|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Miha, e suuuuper tareee ! sa vezi tu ce o sa se converseze Daria cu Artin ! Sa il folositi cu mare drag ! |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Super carutul, Mihaela! Sa-l folositi bine! La noi nu cred ca sunt sistemul asta, copiii fata in fata. |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| danab wrote:Super carutul, Mihaela! Sa-l folositi bine! La noi nu cred ca sunt sistemul asta, copiii fata in fata.
Nici eu nu am vazut din asta. La vreo 3 mamici in parc am vazut unul cu locuri alaturate, unul cu locuri spate in spate si unul cu locuri unul in spatele celuilalt. A, si o mamica avea gemeni si 2 carucioare, dar in cazul asta nu poti iesi singura la plimbare cu copiii |

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/1/2008 Mesaje: 44
| noi avem si port-bebe dar si carucior,pe care il folosim mai mult.mi se pare mai practic pentru plimbarile in parc dar si mai comod pentru bebelus.intr-adevar port-bebe-ul ma incomodeaza, pentru ca david deja are 10 kg la aproape 6 luni.pentru primavara si vara am achizitionat un carucior sport ,care sper ,sa ne fie de folos in toate situatiile[mers la plaja,plimbare in parc etc] |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| cu tpotu ca baiatu meu are 3 ani am preferat caruciorul numi place deloc portbebelul

cristina_elena attached the following image(s):

|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Pana acum am folosit doar port-bebe-ul,mi se parea mai practic,pur si simplu mi se parea mai usor asa decat cu caruciorul.Acum la 4 luni si un pic avem 7,500kg si este destul de greu,asa ca am inceput sa folosim caruciorul.Unii spun ca nu este comod pentru bebe in port-bb,dar eu nu cred sa fie asa,de cate ori ieseam afara ,el adormea si nu se trezea dacat cand intram in casa.Deci nu mi se pare ca ar fi incomod. |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| mamica23 wrote:Pana acum am folosit doar port-bebe-ul,mi se parea mai practic,pur si simplu mi se parea mai usor asa decat cu caruciorul.Acum la 4 luni si un pic avem 7,500kg si este destul de greu,asa ca am inceput sa folosim caruciorul.Unii spun ca nu este comod pentru bebe in port-bb,dar eu nu cred sa fie asa,de cate ori ieseam afara ,el adormea si nu se trezea dacat cand intram in casa.Deci nu mi se pare ca ar fi incomod.
Altii spun ca nu e sanatos pentru coloana vertebrala... |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Azi merg sa-i cumpar minunii mici un marsupiu/port-bebe,nu stiu ce sa aleg. |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu am folosit doar caruciorul as aca nu stiu ce sa te sfatuiesc. Sa gasesti ceva care s ate multumeasca ,te vor ajuta vanzatoarele si sa ne arati si noua . |

| oanamaria wrote:Eu am folosit doar caruciorul as aca nu stiu ce sa te sfatuiesc. Sa gasesti ceva care s ate multumeasca ,te vor ajuta vanzatoarele si sa ne arati si noua .
Avm nevoie pana sambata de un port-bebe,Vasi vrea sa ne scoata la o plimbare montana de Patrick`s day!Vom avea nevoie de port-bebe si in plimbarile noastre prin parcuri,cumparaturi(unele magazine au 2 nivele si nu pot ridica carutul singura cu operatia mea)...o sa merg in Boots si Mothercare sa vad ce gasesc si o sa-l prezint dupa achizitionare |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Abia astept ca si eu o sa am operatie si as folosi unul pana ma mai refac si voi putea urca si cobora caruciorul 2 etaje ca locuiesc la 2 si va trebui zilnic sa ies la plimbare . |

| Oh Oanamaria,cand aud de operatie ma ia durerea...sper sa te refaci repede si da e ideal port-bebe in aceste conditii |
Inregistrat: 10/6/2012 Mesaje: 92
| noi am cumparat doar carucior.. oricum in afara de bebe, de fiecare data mai luam si o sacosica cu apa, lapte, schimburi, pampersi si diverse alte lucruri..asa ca am luat doar carucior ( de la Peg Perego).. si cu un cos incapator! :-) |
|

Inregistrat: 9/28/2013 Mesaje: 48
| Eu, personal, prefer caruciorul. E mult mai comod si pentru mine, si pentru ea. :) In port-bebe am impresia ca nu sta bine, in schimb, in carucior sta pe spate, si poate dormi la fel de bine. Eu votez pentru carucior ! |
|
|