Profil: crystynam
Despre
Utilizator: crystynam
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, January 4, 2012
Ultima vizita: Monday, December 14, 2015 10:34 AM
Numarul de postari: 97
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 33
Postat: Friday, December 11, 2015 2:25 PM
Facem galerie burticilor care asteapta sa isi tina minunile in brate.Clap Clap Clap
Saptamana viitoare merg sa il vedem pe bebe,avem ceva timp de cand nu l-am mai vazut,in spital doar analize am facut asa ca de abia astept sa il revad. Vinerea viitoare intru in prenatal,de abia astept!!!
Va pun si eu o pozica cu burtica mea de dimineata,e micuta dimineata,pana seara se dubleazayes
Felicitari noilor burtici,sa aveti sarcina usoara .
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 33
Postat: Wednesday, December 2, 2015 9:30 AM
Vai,ce trece timpul!!!!Bravoo Bravoo Bravoo
Sunt a 9-a la rand,usor usor se elibereaza locurile:D Eu de abia astept marele moment, aseara i-am aratat sotului mormanul de hainute cumparate de vreo 2 luni pentru cel mic, nu i le-am aratat pana acum ca ma credea nebuna cu siguranta:)) Am multe de la Alex dar tot nu m-am putut abtine.Se uita si sotul la ele, nu ii venea sa creada cat de mici sunt cele de 0-3 luni, nu mai tinem minte cum era piticul acum 3 ani:))
In continuare nu avem nume pentru bebe2, al doilea nume va fi sigur Stefan dar primul, nu cadem deloc de acord.Eu vreau Albert,el Victor sau Fabian.
In alta ordine de idei, zilele astea m-a durut burtica ,mai ales noaptea.Cred ca e momentul sa nu mai iau cavalerul in brate,desi nu ma pot abtine,are "doar" 18 kile:))
Felicitari pentru bebe Raul,mamico,mult laptic si recuperare usoara.
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 32
Postat: Thursday, November 26, 2015 2:10 PM
La prima sarcina,imi amintesc ca ma duceam ceas la fiecare control si faceam orice analiza de care imi spunea doctorita. Analize peste analize, profil de trombofilie care numai pe ala am dat 750 ron.
E normal sa fie asa la primul bebe,sa fim precaute mai mult decat e nevoie.
Acum,insarcinata cu bebe 2 si cu aceeasi problema, trombofilia ,cred ca am fost de 3 ori maxim la ea la cabinet particular,in rest, analize lunar ,tratamente si alte controale doar la spital le-am facut.Si acum merg si la hematolog lunar,deci analize si mai multe,nu mai zic de tratamente. Sunt mult mai relaxata,am mai multa incredere in bebe si in mine.
Am facut doar dublu test,care a iesit foarte bine si in rest,nimic.Cu Dumnezeu inainte,am incredere in bebe si in mine si se pare ca starea asta de spirit ajuta foarte mult,sunt ZEN mereu:))
Ce sa zic,maxim 700 ron am cheltuit cu tot cu diferenta pe care o dau luna de luna pentru clexane si medrol.In spital nu dau nimic,never,desi sunt obisnuite sa ma vada odata la 2 saptamani pentru analize complete :)
Multa sanatate gravidute si nastere usoara celor care sunt la rand:) Asa de repede trece timpul, nu imi vine sa cred ca deja am 28 saptamani, burtica nu o arata dar ma astept sa creasca brusc de acum incolo.
Postat: Monday, October 26, 2015 11:57 AM
Buna ziua, burtici frumoase!
Eu fac analize peste analize cu trombofilia mea, nu trece saptamana sa nu ma intepe:))Din fericire , ma simt bine, sta cam foatre jos bebe si ma termina asta, de multe ori nici nu pot merge pentru ca impinge cu o forta ,ma pune la respect si stau cumintica sa isi revina.
Se pare ca tot baietel vom avea, mi-as fi dorit fetita dar nu ma supar, la ce baiat frumos am deja, la ce-mi trebuie fetita?:))) O sa ma satur de fete, la cate o sa-mi aduca acasa nazdravanii mei.
Burtica e mica, sunt momente in zi cand e maaare,si apoi se face mica, am luat 3 kg pana acum,stam bineHilar
Sarcina usoara fetele si nastere si mai usoara viitoarelor mamici , sa aveti bebelasi sanatosi tun si mancaciosi
Postat: Thursday, October 1, 2015 8:32 AM
Si eu,si eu vreau in listuta:D:001009:
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 31
Postat: Wednesday, September 30, 2015 2:40 PM
Buna ziua,burtici!
Ce repede trece timpul,deja saptamana viitoare am programat triplu testul.
Momentan nu am aflat ce este, luna trecuta ne-a spus ca tot baietel este ,asta pana a vazut ca are cordonul ombilical exact intrepicioruse si deja ,de la 100 % precizie s-a redus la 60 % :)) Sper sa aflu ce este , saptamana viitoare cand fac toate analizele posibile si imposibile,bine ca m-a chemat la spital ca altfel,falimentam:)
Am vazut ca voi luati acid folic intr-una,eu nu am luat decat in primele 3 luni si atat,nici vitamine nici nimic.Analizele mi-au iesit perfecte si nu am vazut rostul sa le iau,plus ca avand trombofilie, acidul folic nu prea e recomandat la clexane.
Incerc sa intru mi des sa va citesc,sper sa reusesc.Multa sanatate gravidutelor si sarcina usoara!
Postat: Thursday, July 30, 2015 3:09 PM
Buna fetelortopai
Nu am mai intrat de mult aici,intre timp au aparut greturile si vomit zilnic,nu pot sa mananc nimic in afara de fructe si rar, pizza sau hamburgeriHilar Nu mi-e rau de sa stau la pat ,din fericire. Avem 11 saptamani , creste frumos burtica desi nu am luat nici un kg in plus.
Analizele mi-au iesit perfecte,din fericire si de cateva zile am inceput tratamentul cu Clexane. Dupa 10 august fac si dublu testul si morfo fetala,sper sa iasa bine totul.
Am o problema in schimb, mi-au aparut multe cosuri pe fata,sunt disperata mai ales pentru ca eu nu am avut probleme cu asa ceva.Acum nu stiu cu ce sa ma mai dau sa imi treaca,si pe corp am si nu imi place deloc.
La 7 saptamani am auzit inimioara lui bebe,Miha_Ella. Iti tin pumnii sa fie totul bine, si eu am trecut printr-o perioada extrem de grea pentru mine,din fericire Dumnezeu a ales in locul meu si acum ma pot bucura de sarcina asa cum trebuie.
Eu nu am facut niciodata Beta HCG ,nici la primul bebe nici la al doilea.
Postat: Wednesday, July 8, 2015 9:39 AM
Buna dimineata gravidutelor!
Pentru mine e o dimineata cu adevarat buna,ieri am fost la medic sa vedem cum evolueaza sarcina si mi-a dat o veste minunata: unul dintre saculeti s-a absorbit si a ramas doar unul,foarte frumos dezvoltat,i-am ascultat si inimioara.
Din fericire nu mai e nevoie de nici o interventie sau de alte ganduri negre, de acum ma pot bucura linistita de sarcina.
Nu am greturi deloc,doar sanii sunt foarte durerosi si oboseala crunta,mor de somn la birou de cele mai multe ori.
Felicitari pentru bebe celor care au nascut deja,sa se bucure de minunile din viata lor.
Si bun venit noilor burticiBravoo Bravoo Bravoo
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 30
Postat: Thursday, June 25, 2015 8:14 AM
Cred ca e cea mai dificila decizie pe care o voi lua in viata mea :( Imi doresc tare mult sa pot pastra macar unul,fiind in saci gemelari diferiti poate exista o sansa sa il salvez pe unul dintre ei,mi-am dorit foarte mult sa fiu mamica din nou.
Dumnezeu ma pune la grea incercare.Am tot citit ieri pe net daca se poate face aceasta interventie , daca am o sansa, nu am gasit nimic in Romania:(
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 30
Postat: Wednesday, June 24, 2015 10:08 PM
Dragelor,problema mea e mai grava decât pare.Am trombofilie asociata cu trombocitopenie. La primul copil,am luptat 2 sapt în spital cu transfuzii ?i donatori de sânge sa crească trombocitele de la 40 mii macar la 70 mii,sa pot na?te fara sa risc 100? sa nu mai ies vie din sala de opera?ii. ?i ?in minte de atunci ca mi-a spus doctorul ca daca aveam 2, nu aveam nici o ?ansa:( Aici e durerea mare,e imposibil sa nasc gemeni,nu sunt cazuri de gravide cu gemeni ?i trombofilie,asa cum e asociata la mine. Din cauza ?ocului avut la aflarea ve?tii nu am mai pus-o la curent pe doctori?a,ea nu ?tie complicatiile din ultima luna. Luni,culmea,chiar de ziua mea,voi lua o decizie cruciala în func?ie de ce va spune ?i doctori?a. Nu îmi pot risca via?a, nu pot fi atat de egoista fa?a de copilul meu.