Profil: crysa80
Despre
Utilizator: crysa80
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, August 17, 2008
Ultima vizita: Saturday, October 10, 2009 9:58 PM
Numarul de postari: 55
[0.01% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: donez hainute
Postat: Friday, October 9, 2009 11:37 PM
mnnicol sa ti traiasca in primul rand iti doresc multa putere sa i cresti ca stiu si eu cum este si multa sanatate o sa caut ceva hainute nu cred ca mai am asa micute insa sigur gasesc ceva acum am niste probleme si nu am timp sa caut dar te rog sa mi trimiti un mail crissmary4you@yahoo.com pupici sanatate si pupici bebeloilor
Subiect: Teste de sarcina slab pozitive
Postat: Saturday, September 5, 2009 11:29 PM
fetelor am gasit aazi acest toppic sunt eu cryss26buc mi am pierdut parola si am facut alt id...nuuuu pot sa cred cat timp a trecut de cand am aflat ca sunt gravida oauuu si ce repede a trecut acum parca o am de o viata pe rebeca aici aveti poze cu ea .....mica mea minune http://forum.7p.ro/Jurnal-Rebeca-Andreea.aspx?g=posts&t=6756
Subiect: donez saltea patut
Postat: Saturday, September 5, 2009 12:13 PM
buna revin..fata a reusit sa si ia salteluta as vrea sa te intreb cat de mare e patutul si din ce este ar avea nevoie o fata din ilfov dar nu are mult spatiu daca e eu stau in buc as putea venii sa il iau daca nu e fff mare si il trimit prin tatal meu care sta acolo putem vb pe mail crissmary4you@yahoo.com ms mult
Subiect: Copilasul verii 2009
Postat: Thursday, August 20, 2009 3:15 PM
HOP si noi cu pozici sper sa reusesc sa le atasez...dance
Subiect: donez saltea patut
Postat: Tuesday, August 18, 2009 11:03 PM
buna cauta o prietena de a mea o voi intreba daca a gasit si iti zic daca o mai ai......frumos gest
Subiect: donez hainute
Postat: Thursday, June 4, 2009 8:46 PM
am donat si acum avem si noi nevoie de ajutor am mare nevoie de body uri cu maneca scurta si hainute de vara fetita 1 an cam grasuta 11 kg 80 cm si incaltaminte lejera piciorusul masoara 14 cm va multumim....pupici
Subiect: Jurnal Rebeca Andreea
Postat: Saturday, May 30, 2009 1:57 PM
pupici multumim...intradevar are ochi bleu ciel mama se lauda cu ea la serv e educatoareras insa nimeni nu o credea ca ii are bleu si sapt asta s au convins le am facut o vizita...si mi au deochiat o rrau...pupici la frumosii vostri.pupici
Postat: Friday, May 29, 2009 10:32 PM
pozici noi noi...caldeyes yes sic
Subiect: Geanta carut
Postat: Friday, May 22, 2009 6:05 PM
chiar nimeni nu ne poate ajuta?????pupici
Postat: Tuesday, May 19, 2009 9:58 PM
multumim mult este frumoasa foc ii multumesc lui Dumnezeu pt ea ca e o comoara mica si desteapta in fiecare zi ne surprinde cu ceva nou ...sa va traiasca si bebeii vostrii..