Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/28/2012 Mesaje: 230
| Am inceput sa fac si eu frunzele ,pentru fusta ! Dar nu stiu cate frunze imi trebuie si in cat timp o voi termina. Sper sa imi iasa ! Luisa attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| O sa iasa , si chiar daca e mai mare timpul de executie v-a iesi ceva frumos ! |
|

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Foarte frumos inceputul!!!!Nu conteaza in cat timp o vei termina,important e ca va iesi ceva SUPERB. |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Luisa wrote:Am inceput sa fac si eu frunzele ,pentru fusta ! Dar nu stiu cate frunze imi trebuie si in cat timp o voi termina. Sper sa imi iasa !
Felicitari!!! Au iesit super de bine. Nu stiu exact cate frunze au fost, depinde de dimensiunile tale si cat de lunga doresti sa fie fusta...Eu am facut un numar destul mare dupa care m-am apucat de prinderea lor, si in functie de cate imi mai trebuia, mai faceam o frunza.... |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Luisa wrote:Am inceput sa fac si eu frunzele ,pentru fusta ! Dar nu stiu cate frunze imi trebuie si in cat timp o voi termina. Sper sa imi iasa !
Mult spor am gasit o poza pe net cu o fusta asa.

|
|

| Multumesc de incurajari ! Merg culorile astea ? Nu sunt cumva prea tari, toate trei ?
Ingeras- Iti multumesc pentru model !Este foarte frumoasa si vesela fusta !Acum ma gandesc ca poate nu am ales bine culorile ! |
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Luisa, culorile sunt superbe si se potrivesc de minune! Da-i bataie! |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| Asa este, spor la ce faci, sunt bune contrastele, ca astfel se vede mai bine rezultatul final...
 |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/10/2013 Mesaje: 15
| ce frumusete de fusta,o sa-mi caut ate si o s-o fac si eu,imi place la nebunie si nu pare complicata,ca de obicei multumesc de inspiratie |
|

|
Multumesc, fetelor de incurajari.Acum lucrez parca cu mai mult spor ! |
|

Inregistrat: 11/15/2011 Mesaje: 70
| ingerash wrote:Mult spor  am gasit o poza pe net cu o fusta asa.  o explicatie pentru cum se fac frunzele |
|

| Iti pun eu imediat !
Atasamente:
schema frunza.doc 544 KB, salvati 573 ori.
|
|

Inregistrat: 11/15/2011 Mesaje: 70
| Luisa wrote:Iti pun eu imediat !
Multumesc mult! |
|

| Succes!
|
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Cred ca ar fi de folos unei incepatoare in croset irlandez...
miriam attached the following image(s):

|
|
|