar romani, pentru ca sunt albi sau negri. Cu doctorii la fel, nu a spus nimeni ca un dr roman nu ar fi calificat, eu nu am intrebat nci un dr roman despre scoica si folosirea ei indelungata. Am spus doaar ca la acea clinica sunt doctori europeni sau americani si ca ii voi intreba. Si nu in ultimul rand, ma adresam unei alte mamici, asa ca ignora ce nu iti convine. Eu ignor cam tot ce scrii tu, mai putin cand mi se adreseaza personal. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| stele_pe_cer wrote:
...sub pretextul ca unele sunt mai "civilizate", in ciuda emigrantilor probabil mai putin civilizati.Si apoi sa nu uitam ca toate cele care scriem aici pe forum suntem romance, plecate sau nu, deci, dragelor, sa nu ne uitam originea si sa nu aruncam cu noroi unde ne-am nascut si am trait o buna parte din viata.[/color][/b]
Aoleu ca m-ai lovit in moalele capului.Te refereai la cineva anume sau in general la emigranti...ca si eu tot emigranta sunt |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| mihaela75 wrote:Aoleu ca m-ai lovit in moalele capului.Te refereai la cineva anume sau in general la emigranti...ca si eu tot emigranta sunt
Hai, mai Mihaela, cum sa ma refer la tine? Uite: |
|

| Revenind la cosuletele auto, carucioare si marsupii, noi avem carutl Graco:
* Pana la 3 ani. * Spatar reglabil in 4 pozitii. * Suport pentru cap pentru nou-nascuti. * Husa pentru picioare inclusa. * Capotina reversibila. * Inchidere cu o singura mana. * Suporturi pentru pahare sau hrana. * Se poate utiliza cu fotoliul auto Graco Autobaby. * Dimensiuni pliat: 58 x 48 x 88 cm. * Dimensiuni deschis: 99 x 58 x 107 cm. * Greutate: 13,8 kg.
Marsupiul Baby Relax
Marsupiu pentru copii intre 0 - 8 luni, cu o greutate intre 0 - 7,75 kg. Poate fi folosit in 2 pozitii (cu spatele sau cu fata spre parinte). Este dotat cu intaritor pentru a mentine drepte gatul si coloana bebelusului, cu centuri reglabile, cu buzunar si baveta. Poate fi spalat manual la maxim 30 grade Celsius. Culoare disponibila: rosu.
Cos auto Chicco

Cos auto pentru 0 - 13kg.
Caracteristici:
* Centura de siguranta cu prindere in 3 puncte. * Parasolar * Reductor dublu * Protectie laterala * Sistem rapid de instalare in autovehicul * Maner ergonomic. * Siguranta maxima si confort pentru copilul dumneavoastra! |
|

| Iar caruciorul pe care eu il ador, dar nu l-am putut avea, si nici nu stiu daca vom mai cumpara inca unul la urmatorul (ca avem deja doua ), este acesta(l-am vazut la Baby Expo pe albastru inkis si mi s-a parut dmential de rumos, dar, pentru ca este numai pana la 6 luni, categoric nu-si merita banii, adica vreo 24.000.000lei):

Pentru 0 - 6 luni.
Caracteristici:
* Suport cromat. * Spatar reglabil pe mai multe pozitii. * Dotat cu perdelute dantelate. * Rotile din spate sunt dotate cu frane si suspensii. * Are gentuta inclusa in pret. * Huse lavabile la 30 grade Celsius. * Dimensiuni interioare: 81 x 37 x 22 cm. * Dimensiuni cutie de ambalaj: 35 x 48 x 94 cm. * Greutate: 7,8 kg.
Iar unul multifunctional, si mai ieftin decat primul:

* Recomandat pentru 0 - 3 ani. * 3 pozitii de inclinare a spatarului. * 2 pozitii de reglare a suportului pentru picioare. * Bara de protectie detasabila. * Capotina caruciorului are fereastra si buzunare cu fermoar. * Husa pentru ploaie. * Invelitoare pentru picioare. * Cos pentru accesorii. * Parasolar pentru perioada de vara. * Centura de siguranta cu prindere in 5 puncte. * Rotile din fata pot fi fixe sau mobile. * Frane individuale pe rotile din spate. * Dotat cu Quicky system. Acesta este cel mai nou sistem de a fixa rapid si usor landoul si cosuletul auto pe caruciorul sport. * Dotat cu sistem Via-Vai. Acesta este un nou sistem prin care pe scheletul caruciorului se pot monta independent, caruciorul sport sau landoul sau cosuletul auto. * Inchidere in sistem umbrela. * Huse lavabile manual la 30 grade Celsius. * Cosuletul auto este pentru 0 - 13 kg si este dotat cu 2 compartimente de depozitare. * Caruciorul este dotat cu rucsac pentru trasportul diferitelor lucruri necesare bebelusului. * Kitul auto de siguranta pentru landou se poate achizitiona optional. * Greutate totala carucior: 19,70 kg. * Dimensiuni deschis (cu landou): 87 x 54 x 115 cm. * Dimensiuni deschis (sport): 89 x 54 x 105 cm. * Dimensiuni cosulet: 68 x 42 x 59 cm. * Garantie: 12 luni. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| E tare frumos caruciorul asta, penultimul, dar categoric nu merita pt 6 luni sa dai atatia bani pe el. Si cine stie daca il poti folosi - ma refer aici, daca nasti iarna, pe gerurile alea nu cred ca scoti copilul afara cu el... |
|

| Kiki wrote:E tare frumos caruciorul asta, penultimul, dar categoric nu merita pt 6 luni sa dai atatia bani pe el. Si cine stie daca il poti folosi - ma refer aici, daca nasti iarna, pe gerurile alea nu cred ca scoti copilul afara cu el...
kiki, daca iti povestesc o "escapada" de-a mea cu Matei cu carutul in una din zilele cu ger, zapada si mocirla, o combinatie atat de nasola, ca totul era o flescaiala pe jos, si ma impotmoleam , si mai mult cu carutul in brate am mers, dar nu cu cel portocaliu, cu cel de-a treilea ....este un carut ieftin, tip umbrela, foarte usor, si foarte prost ca si constructie....Mi-era teama sa nu raman fara roti, eram toata numai nervi, ca dupa ce ca copilul avea 9 kile si ceva, mai trebuia sa car si carutul....O intreaga aventura.
Si, DA, categoric nu merita acel carut sa-l cumperi pentru numai 6 luni, dar e asa frumos , parca e din alte vremuri, asa ma duce cu gandul la filmele cele de epoca, in care tinerele mamici isi plimbau copilasii numai in matasuri si dantelute si toate cele asa finutze |
|

| stele_pe_cer wrote:Si, DA, categoric nu merita acel carut sa-l cumperi pentru numai 6 luni, dar e asa frumos  , parca e din alte vremuri, asa ma duce cu gandul la filmele cele de epoca, in care tinerele mamici isi plimbau copilasii numai in matasuri si dantelute si toate cele asa finutze
La asta m-am gandit si eu, ca pare de demult. daca poza ar fi fost alb-negru, as fi putut jura ca nu e un carut din vremurile noastre |
|

| Kiki wrote:La asta m-am gandit si eu, ca pare de demult. daca poza ar fi fost alb-negru, as fi putut jura ca nu e un carut din vremurile noastre
La Baby Expo era cel belumarin, care, intr-adevar, este mult mai de efect decat cel roz-grena....tijele metalice ies asa de finutz in evidenta, si totul este asa cu bun gust aranjat....dar cine isi permite sa cumpere un carut asa expensive pentru numai 6 luni?Eu am dezvoltat asa o placere imensa in a-mi clati okisorii cu lucruri care mi-ar placea , desi stiu ca nu le voi avea....SA fim noi sanatosi, ca nu toate lucrurile frumoase si scumpe sunt de folos 100%....mai sunt si cele ieftinute si de o calitate mai indoielnica cu care iti faci treaba de minune |
|

| stele_pe_cer wrote:La Baby Expo era cel belumarin, care, intr-adevar, este mult mai de efect decat cel roz-grena....tijele metalice ies asa de finutz in evidenta, si totul este asa cu bun gust aranjat....dar cine isi permite sa cumpere un carut asa expensive pentru numai 6 luni?Eu am dezvoltat asa o placere imensa in a-mi clati okisorii cu lucruri care mi-ar placea  , desi stiu ca nu le voi avea....SA fim noi sanatosi, ca nu toate lucrurile frumoase si scumpe sunt de folos 100%....mai sunt si cele ieftinute si de o calitate mai indoielnica cu care iti faci treaba de minune
Si mie imi place sa ma uit la diverse lucruri chiar daca stiu ca nu le voi avea. Nu neaparat ca-s scumpe (desi e si asta un motiv), dar cateodata nu le vad utilitatea...ma uitam la dormitoare pentru copii care ajung la 80 si ceva de milioane...asta pe cand un dormitor de adulti gasesti si la 50.000.000 si chiar mai ieftin... Si doar sa cumperi asa de dragul marcii sau de dragul design-ului parca nu-ti vine... |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Sa va povestesc si eu aventurile mele cu mijloacele de transport pt bebe... Noi avem: carucior de la Primii Pasi (am fost chioara complet cand l-am luat si ... batuta in cap ca nu m-am uitat sa aibe manerul de condus reversibil si acum merg cu bietul copil cu fata la lume... si eu ma chinui sa il vad, unde mai pui si ca nu se poate orienta dupa cum bate vantul ). avem si scoica pt masina de la Maxi-cosi, am primitr-o din Germania si a fost a unui alt bebe dar e foarte buna... eu l-am pus pe bebe in ea din prima zi cand a iesit din maternitate si asa l-am dus acasa. nu stiu cat de sigura sau de indicata este pt ca la un moment dat (adica cam acum) , cand bebe mai creste, trebuie asezat cumva in fundulet in ea... insa eu pun scoica pe spate de tot si apoi o prind in centuri intre scaune, pe bancheta din spate... astfel ca, desi bebe are o pozitie de sezut, nu se exercita presiune pe coloana sau pe fundulet. Mai avem si scaun de masina de la Mothercare da' pana la ala mai e drum lung... dupa 6 luni...n-avem poza la el Mai avem pentru plimbare (cand mergem de regula singurei) un marsupiu de la Chicco, ultima achizitie a lui mami... cel Soft&Safe, ultimul model... o carca de bani dar merita fiecare banut... il recomand cu caldura, este safe (cum bine zice si numele lui) si pentru un copilas de 1 zi.. este conceput special pentru copii mici, mici... este bun pana la 9 kg, dintr-un material super si foarte comod! eu am intrebat dr pediatru daca pot sa il duc in marsupiu, l-a si vazut si a zis ca e ok si ca e destul de putin probabil si destul de greu sa i se taseze vreo vertebra sau sa pateasca ceva... sigur ca nu il tin foarte mult in marsupiu insa la plimbare sta cel putin o ora daca nu si mai mult. mai avem pt bebe in casa un rocker parca ii zice, un soi de fotoliu-patut-balansoar de la Bertoni... e foarte misto... pt bebei mici si pici se face patut, adica se intinde complet iar pt cei mai maricei (pana la 9 kg inclusiv) se ridica si se face scaunel... este foarte practic si bebe poate fi leganat si dus dupa parinti prin toata casa. Andi&Mariuca attached the following image(s):

|
|
| imi era teama sa ies asa devreme cu port bebele dar vad ca voi ati iesit ..maine iesim si noiiiiiiiiiiii |
|
| Noi am iesit cu port bebeul la 5 zile, avem din acela in care una dintre pozitii este orizontala, asa ca e 100% safe. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Eu nu am avut de lucru sa ies joi afara singura cu amandoi copiii. Mare greseala .
L-am pus pe Andrei in portbebe (nu am mai iesit cu el pana acum in portbebe), am luat-o pe Alice de o manuta si hai la parc.
A fost o adevarata aventura, pentru ca Alice fugea de colo colo la leagane, Andrei nu vroia sa stau pe banca si sa il tin in portbebe drept pentru care m-am chinuit sa il extrag de acolo, am stat cam 1 ora, dupa care hai acasa. Pe drum am crezut ca mor de durere de operatie, dar nu aveam ce sa fac. La cele 6600 ale lui + inca cca 1.5 hainele, adica vreo 8 kg in total, m-a cam terminat.
E clar ca nu mai repet prea curand experienta si tot carutul este sfant. Din pacate e cam mare si nu intra in lift decat pliat, iar ca sa il pliez cu Andrei in brate , nu prea merge. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 971
| Noi iesim la plimbare cu portbebe fiindca stam la et.6 si nu putem sa scoatem carutul (nu incape in lift trebuie strans )asa ca plimbarile nu pot fi foarte lungi.Cu carutul iesim cand este tati acasa dar asta nu se intampla prea des. http://www.totsites.com/tot/roxi |
|
|