Cu caruciorul sau port-bebe-ul?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Wednesday, February 22, 2006 4:20 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
monique wrote:
Kiki wrote:
Eu una sigur nu o sa il mai pot cara. L-am cantarit in seara asta si are 8.700 kg what
Asa ca baza e caruciorul :boy:

Kiki... am vazut eu bine?!? ce mare a crescut baiatul tau... Bravooo!!!

Da, ai vazut bine:ras: . Si eu ma tot mir cand il cantaresc. Dar e bine, asa mi-a zis si doctorul ieri.
Elia
Scris: Wednesday, February 22, 2006 12:35 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Eu nu am avut carut pana la aproape doua luni. Port-bebeul a fost de baza. Am iesit cu John in port bebe de la vreo doua saptamani, era langa mami sau tati, protejat de vant si curent, in siguranta in bratele noastre, cred ca si acum desi voi avea carut, tot in port bebe voi scoate copilul la inceput, pana cand se obisnuieste cu lumea din afara burticii. Carutul e practic cand te plimbi in parc, dar sa il urci si sa il cobori la metrou, sa intri in magazine, sa mergi prin aglomeratie, nu mi se pare prea usor.
Kiki
Scris: Wednesday, February 22, 2006 1:24 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Asa este freedelia, prin aglomeratie e mai bun portbebe-ul...asta daca nu are kilele lui David ca mi-a rupt mainile si spatele :ras:
Elia
Scris: Wednesday, February 22, 2006 3:10 PM

Aoleo, ca nici cu John nu mi-era rusine, si pe mine ma cocosa...dar tot mi se parea mai usor decat cu carutul.
taki
Scris: Wednesday, February 22, 2006 3:27 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Sa inteleg ca in primele luni de viata ale copilului este de preferat port-bebe, iar cand copilul incepe sa ia in greutate sau dupa varsta de 3 luni, alegem caruciorul?

Elia
Scris: Thursday, February 23, 2006 3:01 PM

Depinde de fiecare, mie una mi-a plaut multcu port bebeul, ca il simteam pe bebe aproape de mine, dar unora le e mi usor cu caruciorul...
AdrianaC
Scris: Thursday, February 23, 2006 3:17 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Eu pe Alice am tot scos-o cu portbebe-ul la inceput, ca nu puteam sa scot carutul din motive de lift. Mi-ar mai fi trebuit vreo 3 maini.:ras:

Pe Andrei insa mereu l-am scos cu carutul (asta pentru ca are cine sa ma ajute, nu de alta, ca nici acum nu intra carutul in lift).
taki
Scris: Thursday, February 23, 2006 3:29 PM
Nivel

Puteti sa puneti o poza de port bebe, nu de alta dar sunt incepatoare in treburi din astea. trebuie sa-mi cumpar si eu unul si nu am nici o idee.
leut
Scris: Thursday, February 23, 2006 3:47 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Eu chiar astazi am scos-o pe Alex cu marsupiul. Are si pozitia cu spatele la mine si am avut si mainile libere pentru cumparaturi. Aiurea a fost ca m-am intalnit cu foarte multa lume care...stiti si voi...vai ce copil!, etc. iar eu ma grabeam spre casa. In schimb iti ofera multa libertate de miscare. Eu stau la etajul 4 si mi-ar fi greu sa cobor si sa urc singura carutul. Numai sambata si duminica iesim cu el mai ales ca iesim si cu tati. Carutul sta in portbagajul masinii asa ca...
E foarte bun!
Nu stiu daca se pot pune imagini, Taki...ti l-as arata pe-al nostru...sunny
sousourel
Scris: Thursday, February 23, 2006 8:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Si noi votam pentru port-bebe, chiar daca, imbracat, Victor are peste 9 kg. Mergem asa la plimbare si chiar la cumparaturi, insa doar cu tati alaturi, pentru plase, bani, etc. mami doar alege produsele...

Am primit si un carucior, insa nu e prea bun la plimbare ca i se tot invart rotitele din fata...asa ca deocamdata ne mai cocosam:yes:
Elia
Scris: Friday, February 24, 2006 6:17 AM

taki
Scris: Friday, February 24, 2006 7:03 AM
Nivel

freedelia wrote:
Uite aici, taki, sa-ti faci o idee: http://www.walmart.com/catalog/product_listing.gsp?cat=132769&path=0%3A5427%3A86323%3A132769 Nu stiu daca o sa mearga linkul, vezi si tu. Ideea e sa fie solid, sa nu fie greu, sa poata fi folosit si cu fata si cu spatele la tine si s aiba mai multe prti, ca pe masura ce creste copilul sa folosesti cat mai putin din el, ca sa fie comod pt copil si sa aiba libertate in miscare.

Multumesc pentru link, mi-am facut o idee si sper sa gasesc unul bun. Zilele astea trebuie sa-l cumpar neaparat, ca sa stiu eu ca il am in casa, in caz ca vreau sa o scot pe Sasha afara.
Maria & Mario
Scris: Friday, February 24, 2006 7:33 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Noi am ales un carutz care sa incorporeze si scoica de masina , petru ca e mult mai sigur pentru un bebe foarte mic ( ea a avut 2.440 kg), si ma deplasam foarte usor cu ea peste tot. Aici nu exista trotuar fara bordura amenajata rampa pentru carutz, nu exista magazin cu etaj fara lift pt carutz, nu exista spatiu public fara facilitati de deplasare carutz. Deci e floare la ureche. O pun in scoica din casa , carutzul in portbagaul masinii, scoica se ataseaza pe inaltatorul de bancheta cu clic, si gataaaaaa..... Oriunde. Maria sta confortabil, fara curent, fara frig, fara ploaie, cu jucariile ei suspendate. Nici din spital nu poti iesi cu bebe fara scoica.

Apoi marsupiul il folosim cand ne plimbam pe langa casa , aproape , sa admiram .... flori , pisici ... etc. Sau in magazinele micutze . E foarte la indemana , daca bebe nu e prea mare. E cu doua stiluri de pozitionat , fata si spate . Are manutzele si piciorushele libere ... se agita ,se zbenguie. Depinde acum de fiecare care considera ca e mai la indemana.
jeni
Scris: Friday, February 24, 2006 7:39 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/21/2006
Eu prima data am avut un carucior de bebelus, cu cosulet incorporat pe care puteam sa-l folosesc si in casa. La 6 luni i-am cumparat carucior pentru voinici mai mari. Asa cum a spus si Oana Isabela, aici peste tot exista lifturi, scari rulante si bordura speciala pentru carucioare. Port bebe nu am folosit niciodata, cu toate ca am avut unul.
fdianamaria
Scris: Thursday, March 2, 2006 9:59 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/17/2006
am avut carucior din prima lui clipa, dar pana la 5 luni tot in portbebe l-am dus, ca era usor si comod...si imi placea la nebunie sa-l simt lipit de mine sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.