Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am gasit si eu o bluzita foarte frumosa. Mami_de_gemeni attached the following image(s):

|
|
| Mami_de_gemeni wrote:Am gasit si eu o bluzita foarte frumosa. miha! |
|
| ildi wrote:miha! Te apuci si tu de asa ceva?
|
|
| mi-ar placea,miha!lia mi-a dat tot felul de informatii,despre fire,site-uri,preturi.insa,hm,pare foarte migalos.dar cine stie,poate ma apuca pasiunea... |
|
| poate un concurs pe aceasta tema var ambitiona si var da curaj |
|
| ar fi o ideie |
|
| Nu cred ca as face fata. |
|
| Mami_de_gemeni wrote:Nu cred ca as face fata. nu,categoric nici eu,in plus lia imi spunea ca-ti ia cam 3-4 saptamini o bluza simpla,lucrand 3-4 ore pe zi!!!! in plus,am facut o frunzulita cu fir de 8 croseta de 1,5 sa nu-ti spun cit mi-am gaurit degetele.tot lia spunea ca lucreaza cu fir de 12,dar zicea cu croseta de 3 nu prea imi vine sa cred,iese prea labartat,probabil a gresit.in filmulete am vazut crosete foarte subtiri si lucrat strans. ildi attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/25/2011 Mesaje: 747
| Doamna Vali minunata rochita
Fetelor nu e greu doar multa munca. Am facut si eu, cred ca am postat pe undeva bluzita mea, dar am renuntat si spatele l-am facut intr-o culoare.Bineinteles ca am inceput cu ceva mai simplu. Dar merita, daca vrei ceva deosebit. |
|
| Ati vazut Eryca ,,a lucrat 6 luni la o rochita,,dar ce a esit?O opera de arta.Eu cred ca conteaza calitatea si nu numarul produselor facute in graba si depozitate pe undeva in debara. Si vulpea cand nu a mai ajuns la struguri zicea ca strugurii sunt acri. ildi degiaba tiai gaurit degetele ca oricum frunza nu ai facuto corect
|
|
| victoria1 wrote:Ati vazut Eryca ,,a lucrat 6 luni la o rochita,,dar ce a esit?O opera de arta.Eu cred ca conteaza calitatea si nu numarul produselor facute in graba si depozitate pe undeva in debara. Si vulpea cand nu a mai ajuns la struguri zicea ca strugurii sunt acri. ildi degiaba tiai gaurit degetele ca oricum frunza nu ai facuto corect da,stiu,e doar o proba,dar nu asta era ideea,era faptul ca ptr un lucru atit de mic cit trebuie sa te straduiesti. |
|
| Da Ildi dar se merita |
|
| victoria1 wrote:Da Ildi dar se merita probabil,dar painea pe masa,dupa parerea mea nu ti-o aduce,lucrezi 6 luni si la cit o poti vinde,1000 euro?daca o faci ptr tine e altceva.oricum,eu sunt la inceput si lucruri depozitate prin debara nu am,daca cineva imi cere ceva,ii fac,dac nu,nu.ma multumesc cu cit fac ptr familie.le las pe cele mai pregatite sa faca,daca vor! |
|
| Eu ma refeream la un lucrusor unicat facut pentru noi.ca de vandut sigur nu se merita la cata munca depunem.si eu mai am putin la irlandeza mea(maeut pentru Lavinia)....Na ca mam scapat cu vorba |
|
| victoria1 wrote:Eu ma refeream la un lucrusor unicat facut pentru noi.ca de vandut sigur nu se merita la cata munca depunem.si eu mai am putin la irlandeza mea(maeut pentru Lavinia)....Na ca mam scapat cu vorba si nu ne arati nimic? si o caciulita ca inspiratie ildi attached the following image(s):

|
|
|
|