Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2387
| Tema concursului "Cu burtica la plimbare" :
Pentru ca avem o multime de viitoare mamici ne-am gândit si la un concurs pentru voi. Va invitam sa postati maxim 3 poze sau filmulete în care sa ne aratati cum mergeti cu burtica la plimbare.
Regulamentul concursului "Cu burtica la plimbare" :
Nu pot participa la concurs decât membrii înregistrati înainte de data de 8 iunie. Pot vota doar membri forumului care au minim 100 de postari. Perioada de înscriere este 8 - 25 iunie. Perioada de votare este 26-30 iunie. Orice încercare de fraudare a voturilor va fi penalizata prin descalificare.
Premiile concursului:
Premiile concursului constau in doua vouchere în valoare de 50 ron fiecare, vouchere pe care câstigatorii le pot folosi pe www.sosetaria.ro pentru a-si comanda ce doresc.
Sponsorul concursului este Sosetaria.ro
Sosetaria.ro este primul magazin online din România specializat în vânzarea de ciorapi, dresuri, sosete si colanti. Ciorapii si sosetele sunt obiecte vestimentare cu un grad de uzura ridicat. Acestea trebuie înlocuite periodic, la câteva luni de zile sau chiar mai des, operatiune care în mod normal ar necesita timp pierdut prin magazine. Magazinul online Sosetaria.ro încearca sa vina cât mai aproape de nevoile clientilor sai prin oferirea tuturor facilitatilor comertului online.
Pentru mai multe detalii precum si poze vizitati pagina concursului "Cu burtica la plimbare".
|
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Inca 4 zile pana dam startul si la acest concurs ! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Sparg eu gheata avand in vedere ca am o burtica tare "plimbareata"! Nu stiu, in schimb, daca mai prind votarea. ... plimbarica ...
... la munte in luna a 9-a ...
... la iarba verde intr-o padurice ...
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| ce burtica frumoasa avem aici |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Liz, ce burtica frumoasa si plimbareata! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ce burtica frumoasa!Si Liz daca nu prinzi tu votarea o prindem noi! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Au voie sa participe si cele care au fost insarcinate sau numai cele care sunt gravidute? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Lizuk minunat ma bucur tare mult ca s-a organizat acest concurs pentru ca tare mult imi place sa vaadmir si sa imi imaginesz cum o sa arat si eu cand o fi sa fie |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mariuta, Kiki, Raly, Teea, multumesc tare mult si va pup! Haideti burtici la concurs , mai ales ca sunteti toate atat de frumoase! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Liz,ador burticuta ta |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Liz |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Liz, o burtica incantatoare, pur si simplu o ador |