Cu bebelusii in calatorii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MaryPoppins
Scris: Sunday, July 15, 2018 7:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2017
Andreea06 wrote:

E colac normal doar ca are chilotel si e mai lat. avea si spatar dar n-a mai umflat tati si acolo.

https://ibb.co/nEJBE8
https://ibb.co/d5vDST
https://ibb.co/bBVf7T

Mai, da ce-i mai place in apa la pusti love si imi retrag evaluarile anterioare, seamana f bine cu ta-su, sa nu te superi pe mine sic

L-ai bagat si in lac sau doar in jacuzzi? Ca mie nu imi e clar cum e cu scaldatul bebelusilor in apele naturii, n-am studiat inca problema. In strainatate am vazut tot timpul bebelusi mici la scaldat, inclusiv in ape f reci cum e Atlanticul sau Marea Baltica, dar nah, strainii is mai relaxati ca noi Lol
AriaM
Scris: Sunday, July 15, 2018 7:26 PM
Nivel

Inregistrat: 10/1/2017
In 2011 mie mi-au facut cu Blit Lol

MaryPoppins wrote:

Nu cred, eu mi-am facut in 2015 si nu imi amintesc sa fi blitzuit ceva. Nici la buletine sau permise.
Andreea06
Scris: Sunday, July 15, 2018 9:27 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
MaryPoppins wrote:

Mai, da ce-i mai place in apa la pusti love si imi retrag evaluarile anterioare, seamana f bine cu ta-su, sa nu te superi pe mine sic

L-ai bagat si in lac sau doar in jacuzzi? Ca mie nu imi e clar cum e cu scaldatul bebelusilor in apele naturii, n-am studiat inca problema. In strainatate am vazut tot timpul bebelusi mici la scaldat, inclusiv in ape f reci cum e Atlanticul sau Marea Baltica, dar nah, strainii is mai relaxati ca noi Lol

Doar in jacuzzi ala ca era apa normala nu cu clor. Inca evit, nu stiu.. la lac nu e de scaldat, nici pt adulti adica.
MaryPoppins
Scris: Monday, July 16, 2018 9:41 AM
Nivel

Am luat si biletele de avion azi noapte. Pff, am pazit toata ziua preturile si varful a fost seara pe la 9, erau cu vreo 100 euro mai scumpe Big Surprise am luat cu Tarom in cele din urma, TM-Atena, asa nu mai avem grija conexiunii si a bagajului de cala (desi mi-am propus sa nu luam multe Lol ). Low cost combinatie de wizz+ryanair erau doar cu vreo 80 euro mai putin pt toti 3 iar cu Smart Connection de la Vola ajungeam aproape la pretul cu Tarom.

Si acum va intreb pe unde ati facut/vreti sa faceti asigurarile de calatorie? Noi pana acum nu am dat importanta acestui aspect, aveam si ceva inclus de pe la cardurile bancare, dar acum cu bebe trebuie sa fim mai responabili si prevazatori Lol
kali
Scris: Monday, July 16, 2018 9:56 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
MaryPoppins wrote:
Si acum va intreb pe unde ati facut/vreti sa faceti asigurarile de calatorie? Noi pana acum nu am dat importanta acestui aspect, aveam si ceva inclus de pe la cardurile bancare, dar acum cu bebe trebuie sa fim mai responabili si prevazatori Lol

Generali sau Grupama, pana acum. Nu am avut niciodata probleme, insa, deci nu am feeback.
Aaaaa, poti sa-ti scoti si cadul european de sanatate, insa nu stiu procedura si nici cat dureaza; probabil ca mult si bine...

Dea22
Scris: Monday, July 16, 2018 10:39 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/7/2017
MaryPoppins wrote:
Am luat si biletele de avion azi noapte. Pff, am pazit toata ziua preturile si varful a fost seara pe la 9, erau cu vreo 100 euro mai scumpe Big Surprise am luat cu Tarom in cele din urma, TM-Atena, asa nu mai avem grija conexiunii si a bagajului de cala (desi mi-am propus sa nu luam multe Lol ). Low cost combinatie de wizz+ryanair erau doar cu vreo 80 euro mai putin pt toti 3 iar cu Smart Connection de la Vola ajungeam aproape la pretul cu Tarom.

Eu am un broker de asigurari cu care colaboram la servici si tot cu el imi fac si asigurarile personale (masini,casa,calatorie). Comunic cu el pe mail,imi da mai mult variante de asigurari,aleg,fac transfer bancar si imi trimite asigurarea pe mail.
Daca te intereseaza iti trm mailul lui in privat.
MaryPoppins
Scris: Monday, July 16, 2018 10:51 AM
Nivel

Dea22 wrote:

Eu am un broker de asigurari cu care colaboram la servici si tot cu el imi fac si asigurarile personale (masini,casa,calatorie). Comunic cu el pe mail,imi da mai mult variante de asigurari,aleg,fac transfer bancar si imi trimite asigurarea pe mail.
Daca te intereseaza iti trm mailul lui in privat.

Da-mi te rog datele in privat. Pt masina facem la Emag iar la apartament direct la banca. Si zi-mi rogu-te daca la programarea pt pasapoarte ai trecut numele Emei, ca nu-s 100% convinsa ca am facut bine :))
Andreea06
Scris: Monday, July 16, 2018 12:02 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:

Noi faceam prin emag parca, la tiriac luam de obicei. Am avut casco la masina la ei si am fost super multumita.
Andreea06
Scris: Friday, July 20, 2018 11:23 PM
Nivel

Mai avem o sapt pana la concediu si inca nu suntem decisi unde sa mergem Lol maine merg la i agentie sa intreb de oferte. Ne gandeam si la corsica daca e sa mergem cu masina, cu feribotul putem ajunge pe insula.. dar airbnb are cam tot luat pe iulie si august :( unde era si piscina pt bebe. Asa e convenbil fata de altele ce cautasem.. dar tre din timp.
O sa intreb la agentie si de palma de mallorca. Poate portugalia.. as vrea ceva resort de leneveala daca tot e o saptamana asa (cam asa au pachetele o sapt) si poate cand ne intoarcem mergem la brasov cateva zile si legam asa cele 2 sapt.

Aveti idei, variante, pe unde ati mai fost?
MaryPoppins
Scris: Saturday, July 21, 2018 12:02 AM
Nivel

Andreea, daca vreti sejur atunci poate un last minute in Turcia? Nu eram fan all inclusive, da acum parca as merge cateva zile pt rasfat si leneveala. Spania si Portugalia oricand si oriunde, vezi ce gasesti la agentie. Sau Grecia, ca e plin de chartere din Cluj parca, in caz ca va tenteaza.
Andreea06
Scris: Saturday, July 21, 2018 12:23 AM
Nivel

MaryPoppins wrote:
Andreea, daca vreti sejur atunci poate un last minute in Turcia? Nu eram fan all inclusive, da acum parca as merge cateva zile pt rasfat si leneveala. Spania si Portugalia oricand si oriunde, vezi ce gasesti la agentie. Sau Grecia, ca e plin de chartere din Cluj parca, in caz ca va tenteaza.

Turcia am fost de 2 ori si as mai merge dar nu perioada asta de vara ca e jaaale temp acolo. Poate sept.. noi acum avem concediu luat, sotul adica.
Grecia am mers o data si nu m-a incantat, viespii multe.. o sa mai incerc candva dar nu acum..
MaryPoppins
Scris: Saturday, July 21, 2018 12:31 AM
Nivel

Daca plecati cu masina aveti mai multe variante si libertate de miscare, dar cum ai zis si tu e nasol cu cazarile acum in perioada asta. Bafta sa gasiti ceva fain, oricum e important ca sunteti voi trei si sigur o sa va simtiti bine oriunde :)
Andreea06
Scris: Wednesday, July 25, 2018 3:36 PM
Nivel

Andreea06
Scris: Wednesday, July 25, 2018 3:38 PM
Nivel

MaryPoppins wrote:
Daca plecati cu masina aveti mai multe variante si libertate de miscare, dar cum ai zis si tu e nasol cu cazarile acum in perioada asta. Bafta sa gasiti ceva fain, oricum e important ca sunteti voi trei si sigur o sa va simtiti bine oriunde :)

Am vrut sa mai caut azi dar piciu meu a dormit 25 min si in ideea mea de a-l muta in patut s-a trezit. Acu pare sa adoarma iar... greu dupa 45 min, in sistem...

Cu agentia am renuntat acum ca nu ma convinge oferta. Daca e asa poate schimbam pe sept la inceput ca e mai ok temp in cipru/mallorca. Altfel mai caut acum cazari/traseu.. pana maine tre sa stim :)) sotul zice sa mergem si la brasov/delta daca cred ca e ok in delta ca el n-a fost, 3-4 zile asa.
MaryPoppins
Scris: Wednesday, July 25, 2018 4:12 PM
Nivel

Ce mare si frumos e Mattias hearts incredibil cat de repede cresc...

Daaa, e cald rau acum si in Palma si in Cipru, ar fi bine sa gasiti ceva ok in septembrie ca sa plecati linistiti. In Delta n-am fost nici eu, cred ca-i tare frumos :)

Eu zilele astea ma tot strofoc sa gasesc cea mai buna varianta de a transporta scoica pe avion. Tarom nu accepta scoica in cabina, deci bilet cu loc pe scaun pt ea n-avea sens sa luam. Si oscilez acum intre a o preda la usa avionului (dc tot avem gb pockit pe care il bagam in rucsac) sau ambalata in husa si data la bagaje speciale. O sa circulam mult cu taxi si masina inchiriata, deci musai sa plecam cu scoica dupa noi.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.