Cu afectiuni ale glandei teroide, poti avea copii?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mela
Scris: Monday, November 16, 2009 8:56 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Mika,sanatate multa iti doresc angel
legat de intrebarile tale:de ce nu le pui unui medic ginecolog? cred ca el ar fi cel mai in masura sa te ajute pupici
dannyela_66778
Scris: Thursday, December 10, 2009 1:07 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
va rog frumos sa ma ajutati macar cu un sfat,cu o vorba buna....
ma numesc daniela,braileanca de origine,am 23 de ani,sunt casatorita de 3 ani,am un sot care ma iubeste ffff.mult si m-a acceptat asa cum sunt desi problemele cu glanda tiroida mi-au creat probleme in sensul ca am depistat-o de mai bine de 5 ani,la inceput am fost tratata de un medic endocrinolog de aici din judet,dupa care am renuntat si acum ma simt mult mai bine,desi mai am o singura NEPLACERE,si anume faptul ca nu am decat 36 kg,mai mult de 40-41 kg nu am avut niciodata,si TOTUSI in conditiile astea eu si sotul meu ne dorim ffff mult un bebelus,dar acest lucru nu s-a intamplat pana acum,sunt ingrijorata,intre timp am renuntat si la anticonceptionale dar imi doresc un copil sanatos,am multe colege slabute care au nascut si au copii sanatosi
shirel
Scris: Thursday, December 10, 2009 12:48 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
dannyela_66778 wrote:
va rog frumos sa ma ajutati macar cu un sfat,cu o vorba buna....
ma numesc daniela,braileanca de origine,am 23 de ani,sunt casatorita de 3 ani,am un sot care ma iubeste ffff.mult si m-a acceptat asa cum sunt desi problemele cu glanda tiroida mi-au creat probleme in sensul ca am depistat-o de mai bine de 5 ani,la inceput am fost tratata de un medic endocrinolog de aici din judet,dupa care am renuntat si acum ma simt mult mai bine,desi mai am o singura NEPLACERE,si anume faptul ca nu am decat 36 kg,mai mult de 40-41 kg nu am avut niciodata,si TOTUSI in conditiile astea eu si sotul meu ne dorim ffff mult un bebelus,dar acest lucru nu s-a intamplat pana acum,sunt ingrijorata,intre timp am renuntat si la anticonceptionale dar imi doresc un copil sanatos,am multe colege slabute care au nascut si au copii sanatosi

Pentru a ramane insarcinata kg nu au nici un efect uita-te si tu in Africa cat de subnutrite sunt femeile acolo si cum fac copii.Sunt sigura ca ve-ti reusi si copilul va fi sanatos ,fa-ti toate analizele relaxeaza-te si punete pe treaba!
bulibuli
Scris: Thursday, December 10, 2009 10:13 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
trebuie sa faci echipa cu ginecologul si endocrinologul ca sa iti reglezi foarte bine statusul hormonal si totul va fi bine!! deci: controale, analize, investigatii, ajustarea tratamentului si gandire pozitiva!! succes!
alexandrabogdan
Scris: Saturday, February 13, 2010 2:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
da,romanita, poti avea copii si dc suferi de tiroida.eu am hipotiroidie de multi ani si anul asta am reusit sa dau nastere unei fetite perfect sanatoase.in timpul sarcinii trebuie f bine monitorizata boala, si tratamentul adaptat, adica marita doza de hormoni.mult succes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.