Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2009 Mesaje: 622
| ingerash wrote:Am lucrat 6 ani in croitorie,cusut la masina...inteleg ce zici Oanamaria,nu te judeca nimeni  ,fiecare alege dupa cum simte.Eu am ales sa studiez in zilele de sarbatoare. Dari eu am gasit niste modele de fluturasi super!
Off topic: te rog mult sa le postezi, vreau sa imi modific o rochita si ma gandeam sa ii fac pe spate un fluturas imens.
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| si mie imi place mult sa crosetez dar in zilele de duminica sau sarbatorile cu cruce rosie nu fac asta ,asa am invatat si eu de la ai mei ...in plus nu sunt asa multe sarbatorile cu cruce rosie...!:018: |
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Oana, stai linistita ca la noi la romani...munca este in general un pacat! Ce ar mai conta unul in plus...Oricum facem pacate stiute si nestiute...cu miile.Dar cum mai spuneau fetele....asa am apucat de la parinti, in zilele de sarbatoare, nu lucram, si ne mai odihnim...acum, pe forum cu voi, dragutelor, ne mai contaminam de cate un model, ceva, si nu mai avem somn...asta e! Iar de judecat...cine sa ne mai judece, ca o sa aiba cine ne judeca Sus! Aici pe pamant nu are nimeni dreptul asta! Cine crede ca ar avea dreptul (ca ar fi fara de pacat!)... sa arunce primul cu piatra... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Kale hai ca esti simpatica! |
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| nici eu nu lucrez duminica, desi vorba lui mirela ma mananca tare mainile si macar odata deschid sertarul, ma uit la ate si mai fac planuri. insa noi nu avem atatea sarbatori, norocul meu |
|

| aaa... si duminica seara pe la 23 daca cobor pana jos dupa ceva , imi iau lucrul si fac macar un rand apoi urc iar sus asta-i pacatul meu(unul dintre ele), nu astept ora 00:00... |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| ral wrote:Off topic: te rog mult sa le postezi, vreau sa imi modific o rochita si ma gandeam sa ii fac pe spate un fluturas imens.
Sigur ca da,le postez la topicul cu fluturasi |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/20/2010 Mesaje: 287
| Eu crosetez sau cos goblen duminica,ptr ca e pasiune....asa ca oanamaria..nu esti singura,important e sa ne simtim noi bine in sufletelul nostru! |
|

Inregistrat: 12/19/2009 Mesaje: 250
| da dar ceea ce lucrezi in zi de sarbatoare se poate strica in celelalte zile.sarbatorile trebuiesc respectate acum fiecare face ce stie mai bine |
|

Inregistrat: 9/4/2009 Mesaje: 308
| miriam wrote:aaa... si duminica seara pe la 23 daca cobor pana jos dupa ceva , imi iau lucrul si fac macar un rand apoi urc iar sus asta-i pacatul meu(unul dintre ele), nu astept ora 00:00...
Cand traia bunica mea imi spunea ca dupa ce bat clopotele de vecernie se poate lucra, asa ca nu pacatuiesi prea tare in privinta asta, in alte privinte nu stiu |
|

Inregistrat: 10/22/2009 Mesaje: 1639
| eu nu sunt ortodoxa, si ca shirel eu doar sambata nu muncesc, in rest.......nu e exceptie. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/16/2008 Mesaje: 531
| Cand este sarbatoare imi ascund lucrul si ma indes toata pe net si caut modele, mai stau de vorba cu voi sau mai nou tai pungi, apoi le fac gheme. Ieri n-am lucrat dar spre seara tot am spalat (la masina), apoi mi-am dat seama... |
|

| uite cum ne-a facut oana sa ne spovedim |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
|
si eu am uitat sa precizez ca duminica nu lucrez in rest ca Miriam nu am sarbatori |
|
|