Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/21/2010 Mesaje: 2870
| dadina, ti-a ie?it superbaaaaa!Felicitari! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| kmn wrote:mi-au placut enorm de mult poate stie cineva cum se fac rochitele va rog |
|

Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| sunt rochitele de la pag.28 postate de kmn |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Dadina, woooow, e superba . Tot respectul. |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Dadina, cata rabdare la atatea flori, frunze...superba |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Felicitari Dadina!!! |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| dadina...superba |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| dadina ce frumusete. acu o intrebare fara suparare:da o vei purta fara nik pe dedesubt??????????? |
|
| Dadina, este superba bluzita, sa o porti sanatoasa |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/26/2010 Mesaje: 30
| Da o s-o port fara nimic cand e cald.Am si un top verde special facut .Am avut si poze cu el dar se vede mai bine fara.Anul asta se poarta mult dantelele gen crosetat.O sa fac si un saculet la fel ca sa il am in locul posetii.
In ceea ce priveste intrebarea legata de rochii.Nu sunt deloc greu de facut doar trebuie sa ai mult timp ca merg incet. Florile ,frunzele se fac separat apoi ai un tipar sau chiar o rochie pe care se prind, se asambleaza cum vrei fie cusute intre ele cu aceeasi ata sau mai subtire de culoarea potrivita sau cu picioruse sau lanturi sau plasa.Eu le-am prins pe dos.In rest e imaginatie mai ales la rochiile cu multe culori.Se pot combina cu fisii crosetate sau borduri.Modele de flori si frunze sunt atatea.Eu acum am inceput un top dn macrame crem si vreau sa fac o plasa bej mai inchis chir ca o irlandeza.Din pacate acu nu am timp sa le asamblez. |
|

Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| sunt de aceiasi parere.. sa o porti sanatoasa Dadina |
|
| dadina wrote:Da o s-o port fara nimic cand e cald.Am si un top verde special facut .Am avut si poze cu el dar se vede mai bine fara.Anul asta se poarta mult dantelele gen crosetat.O sa fac si un saculet la fel ca sa il am in locul posetii. ai curaj mare iti doresc sa fii cit mai admirata pt bluza. |
|

Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| e superba bluzica |
|
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Frumoasa tare bluzica, felicitari! |
|

Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Dadina foarte reusita bluza. |