HOPE wrote:Imi pare rau ca vin atat de tarziu cu raspunsul, dar o sa intelegi de ce. Nu mai am spotting pentru ca am inceput de vineri sa iau utrogestan. Am avut test de sarcina foarte slab pozitiv si am fugit la beta. Rezultat 9,5 . Am sunat dr, mi-a zis ce tratament sa iau si azi am repetat beta...rezultatul 95,6. Nici prin gand nu mi-a trecut ca luna asta o sa fie ceva. Nici macar nu stiu cand am ovulat, dar banuiesc ca in ziua 14.. Azi e ziua 28. Nu vreau sa gandesc negativ, .. sper si ma rog lui Dumnezeu sa fie bine. Fetelor, inca o data mi s-a adeverit ca atunci cand te astepti mai putin, se intampla!
Felicitari din suflet! Intr-adevar meriti sa fii fericita! Sarcina usoara si bebe la termen! De data asta va fi bine! TREBUIE sa fie bine!
|
Felicitari! Sarcina usoara!
|
Crissy wrote:M-am gandit ca prinzi curaj daca te vezi pe lista la gravidute, hai lasa pesimismul. S-a prins bebe, beta s-a dublat, ai auzit si inimioara.. acum respira si tu linistita putin si bucura-te de momentele astea
Multumesc Stii ca eu sunt aia panicoasa
|
Rubynne wrote: Crysyam nu te da nimeni afara, ai dublu rol acuma: graviduta cu mult prafusor de burtica si sustinatoare a aspiricilor!
Hey, am glumit, sigur ca nu ma da nimeni afara Sa imprastii si un picut de prafusor.. PFU PFU PFU
|
Crissy wrote:Multumim pentru casuta cea noua! Crysyam30 si Roxanine s-au mutat la gravidute
Gata Cris? M-ati dat afara? Glumesc, evident! Nu va parasesc, stati linistite! Sunt pe aici in umbra, parca mi-e si frica sa ma duc la gravidute! Nu am scris inca acolo... am zis ca astept eco de la 9 sapt sa vedem daca e ok bebe si dupa aia ma bag in seama la gravidute. Oricum m-a mancat labuta si mi-m facut ticker
|
CARLA 8 wrote:Buna fetele ! Andy, da , am intrat din joi in paste pentru ca imi lusem gandul o perioada, secrete nu am ,daca as reusi as spune si '' cata apa am baut'' ca nu suntem la vreun concurs . Am facut doar inseminari, am inceput din stert cu progesteron mare,am avut ca si tratament closty si gonal. Crisiam , felicitari si sarcina usoara , ai ramas insarcinata natural ? Fetelor vroiam sa va intreb , daca as incepe o noua procedura ar pica in post. O fi ok ? Nu as amana pana in ianuarie, voi cum veti proceda perioada urmatoare ? Va pup.
Nu am facut inseminare sau fiv, am luat doar letrozol din z2-z7. Este natural pe ciclu stimulat.
|
Crissy wrote:Aloooooo!! Pai ce facem? Vrei sa-i iei locul Cristianei la pesimism?
Te rog! Nimeni nu-mi ia locul!! Nu cred ca exista persoana mai prapastioasa ca mine care pun tot timpul raul inainte!
|
Si eu te pup si te prafuiesc maxim! Stai linistita ca tot panicata sunt dar mai putin. Nu o sa ma linistesc de tot decat cand o sa nasc
|
Buna dimineata fetelor. Eu am luat o mica pauza de la forum, dar am revenit cu vesti bune. Ieri am fost la eco si avem 6 saptamani si 2 zile. Va pun atasat si poza cu bebe. Conform d-lui doctor suntem ok ca si masuratori, avem 118 bpm si suntem foarte cuminti. Va imprastii praf de burtica mica Pfu Pfu Pfu, ca vad ca s-au adunat iarasi o multime de aspirante. Doamne ajuta sa va mutati toate la burtici. Eu inca nu va parasesc, nu imi fac ticker deocamdata, astept sa trec de 12 saptamani. Va pup si va doresc o saptamana usoara!
|
Rubynne wrote:Crysyam30 ce faci? Nu mai zici nimic pe aici ?
Spre rusinea mea n-am mai intrat de mult. De citit va citesc maxim o data la 2 zile dar de intrat mai rar ca sunt la munca si nu prea am "pozitie strategica"
Rubynne si Carlita voi daca vreti locul meu eu vi-l dau dar mai trebuie sa aveti un pic de rabdare
|