Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mami_de_gemeni wrote: Am estimat si eu, nu am numarat sa vad cate sunt de toate.
sunt multe,apoi depinde si de cit timp lucrezi.oricum,ceva timp iti ia |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| eu rabdare am asa ca nu este o problema.problema vine cand nu-mi iese asa cum vreau eu.daca are cineva vreo schema ceva sau cum se face chiar va rog sa puneti eu habar n-am cum se face. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/26/2010 Mesaje: 30
| Stati linistite ,dureaza destul.Eu am lucrat peste 3 luni la o bluza.Drept e ca am prins modelele nu cu acul cusute ci o combinatie croseta ac.Adica cu lantisor apoi cu acul trecut prin model si iesit in alta parte si iar croseta.Scheme sunt peste tot inclusiv aici pe forum.Multe sunt in albume picasa dar si de la rusoaice direct. |
|
| dadina wrote:Stati linistite ,dureaza destul.Eu am lucrat peste 3 luni la o bluza.Drept e ca am prins modelele nu cu acul cusute ci o combinatie croseta ac.Adica cu lantisor apoi cu acul trecut prin model si iesit in alta parte si iar croseta.Scheme sunt peste tot inclusiv aici pe forum.Multe sunt in albume picasa dar si de la rusoaice direct. Wow cata rabdare sa stai sa faci tatting ca punct de legatura.
|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Vai cat sunt de frumoase!!!!Abia astept sa incep si eu o rochita de vara |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| scheme |
|

Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| dadina wrote:Stati linistite ,dureaza destul.Eu am lucrat peste 3 luni la o bluza.Drept e ca am prins modelele nu cu acul cusute ci o combinatie croseta ac.Adica cu lantisor apoi cu acul trecut prin model si iesit in alta parte si iar croseta.Scheme sunt peste tot inclusiv aici pe forum.Multe sunt in albume picasa dar si de la rusoaice direct. Dadina nu ne-o arati si noua bluzica ? te rugam.... |
|

Inregistrat: 2/9/2011 Mesaje: 594
| Multumim frumos, Carla! trebuie neaparat sa facem si noi ,nu se poate .... trebuie... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| mi-au placut enorm de mult
kmn attached the following image(s):

|
|
| vaiiiiiiiiiii cat sunt de superbeeeeeeeeeeeeeeee.cami vine sa plang kmn mai distrus |
|
| Superbeeeee |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| kmn wrote:mi-au placut enorm de mult
Sunt SUPERBE! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/6/2011 Mesaje: 398