Cu caruciorul sau port-bebe-ul?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anaida
Scris: Tuesday, February 14, 2006 2:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/12/2006
La ambii copii am preferat caruciorul, desi nu-mi este intotdeauna comod sa-l scot din masina (dupa ce am asezat copilul pe bancheta masinii), sa-l desfac, sa-l aranjez etc. Daca am plecat pe distante scurte, am pus bebelusul in "marsupiu", dar daca plecam la plimbare, pt 1-2 ore, am luat caruciorul. Cu Razvan mergeam foarte mult pe jos si nu cred c-as fi rezistat prea mult cu marsupiul, din cauza durerilor de spate. Acum, avandu-l si pe Razvan la plimbare, sunt nevoita sa am si grija lui, sa-l urc in leagan, sa-i dau pantalonasii jos cand face pipi, sa alerg dupa el...si ce m-as face daca as mai purta inca vreo 8 kg (Alexandra +ambalajele)?
Voi ce preferati?
Kiki
Scris: Tuesday, February 14, 2006 4:28 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Si mie imi e mult mai usor cu caruciorul. Cu port-bebe-ul imi e greu pentru ca si David e greu si ma cocoseaza cand il plimb prin casa.
monique
Scris: Wednesday, February 15, 2006 1:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
E... uite de-asta nu ma duc eu la sala de fitness... pentru ca folosesc port bebe-le! Alexandra are acum vreo 9 kg, deci va dati seama ce usurica este... manca-o-ar mama! Insa este f practic, am cumparat unul Chicco si sunt f multumita. Partea mai nasoala e ca nu prea mai incape in el! Asa ca am hotarat sa-i cumparam luna viitoare un carut, oricum, vine si caldura (acum visam...) si va trebui sa las fata mai aerisita, nu lipita de mine!
Anaida
Scris: Wednesday, February 15, 2006 2:21 PM
Nivel

Azi am iesit cu port-bebe-ul...mare greseala!!!in primul rand m-a cocosat, in al doilea rand, cand ma solicita Razvan trebuia sa-l ridic si pe el, ba in leagan, ba pe balansoar, ba pe calutul acela cu arc...Alexandra voia sa doarma si nu reusea, pana la urma am hotarat sa ne intorcem acasa, noroc ca dupa numai cativa pasi, Alexandra a adormit cu nasul intre biberoane (se bagase la caldurica!) si am mai stat vreo jumatate de ora. Am ajuns franta acasa...si copiii la fel, dupa aerul rece pe care l-au "papat" afara. Dar nu mai ies cu marsupiul decat pe distante scurte si daca iese si tati cu noi!
g_nicoleta2000
Scris: Thursday, February 16, 2006 3:39 PM
Nivel

Eu am avut un marsupiu imprumutat pe care ieri l-am returnat proprietarilor. Am urat marsupiul ala la fiecare purtare (nu au fost mai mult de 5-6). Niciodata nu reuseam sa am acces la geanta sau sa scot vreun ban din ea. Pana o bagam si o scoteam ma miorlaia de ma luau toate caldurile, copila se enerva si ea...
Carutul este perfect pentru noi. Acum nici nu-mi mai este frica ca mi-l fura careva cand il las gol in fata magazinelor. N-au decat sa-l ia ca asa o sa cumpar altul mai bun ca asta deja scartaie.
Si m-am facut si m-ai lipsita de bun simt atunci cand gentlemanii din oras vad ca am nevoie de ajutor si " nu observa" si imediat le si spun ca am nevoie de ajutor sa ridic carutul.
Oricum, trebuie sa recunosc ca am avut parte de situatii amuzante cu carutul. Odata asteptam la o trecere de pietoni fara semafor, nici o masina nu oprea sa ma lase sa trec si un individ beat mort s-a apucat de oprit masinile strigand dupa mine "haide-ti doamna ca va ajut eu!" Statea omul in mijlocul strazii cu mainile ridicate in lateral, eu radeam si soferii clacsonau. I-am multumit dupa ce am trecut strada si el era fooooarte fericit de ce mare barbatie dovedise.
A doua oara traversam tot strada si inainte de a urca bordura imposibil de inalta un barbat mi-a ridicat carutul pe trotuar fara macar sa ma fi uitat la el. I-am multumit mult si nu i-am spus ca puteam sa escaladez si singurica bordura.
onutza
Scris: Thursday, February 16, 2006 4:34 PM
Nivel: Guest

Inca nu avem un port-bebe dar vreau sa cumpar unul pentru acele situatii cand dam o tura scurta pe afara si nu ne trebuie carucior. David are peste 2 zile o luna, este ok sa-l tin in port-bebe?
Anaida
Scris: Thursday, February 16, 2006 6:42 PM
Nivel

Parerea mea este ca e putin cam devreme...cred ca este recomandat sa-l pui in marsupiu dupa ce-si tine bine caputul si coloana mai dreapta...dar parerile sunt impartite...eu nu l-am folosit atat de devreme.
ira_tgr
Scris: Thursday, February 16, 2006 7:25 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
au am port-bebe, am inteles ca este foarte comod.....
dar clar ca o sa iau si carutul, doar ca inca nu am gasit unul care sa-mi placa, vreu neaparat sa fie roz cu alb.... si.... caut.......
miraa
Scris: Thursday, February 16, 2006 8:28 PM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2006
eu prefer caruciorul...dar am si un port bb pe care nu-l folosesc acum...am sa-l folosesc mai tarziu cand se va incalzi,este destul de incomod cu atatea hainute si pe mine si pe el
Mirandolina
Scris: Saturday, February 18, 2006 12:51 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Eu folosesc port-bebe-ul si mi se pare foarte practic. Il scot pe Calin in marsupiul de cand avea 3 saptamani. L-am mai sustinut si in brate ca sa nu fie toata presiunea pe coloana. Insa nu stiu daca e bine sau nu sa scoatem copiii asa de mititei cu marsupiul. Eu n-am avut ce ma face, pentru ca nu imi incape carutul in lift si de la etajul 6 nu il cobor. Problema si la noi este ca nu mai incape Calin in port-bebe. A inceput sa-l cam stranga si nici nu stiu cate de rezistent mai este pentru ca deja baietelul meu are 7 kg. Am vazut un model mai complex (tot chinezesc, cum este si primul), accesibil la pret (aprox.700.000) si destul de rezistent si este bun pana la 30 luni.
Anaida
Scris: Sunday, February 19, 2006 9:18 PM
Nivel

Daca tu crezi ca la 30 de luni il mai poti cara in marsupiu...iti spun sigur ca te inseli...multumeste-te daca-l vei putea cara pana pe la 8-9 luni, desi e mult si asa...si gandeste-te ca va veni vara, cu caldura de rigoare si nu cred ca-ti va conveni sa-l tii pe Calin lipit de tine!
Kiki
Scris: Sunday, February 19, 2006 9:27 PM
Nivel

Eu una sigur nu o sa il mai pot cara. L-am cantarit in seara asta si are 8.700 kg what
Asa ca baza e caruciorul :boy:
taki
Scris: Monday, February 20, 2006 7:36 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Eu nu mi-am cumparat nici carucior si nici port-bebe. Cred ca in cazul meu este cam devreme.
Dar, luminati-ma si pe mine ca eu am auzit de pe la rude ca nu am voie sa o scot pe Sasha afara in primele 40 de zile. Mie, sincer mi se pare o prostie, dar acum sa vad si alte pareri.
Iar, bineinteles cand am sa o scot afara, am sa apelez la carucior...:girl:
Kiki
Scris: Monday, February 20, 2006 8:11 AM
Nivel

taki wrote:
Eu nu mi-am cumparat nici carucior si nici port-bebe. Cred ca in cazul meu este cam devreme.
Dar, luminati-ma si pe mine ca eu am auzit de pe la rude ca nu am voie sa o scot pe Sasha afara in primele 40 de zile. Mie, sincer mi se pare o prostie, dar acum sa vad si alte pareri.
Iar, bineinteles cand am sa o scot afara, am sa apelez la carucior...:girl:

Eu nu am tinut cont de chestia asta...Nu ca nu e voie, babele zic ca nu trebuie scos copilul nebotezat. Insa foarte putine persoane fac botezul la 40 de zile. Daca faci botezul la 3 luni, inseamna ca tii copilul in casa 3 luni???
Si mie mi se pare o prostie, tocmai de-aia nu am tinut cont de ea.
monique
Scris: Wednesday, February 22, 2006 1:12 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Kiki wrote:
Eu una sigur nu o sa il mai pot cara. L-am cantarit in seara asta si are 8.700 kg what
Asa ca baza e caruciorul :boy:

Kiki... am vazut eu bine?!? ce mare a crescut baiatul tau... Bravooo!!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.