Profil: crys
Despre
Utilizator: crys
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Thursday, May 8, 2014
Ultima vizita: Friday, May 8, 2015 8:42 PM
Numarul de postari: 230
[0.02% din toate postarile / 0.06 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul Mamicilor - 1
Postat: Monday, March 16, 2015 5:19 PM
ynnea wrote:
Mamici voi ce a ti facut la bebelusi cand au avut colici?

poti incerca picaturi, eu am folosit preventiv espumisan si colief, acum nu ii mai administrez picaturi pentru colici. Am citit pe net ca si ceaiul de musetel ar ajuta, eu i-am dat doar cand nu iesea afara. Pe langa medicamente ar ajuta ceva cald pus pe burtica bebelusului, eu am luat punga cu samburi de ciresi insa nu am folosit-o, sau il poti pune pe burtica ta...sper sa-ti fie de folos....
Postat: Sunday, March 8, 2015 10:11 PM
La multi ani dragi mamici! floare3 floare3 floare3 floare3 floare3 floare3 floare3

Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa aveti grija de piticii vostri,

o primavara si un an minunat! Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

https://www.facebook.com/video.php?v=799608966768525&pnref=story

Postat: Sunday, March 1, 2015 4:40 PM
wav La multi ani de martisor tuturor mamicilor si bebelinelor, sa aveti o primavara minunatafloare2 floare2 floare2

si...un martisor pentru fiecare de la Davidututhankyou
Postat: Thursday, February 26, 2015 9:26 PM
Buna seara mamici!

De cand a plecat sotul imi este din ce in ce mai greu sa intru pe site. Ca sa pot face curat trebuie sa il duc la bunici pentru cateva ore pentru ca s-a obisnuit sa nu mai doarma ziua si ii place sa fie mereu cineva care sa vorbeasca cu el, altfel..plaaaans! Are momente in care plange pentru ca simte lipsa lu' tati zic eu pentru ca reusesc sa-l linistesc pe durata inregistrarilor cu sotu'.
Din pacate am avut si cateva zile in care nu a reusit sa iasa deloc afara cu toate masajele pe care i le-am facut, am aplicat si metoda termometrului insa nu am avut succes asa ca dupa trei zile de chin si plansete din cauza durerii de burtica am apelat la supozitorul cu glicerina. I-am dat si 2-3 lingurite de ceai de musetel, medicul pediatru mi-a spus ca este ok sa-i dau putin la nevoie....oricum as fi facut orice, intrasem putin in panica!
In rest toate sunt cat se poate de bune si de frumoase, ne jucam toata ziua, ne giugiulim, radem, gandurim si ne indragostim pe zi ce trece mai mult unul de altulcoeur love

russiantonik bine ai venit in casuta mamicilortopai . Davidutu tau este minunat si am impresia ca o sa fie si cam smecherashearts

simona83, andreina, deyutzu, elala, emanicole multumesc frumos pentru aprecieri!

Va pupacesc pe toateiloveyou

Postat: Sunday, February 22, 2015 8:54 PM
Buna seara mamicipupici pupici pupici

Davidutul meu creste de nu se mai opresteLol , are puseu dupa puseu si o oboseste pe mami la maxim, insa mai rau este ca am capatat niste dureri ingroziotoare de spate, uneori nici nu ma mai pot intoarce de pe o parte pe alta, raman intepenita. Am vorbit cu cineva sa vina sa-mi faca masaj sper ca imi va fi mai bine mai ales ca sotul a trebuit sa plece in voiaj si am ramas singura cu bebi iar el s-a cam obisnuit in brate.
Chiar vroim sa intreb mamicile cu cezariana daca au dureri in jurul operatiei. De ceva timp sunt prezente si asta ma sperie putin.
In rest toate sunt frumoase, rade tot timpul, adora sa vorbesti cu el si se enerveaza cand este ignorat, a facut o pasiune pentru ursuletii de la patut, iar asta ma ajuta sa mai fac cate ceva prin casa, sper sa nu se plictiseasca repede de eiras

Simona Sym sunt de acord cu tine cand vine vorba de ora de masa, insa nu cred ca daca va manca singur este neaparat ceva rau, este bine sa experiemnteze si singur uneori. Marsupiu am si eu insa mi se pare ca sta cam agatat copilul, poate este doar impresia mea insa eu evit sa il port.
Baietelul tau este adorabil, si se pare ca ii place mult la baitahearts

elala dar ce flacau ai tu acolo!coeur felicitari pentru noul dintisortopai

emanicoleai fost o frumoasa!pupici iar bebelinul este un scump si jumatate, ai baiat mare ce sa mai!

Roxanine computerlove Doamne cum sta bufleiul mic in brate la mami! Ma bucur ca incepeti sa fiti mai bine pupici

deyutzuMultumesc frumos! pupici

simona83 si celalate mamici Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

Si pentru ca am intrat in posesia fotografiilor de la botez o sa pun cateva cu bebi si una cu mami si tati.ras

Postat: Sunday, February 8, 2015 4:48 PM
dana_h multumesc frumos!Cheek Kiss Sa folositi cu placere slingul, cred ca voi lua si eu, mai ales ca tati va pleca in voiaj, cred ca imi va fi mult mai usor sa ies in oras cu copilul in sling decat in carut.
Felicitari pentru noua activitatetopai topai topai deja sunteti fetite mari, grija mare mami de acumsic
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 29
Postat: Sunday, February 8, 2015 4:44 PM
ioana laura stai linistita, toate gravidutele au temeri. Incearca totusi sa nu te lasi coplesita de ele, bucurate de perioada aceasta pentru ca trece foarte repede:)
Eu mergeam lunar la control pana in trimestrul III, apoi la fiecare 2 saptamani. Iar din saptamana 28 pe langa eco imi facea si control intravaginal.
Multa sanatate si sarcina usoaraCheek Kiss

Criss2014multumesc, acum intru sa trag cu ochiul pupici
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 29
Postat: Sunday, February 8, 2015 12:12 AM
ras Buna seara gravidute dragi!Cheek Kiss

Va citesc regulat si ma bucur alaturi de voi cand vad ca totul este bine, admir pozele cu bebicii vostri dar si burticile voastre frumoase hearts pupici din pacate nu am timp mereu sa va scriu. Primele luni 2 luni au fost extrem de solicitante si destul de obositoare insa deosebite si as lua-o oricand de la cap fara a ezitare.dance

deearoxcomputerlove ai o burtica minunata, m-am emotionat cand te-am vazut, cred ca imi este dor de burtica, a trecut atat de repede timpul:)

russiantonik am vazut ca tu esti mai speriata, este si normal, mai ai foarte putin si se apropie clipa cea maretopai nu te speria de rahi, se face cu un ac foarte subtire si nu vei simti nimic sper doar sa ti se puna cantitatea corecta de anestezie pentru ca mie mi-a pus mai putin si am fost operata aproape pe viu, dar chiar si asa, faptul ca am simtit tot in timpul operatiei m-a intarit foarte tare. Oricum ar fi nu iti face griji, nici nu-ti dai seama cat de puternica poti fi!pupici pupici pupici Cat despre bebe sunt sigura ca este foarte bine, masuratorile lor sunt aproximative...mie mi-au spus ca are capul mai mare decat normal insa nu a fost deloc asa....oricum am vazut ca fetele stiu mai multe asa ca este bine sa fi prudenta. Mmult noroc si calm...sa auzim de bineCheek Kiss

Criss2014 fii tare problemele vin si pleaca, atat timp cat nu au legatuta cu sarcina ...stiu ca nu este usor si toate afecteaza insa cu calm se rezolva totulCheek Kiss ma bucur ca bebita este sanatoasa si creste...sa de-a Dumnezeu sa fie asa si de acum inainte...app, tocmai ti-am trimis cerere de prietenie pe fbras

ynnea felicitari pentru noua casuta si sarcina usora in continuareCheek Kiss

RalukM, Nanny, Mon1, Gazela si toate burticile frumoase va pup de nu va vedetiCheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

iloveyou iloveyou iloveyou pe toate!
Postat: Saturday, February 7, 2015 10:41 PM
Buna mamici!

Am fost la controlul de 2 luni si suntem foarte bine, are 5,2 kg si 61 de centimetrii. Singurul lucru care ma deranjeaza este hornaitul care nu trece si cu care va trebui sa ma impac pana la 6 luni, cel putin asa mi-a spus d-na doctor pediatru. Am discutat cu dansa despre vaccinuri si sunt hotarata sa le fac pe toate din schema nationala. Mi-a spus sa intreb unde sunt fabricate vaccinurile (cele importate din Egipt si Ghina sunt cu probleme - insa mi-a spus ca nu se mai importa in tara din cate stie dansa!), sa am grija ca asistenta sa controleze bebeul sa nu fie racit, sa ii ia temperatura si sa ii controleze gatul. Daca va hotarati sa faceti vaccinurile poate va vor ajuta aceste informatii :) daca stiti si alte lucruri pe care ar trebui sa le cunosc inainte de vaccinare m-as bucura daca mi le-ati spune.

O seara minunata va doresc!Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Postat: Thursday, February 5, 2015 12:27 AM
simona83 oul pus in apa se face ca un sampon care hidrateaza pielea si o catifeleaza, nu folosesc prea mult samponel pentru ca imi este frica de chimicalele din el. Iar sarea este pentru a preveni iritatiile pe piele. Este drept ca aceste lucruri nu mi le-a spus pediatrul ci sunt mai degraba oboceiuri folosite dintotdeauna in zona noastra insa nu am avut probleme niciodata cu piele copilului, ba din contra s-a "curatat" foarte repede.

elala da, sunt niste scumpi acum, incep sa-si imbogateasca si expresiile faciale sic iti vine sa-i papi nu altceva.

Roxanine sunt constienta ca fiecare se dezvolta diferit insa nu stiu, ar fi fost frumos sa vad ca poate face diferite lucruri...oricum sunt rabdatoare si ma bucur de el si de "mocutele" lui in fiecare ziLove