Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| va rog frumos sa ma ajutati macar cu un sfat,cu o vorba buna.... ma numesc daniela,braileanca de origine,am 23 de ani,sunt casatorita de 3 ani,am un sot care ma iubeste ffff.mult si m-a acceptat asa cum sunt desi problemele cu glanda tiroida mi-au creat probleme in sensul ca am depistat-o de mai bine de 5 ani,la inceput am fost tratata de un medic endocrinolog de aici din judet,dupa care am renuntat si acum ma simt mult mai bine,desi mai am o singura NEPLACERE,si anume faptul ca nu am decat 36 kg,mai mult de 40-41 kg nu am avut niciodata,si TOTUSI in conditiile astea eu si sotul meu ne dorim ffff mult un bebelus,dar acest lucru nu s-a intamplat pana acum,sunt ingrijorata,intre timp am renuntat si la anticonceptionale dar imi doresc un copil sanatos,am multe colege slabute care au nascut si au copii sanatosi |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| dannyela_66778 wrote:va rog frumos sa ma ajutati macar cu un sfat,cu o vorba buna.... ma numesc daniela,braileanca de origine,am 23 de ani,sunt casatorita de 3 ani,am un sot care ma iubeste ffff.mult si m-a acceptat asa cum sunt desi problemele cu glanda tiroida mi-au creat probleme in sensul ca am depistat-o de mai bine de 5 ani,la inceput am fost tratata de un medic endocrinolog de aici din judet,dupa care am renuntat si acum ma simt mult mai bine,desi mai am o singura NEPLACERE,si anume faptul ca nu am decat 36 kg,mai mult de 40-41 kg nu am avut niciodata,si TOTUSI in conditiile astea eu si sotul meu ne dorim ffff mult un bebelus,dar acest lucru nu s-a intamplat pana acum,sunt ingrijorata,intre timp am renuntat si la anticonceptionale dar imi doresc un copil sanatos,am multe colege slabute care au nascut si au copii sanatosi
Pentru a ramane insarcinata kg nu au nici un efect uita-te si tu in Africa cat de subnutrite sunt femeile acolo si cum fac copii.Sunt sigura ca ve-ti reusi si copilul va fi sanatos ,fa-ti toate analizele relaxeaza-te si punete pe treaba! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| trebuie sa faci echipa cu ginecologul si endocrinologul ca sa iti reglezi foarte bine statusul hormonal si totul va fi bine!! deci: controale, analize, investigatii, ajustarea tratamentului si gandire pozitiva!! succes! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| da,romanita, poti avea copii si dc suferi de tiroida.eu am hipotiroidie de multi ani si anul asta am reusit sa dau nastere unei fetite perfect sanatoase.in timpul sarcinii trebuie f bine monitorizata boala, si tratamentul adaptat, adica marita doza de hormoni.mult succes
|