Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/6/2011 Mesaje: 398
| imi explica si mie cineva cum se face tulpina de la floarea asta? multumesc http://irishlace.ru/master-klass/maki-master-klass/#more-2082
foarte interesant site-ul http://irishlace.ru/ |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Parerea mea e ca e snur simplu ce se foloseste la mileuri.
|
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| mamibogdan wrote:Parerea mea e ca e snur simplu ce se foloseste la mileuri.
asa cred si eu... |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Kimmi, am gasit si cum se realizeaza in imagini. Sper sa te descurci. mamibogdan attached the following image(s):

|
|

| multumesc pentru imagine Mamibogdan, o sa incerc sa vad daca reusesc sa-l fac zilele astea |
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| Asa...in imaginile acestea...pare laseta simpla.... Un filmulet...ajutator? http://www.youtube.com/watch?v=xl3aa9t6zxU&feature=related |
|

| Kale multumesc foarte mult pentru filmulet. Chiar am inteles din el cum se face |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Fetelor cum stati cu irlandeza? Ingeras am vazut poza de la avatar ,,harnicuto. Carmelina ,ai terminat fusta? uitativa ce am gasit eu.
victoria1 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| kimmi wrote:Kale multumesc foarte mult pentru filmulet. Chiar am inteles din el cum se face
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/27/2011 Mesaje: 101
| diana-andreea wrote:am citit si am ,,vizualizat,, tot topicul si m-au luat toti dracii....chit ca ma baneaza tanti administrator dar tot zic ce am de zis....ati inceput toate cu comentarii ca vai minte,nu se poate.....ce sa zic...daca voi nu sunteti capabile si nu sunteti in stare sa faceti asa lucruri cu toate ca sunteti trecute poate si de 40 de ani asta nu inseamna ca una de 20 de ani nu le poate face...si mai bine decat voi....atat stiti fata/ dos si picioruse....si daca alta e mai experta si stie zeci si sute de tehnici nu se pune pt ca voi nu ,,le aveti,, cu tehnica
AI FFFFFF MARE DREPTATE |
|

Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| victoria1 wrote:Fetelor cum stati cu irlandeza? Ingeras am vazut poza de la avatar ,,harnicuto. Carmelina ,ai terminat fusta? uitativa ce am gasit eu.
sunt la faza de frunzarit, pana nu termin toate frunzele nu ma pot apuca de imbinat, ca sa pot sa le asez pe tipar in ordinea in care trebuie.am postat cate ceva la concursul de fustite.... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| carmenalina o sa-ti iasa super fusta.dedesubt o sa pui un material nu? |
|

| Am sa-i adaug ceva, dar nu prea lunga ca sa vada mai bine modelul pe picior....Iar in partea de sus deja suprapun frunzele, ca sa fie ceva mai compact modelul. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/12/2013 Mesaje: 2
| carmenalina wrote:ce ziceti?
Spun ca frunza e foarte reusita si am cautat-o si eu schema pentru ea. Din pacate, ce gasesc nu este clar. Tu ce schema ai folosit?
Mersi. |
|

| eu am gasit pe niste pagini de net cu mai multe modele, am sa postez sa le vezi si tu... carmenalina attached the following image(s):

|
|
|